Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Ivibivi
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
miss ivi's blog nr.7029-04-2013 15:40
miss ivi's blog nr.6028-04-2013 13:57
miss ivi's blog nr.5027-04-2013 18:01
miss ivi's blog nr.4027-04-2013 17:48
miss ivi's blog nr.3021-04-2013 11:29
miss ivi's blog nr.2020-04-2013 14:59
miss ivi's blog nr.1018-04-2013 16:10

 Meldenmiss ivi's blog nr.1
Waar slaan al die domme sprookjes dan toch op? Ik moet ALTIJD eerlijk zijn van mijn ouders, maar zelf vertellen ze ook allemaal leugens! Ik moet me bijvoorbeeld gedragen, maar Sneeuwitje woonde met wel 7 mannen in huis! Pfff! Het sprookje van Sneeuwitje slaat echt nergens op! Allereerst, what's the fucking matter with the parents van sneeuwitje om hun kind 'Sneeuwitje' te noemen? En de samenstelling word nog verkeerd geschreven ook! En de mensen vonden haar mooi om haar sneeuwwitte huidskleur! Dat kind was gewoon niet gezond! En dan vond haar stiefmoeder haar 'te' mooi, dus kreeg ze een jager achter zich aan die haar hart moest geven aan haar stiefmoeder! Hoe de fuck kan het dat dat arme kind geen jeugdtrauma heeft?! Dus vlucht ze naar een huisje in het bos, waar kabouters in wonen! Ik zou me echt de tering schrikken als blijkt dat er kabouters in een verlaten boshuisje wonen, maar nee hoor, wat doet Sneeuwitje, die trekt even gezellig bij ze in!
Daar leeft ze gelukkig met de kabouters, maar die stiefmoeder, die ziet in haar 'magische' spiegel dat sneeuwitje nog steeds mooier is dan zij, dus vermomd ze zichzelf helemaal, en gaat sneeuwitje giftige appels verkopen! Ik moet wel echt even zeggen dat die stiefmoeder gewoon het IQ van een pinda had, om sneeuwitje te vermoorden met een appel! Kom op, ze kan zichzelf transformeren in een oude heks, maar ze kan niet even een kernwapen te voorschijn halen! Ja, en dan gaat Sneeuwitje natuurlijk dood, door die appel, en de kabouters leggen haar midden in het bos in een glazen kist, totdat er een prins voorbij rijd. Maar natuurlijk een prins! En wat doet hij? Hij ziet haar een keer in zijn leven, en hij zegt niet eens gecondoleerd tegen de kabouters, en hij gaat niet voorlezen uit de bijbel, nee hoor, hij kust haar! Tuurlijk joh! Dat is de eerste gedachte van een prins als hij een lijk ziet liggen in een grafkist! Haar kussen. En goh, wonder boven wonder word die meid weer wakker, en de prins vraagt haar ten huwelijk. Wat is dat toch met die aanzoeken aan meisjes die je niet eens kent? Sneeuwitje begint alleen maar even te kuchen, logisch nadat er een stukje appel los komt in je keel, maar dat is dan natuurlijk gelijk de aanlijding voor die domme dwergen om te roepen, ze zegt jaaa!  En sowieso, wat had ze anders moeten zeggen? Had ze bij die domme dwergen moeten blijven? Hoe kan het sprookje nou weer eindigen met 'ze leefde nog lang en gelukkig?' Dat kind heeft gewoon een levenslang trauma!


Reactie plaatsen

Reageer op de blog miss ivi's blog nr.1 van Ivibivi .
Bericht plaatsen