Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
Sherrenyx
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Ga voor je geluk!420-01-2020 22:37

 MeldenGa voor je geluk!
Klein verhaaltje over mij om jullie te laten weten dat het niet erg is wie of wat je bent, en met wie of wat je gelukkig bent!

3 jaar terug heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, ik was toen 21. En ik had het al veel eerder moeten doen.

Toen ik 16 was kreeg ik een vaste relatie met een jongen, leuke tijd gehad en toen we 19 waren zijn we gaan samen wonen. Op het laatst liep het niet meer zo lekker, maar ik dacht dat het wel weer goed kwam. 
Ik deed toen nog een opleiding en moest ook stage lopen. Op een dag toen ik daar was kwam er een meisje binnen lopen en toen gebeurde er iets geks..  het enige wat ik dacht was ' wat is ze mooi '. Op dat moment schrok ik heel erg van mijn gedachten, maar toen dacht ik ach het zou vast wel niks zijn. 

Dit ging alleen elke keer zo wanneer ik haar zag, en elke week kreeg ik er ook steeds meer zin in om haar weer te zien. Toen ging ik denken dat er iets niet klopte, ik had een vriend maar had er elke keer zin in om dat meisje weer te zien? Uiteindelijk werd dat gevoel zo sterk dat ik aan mezelf merkte dat ik verliefd was geworden, en dit keer op een meisje. Iets wat ik NOOIT van mezelf had verwacht maar wat toch is gebeurd. 

Ik heb het een half jaar lang voor mezelf gehouden, om er achter te komen of dit echt is wat ik voelde en het niet een opvlieging was.  Op een gegeven moment kreeg ik ook privé contact met haar, je kent het wel, beetje appen en wanneer we op stage waren elkaar ook steeds meer opzoeken. 

Toen op een dag zat ik in de bus naar huis en kreeg ik een paniek aanval omdat er op dat moment een lichtje ging branden dat ik eerlijk moest zijn, naar haar en toen nog naar mijn vriend. Dat heb ik die dag gedaan, en het was het beste wat ik OOIT gedaan heb. Ik heb haar gebeld en verteld wat mijn gevoelens voor haar waren, en godzijdank waren die gevoelens wederzijds! En tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds super gelukkig, wonen we samen en doen we de meest leukste dingen samen. 

Wat ik hier mee duidelijk wil maken, wees niet bang om een bepaalde stap te zetten, wees niet bang dat het misschien de verkeerde kan zijn. Ga er voor, ga je gevoel achterna en heb schijt aan wat een ander van je denkt!

Liefs, 

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Ga voor je geluk! van Sherrenyx .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Mai schreef op 27-01 19:15:
Mai schreef:
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 21-01 20:25:
Skillet schreef:
Fijn dat je de liefde van je leven hebt ontmoet
Melden | Citeer
Sherrenyx schreef op 21-01 16:03:
Sherrenyx schreef:
Fujoshi schreef:
Super fijn dat je de liefde van je leven hebt ontmoet 

Melden | Citeer
Anoniem schreef op 21-01 15:59:
Mandalorian schreef:
Super fijn dat je de liefde van je leven hebt ontmoet