Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Mine
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Blog WorldWide Nieuwsteam320-04-2013 09:49
Be Our Guest013-04-2013 13:08

 MeldenBlog WorldWide Nieuwsteam
Zelf heb ik een iPad, een iPhone en een iPod. En het is heel handig! Hier kan je allemaal spellen opzetten. Je kan het in mapjes doen etc.. De meeste van deze zijn van Apple. Dat is een merk. Ik weet niet of het nog meer merken heeft, maar volgensmij niet. Het verschilt allemaal van dikte. Als iPhone 4 uit is gekomen, en iPhone 4s is uitgevonden is het waarschijnlijk, dikker, dunner of groter. Natuurlijk zijn ze beiden al uitgevonden, maar ik weet niet wat er nou echt precies scheelt. Ook heb je een mac. (MacBook). Dit is een laptop. Het lijkt precies op een ipad maar dan een laptop!

iPhone is 1 van de meest gekochte telefoons. (daarnaast, bijna iedereen uit mijn klas heeft hem). Het is meer een iPod, maar je kan er ook mee bellen. Hij kost wel even net iets duurder dan andere telefoons, maar het is de moeite wel waard!


Een laptop is een soortvan computer, alleen is die stukken kl;einer, zit het toetsenbord aan het beeldscherm vast en is die sommige keren veel minder sloom dan een computer. Een computer is een los beeldscherm, een los toetsenbord en een los computer. De computer is het grote ding die aangesloten staat aan je toetsenbord en beeldscherm. Hierzo kan je je computer mee uit doen en aan doen! Bij de laptop is dat anders. Bij de laptop zit dat meestal op de computer zelf. Dichtbij het toetsenbord. Ze hebben allebei andere merken. Ze zien er meestal allemaal anders uit, en je kan er gewoon met beide op internet!

Met een computer heb je meestal een soort stickie nodig om op internet te komen. Bij een laptop heb je een snoertje met meteen internet!
Ik heb zelf een tekentablet, en een tablet gehad voor dat ik een iPad had. Een tablet is eigenlijk precies hetzelfde als een iPad, en eerlijk gezegd zie ik er weinig verschillen in. Maar ik vindt zelf dat een tablet iets slomer is dan de iPad.. Maarja. Een tekentablet is een tablet, met een soort pen erbij. Hierzo kan je niet mee schrijven. Als je de tekentablet aansluit op je laptop zie je het beeld niet op je tekentablet, maar met je pen kan je de muis wel laten bewegen. Zo kan je dingen tekenen.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Blog WorldWide Nieuwsteam van Mine .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Mine schreef op 20-04 17:11:
Mine schreef:
FollowYourHeart schreef:
Mine schreef:
FollowYourHeart schreef:
LOl
Wil je eens op mijn blog kijken?
De titel is verdriet

Al gekeken haha leuk!

Thx!
Is de lay out een beetje mooi?

Ja hoor ;)
Melden | Citeer
Mine schreef op 20-04 17:10:
Mine schreef:
FollowYourHeart schreef:
Mine schreef:
FollowYourHeart schreef:
Je balkjes werken niet goed.

Weet hehe weet niet hoe het komt ;3

LOl
Wil je eens op mijn blog kijken?
De titel is verdriet

Al gekeken haha leuk!
Melden | Citeer
Mine schreef op 20-04 17:08:
Mine schreef:
FollowYourHeart schreef:
Je balkjes werken niet goed.

Weet hehe weet niet hoe het komt ;3