Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald
Profiel
Mine
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Blog WorldWide Nieuwsteam320-04-2013 09:49
Be Our Guest013-04-2013 13:08

 MeldenBe Our Guest
Het haar.. het haar.. euh.. Het haar van 2013? Hmm.. Ja! Het haar van 2013! Dat kan je hiernaast zien. Het is mooi, Beetje los en mooi.  Dit gecombineerd met mooie kleurige highlights zal je helemaal blinken op school! Daarnaast staat er een mooie soort van huidskleurige lipgloss/lippenstift er goed bij! Doe een plukje van je haar opzij. Het is dus soortvan een bob. Een bobo is een soort van haarstyle. De bob is dus echt het haar van 2013. Dus wat je hiernaast ziet is leuk om te maken! Dit kan je het beste bij de kapster doen. 
De kleding van deze zomer en lente is echt zóó 2013! Combineer een crémekleurig jurkje bij een legging met een leuke bloemenprint eronder, en je straalt helemaal. Of doe lekker hip, een fel tshirtje dat over je bovenarm hangt met bijvoorbeeld een soort van kruis erin! Maar weetje wat helemaal in wordt? Jurken! Jurken met bijvoorbeeld een print erop. Of een normale jurk met niks erop, maar dan wel de jurk die jou er helemaal laat uitstralen!
Dit is helemaal gemaakt voor Be Our Guest, je kan het lezen bij Nieuws Van de dag! Maar even over mij;

Ik ben Mine aka Robin en ik ben 14 jaar. In Real ben ik altijd heel creatief. Ik wil graag in het nieuwsteam, of ik wil dat mijn artikel in het Nieuws komt, omdat ik graag artikels maak. Of het nou op het Nieuws van de Dag is, of in mijn blog, ik houdt ervan!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Be Our Guest van Mine .
Bericht plaatsen