Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Ichigo
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Het leven221-04-2013 01:31

 MeldenHet leven

Wel, iedereen heeft wel zijn eigen manier van denken hoe het leven eruit ziet. Ook spreek ik hierover na de dood. Eerlijk gezegd geloof ik niet dat we na de dood ergens naar "de Hemel" of naar "de Hel" gaan. Ik geloof er ook niet in dat we na de dood zomaar sterven en dan dat het gedaan is. Ik denk dat dit leven dat we nu leiden nog maar het begin kan zijn van iets groots. Wat ik hiermee bedoel is dat we na onze dood nog met onze geest ergen zullen ronddwalen in de geestenwereld, dus dat we ronddwalen als geest. Maar wat dan wel niet wil zeggen dat iedereen ernaar toe gaat. Ik geloof dat als we sterven, dat we dan verlost worden, laat dat dan een soor van "Hemel" zijn. Ja, natuurlijk moet er dan ook een "Hel" zijn. Wel ik denk dat we met dit leven dus, op de aarde, dat we ons moeten bewijzen. Natuurlijk voor diegenen die het slecht hebben op deze wereld kan dan voor hun de "Hel" betekenen. Maar het kan ook zijn dat de persoon als slecht geleeft heeft in zijn vorig leven waardoor hij of zij als straf opnieuw moet leven om zijn leven te verbeteren in slechte omstandigheden.
Waarschijnlijk zullen onder jullie wel eens het gevoel gehad hebben dat er iemand bij je was als geest of dat je iets niet vond en gewoon ineens dat je het vindt. Wel wat ik hiermee wil zeggen, is dat ik ook geloof in beschermengelen. Ik geloof dat het ofwel iemand van onze familie is ofwel dat het een vriend of vriendin van je kan zijn. Beschermengelen zijn de geesten die mogen ronddwalen in de geestenwereld. Ook geloof ik erin dat er mensen aura's en geesten kunnen zien. Iedereen kan ze normaal gezien zien, maar daarvoor moet je natuurlijk ook veel geduld hebben. De ene zal het meer kunnen zien dan de andere.
Soms zullen we wel eens dingen gezien hebben die er niet waren, maar wat zou het dan geweest zijn? Wel ik zeg dat het de geesten zijn die ons iets willen vertellen, iets ons duidelijk maken. Zou zou het kunnen zijn dat we soms 's nachts wakker worden en dan dat er iets ergs gebeurd is. Is dit puur toeval dat je wakker geworden ben of dat je gewaarschuwd ben door iemand?

Ik zou hier nog meer over kunnen praten:p
Hoe iedereen ook naar het leven mag kijken, probeer vooral te genieten van het leven, hoe hard het soms ook kan zijn.


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Het leven van Ichigo .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Ichigo schreef op 21-04 17:57:
Ichigo schreef:
TaylorSwift333 schreef:
leuk , kun je ook eens kijken naar mijn blog <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>


Tuurlijk met plezier!:d
Melden | Citeer
TaylorSwift333 schreef op 21-04 17:55:
TaylorSwift333 schreef:
leuk , kun je ook eens kijken naar mijn blog :)