Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
MusicPaper
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
MusicPaper #6115-02-2014 19:55
MusicPaper #5107-02-2014 20:54
MusicPaper #4619-01-2014 11:49
MusicPaper #3113-07-2013 19:04
MusicPaper #2006-07-2013 19:32
MusicPaper #1002-07-2013 17:43
Poll: Wat vinden jullie ervan?
Leuk!
67%
2
Valt mee.
33%
1
Stom.
0%
0
Anders... [REACTIE]
0%
0
Deze poll is verlopen. Einddatum: 13-07-2013 18:00

 MeldenMusicPaper #1

Heehoi leden van MusicRecords! Vandaag weer een nieuwe MusicPaper, het is al een tijdje geleden, maar hier zijn we weer! We hebben ook verkiezingen gehouden en een nieuw lid gekozen. Ben je niet gekozen? Jammer, maar geef niet op! Probeer het volgende keer nog eens.

Je kan je abonneren op de blog van MusicPaper, zodat je altijd de eerste bent om MusicPaper te lezen! Als er veel mensen zich abonneren, is het uiteindelijk dan ook niet meer nodig om de edities te mailen naar heel het platenlabel. Abonneer je dus snel!

Nieuw lid
Zoals jullie misschien wel weten hebben we ook verkiezingen gehouden voor MusicPaper. We hebben een nieuw lid gekozen, namelijk: Allure! Gefeliciteerd!

Afgelopen competities

Elle had een zoektocht  voor ons georganiseerd. Niemand wist er van af behalve Elle. Elke dag verschenen er een paar letters, en na een week kon je met die letters de naam van een account maken. Je kwam uit bij MusicAwards. Daar moest je de letter J onthouden en moest je een rebus oplossen. “Muziek is leuk” kwam eruit. Toen kreeg je een mail dat je de letter P moest onthouden en een rij plaatjes, waarvan je degene die fout was eruit moest halen. De koek was fout, omdat de rest met muziek te maken had. Als je dat goed had kreeg je weer een mail met de letter S, en een tip om naar een account te gaan. Zo ging je dus naar MusicRadio. Op dat account stonden een aantal vragen over MusicRecords en de letter R. Als je die vragen goed had ingevuld moest je het woord wat eruit kwam opsturen naar MusicRadio. Daar kreeg je de laatste letter, de I. Hiervan kon je dus het woord prijs maken, en als je dat mailde naar Elle en je was snel genoeg kon je een prijs winnen. De winnaars waren: Elodietje, Allure, Popstar4ever, Foxy en Xmaya. Gefeliciteerd!

Ook heeft Allure een loterij gehouden. De winnaars waren Elle, xLeah & Frozen! Gefeliciteerd!

Moderatorverkiezingen
Ook zijn er nog altijd moderatorverkiezingen! Klik HIER om te lezen wat je moet doen om moderator te worden.


Lid in het zonnetje
Vanaf nu komt er ook iedere week een lid in het zonnetje te staan, deze week is dat Elle, hier vertelt ze iets meer over zichzelf.

Heehoi! Ik ben Elle en ik ben 14 jaar. Ik heb geen officiële hobby's, maar ik houd me graag bezig met muziek luisteren, lezen, verhalen schrijven, computeren, shoppen, zingen en tekenen. Die laatste twee kan ik wel helemaal niet, maar ik vind het wel leuk om te doen. Ik ben een Belg en ga dus uiteraard ook in België naar school. Daar volg ik ASO, namelijk volgend jaar de richting Latijn Wiskunde in het derde jaar. Vroeger speelde ik goSupermodel, maar na een paar jaar kwamen er heel wat updates die ik helemaal niks vond en de sfeer ging erg achteruit. Ik minderde en stopte uiteindelijk met gSm. Een paar dagen later gingen mijn zus en ik naar een vriendin van m'n zus die VP speelde. Zij vertelde ons erover en wanneer ik thuis kwam maakte ik meteen een account. Ik vond het op slag al leuk, maar ik besloot toch even gSm te checken. Daar begon ik een gesprek over Virtual Popstar met mijn beste vriendin. Die zei echter dat VP een hacksite was, dus ik stopte met VP. Na een tijdje miste ik VP echter en kwam ik terug. Ik bleef Virtual Popstar spelen, vanaf de eerste week tot nu, elke dag. Ik werd zowat verslaafd. Toen was er een dag wanneer het platenlabel systeem veranderde en er werden ook credits ingevoerd. Ik ging bij Worldwide en werd daar al snel moderator. Dat vond ik erg leuk en ik wou er ook graag een starten. Ik spaarde en spaarde en spaarde om 100 credits te hebben, en die had ik uiteindelijk. Toen kocht ik manager. Vervolgens won ik een paar grote wedstrijden en kreeg 200 credits. Dat was het moment wanneer ik besloot om zelf een platenlabel te starten, 20 januari 2013. De dag daarna zat ik trouwens ook in het nieuwsteam. Ik had ervaring en zo ging het dus vlot met mijn label. Veel mensen besloten naar MusicRecords te komen en al gauw hadden we meer fans dan HAIRSPRAY, wat ik nooit had verwacht! Vervolgens kwam er een soort oorlog tussen Worldwide en MusicRecords. Hoe die er kwam weet ik niet meer, maar ik wilde dat die oorlog ophield. Toen Worldwide minder actief werd, zijn er veel leden overgestapt naar MusicRecords en zo haalden we ook Worldwide in. Nu is het doel uiteraard om op #1 te komen. Dat kan nog wel even duren, denk ik. Ik vind het erg leuk dat m'n platenlabel zo succesvol is en ik hoop dan ook dat dat nog lang zo zal zijn. Dit had ik nooit kunnen dromen! Hierbij wil ik jullie dus allemaal bedanken voor jullie steun en inzet! ♥

Gerhardinalabel
Omdat we Gerhardinalabel al bijna voorbij steken, leek het me leuk om een 2e editie van een actie te doen. Wie van onze leden het hoogst in de statistiekenlijst staat krijgt een punt. Op het einde van de week tel ik de punten & de eerste, tweede en derde prijs krijgen en prijs. Klik HIER om naar het topic te gaan waarop ik het bij zal houden. En vergeet natuurlijk niet reclame te maken in de shout (en er een print screen van te maken en naar Elle te mailen!!!) en leden over te halen. Hier krijg je sterren voor en aan het einde van de week Popdollars!

Hebben jullie nog een idee?
We zouden het leuk vinden als jullie ons ideeën sturen met wat je graag zou willen lezen, misschien kunnen we er wel wat mee. We willen namelijk dat jullie het wel leuk vinden om te lezen. Dus heb je een idee? Mail het naar het account 'MusicPaper'. 



xoxo, Damaged, Marin & Allure.
We hope you liked it!


Reactie plaatsen

Reageer op de blog MusicPaper #1 van MusicPaper .
Bericht plaatsen