Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Profiel
MusicPaper
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
MusicPaper #6115-02-2014 19:55
MusicPaper #5107-02-2014 20:54
MusicPaper #4619-01-2014 11:49
MusicPaper #3113-07-2013 19:04
MusicPaper #2006-07-2013 19:32
MusicPaper #1002-07-2013 17:43

 MeldenMusicPaper #3

Heehoi leden van MusicRecords!

Volgende week geen MusicPaper!
Wegens vakantie, zal er volgende week jammer genoeg geen MusicPaper zijn. Al onze leden zijn namelijk op vakantie. Gelukkig zal je de week erna kunnen genieten van een extra lange MusicPaper! 

MusicRecords #1
Dankzij Farah hadden we ein-de-lijk gerhardinalabel ingehaald! Daarna stonden we echter alweer op #2, wat erg jammer was. Tegen dinsdagavond kwamen Zebor & Mocrootje2000 bij MusicRecords en stonden we alweer op #1! Hierbij zijn deze leden ook bedankt! Donderdag avond werden we echter opnieuw ingehaald en stonden we terug op #2. Het was wel leuk om eventjes op #1 te staan & we hopen dat dat snel opnieuw zo zal zijn. We zijn erg trots op alle leden van MusicRecords!

Muziek academie
Onze favoriete academie, Hollywood, het land waarin MusicRecords gestart is, was al erg lang in ons bezit. We zijn hem al een lange tijd niet kwijt geraakt. Nu hadden we echter 1x de tour niet gestart in verband met de opschuiving van de tijd & de volgende dag hadden we net 1% van de tour te weinig, waardoor we 2 dagen na elkaar geen tour hebben gehad, waardoor we de academie verloren. We hebben nog nooit de tour niet gehaald, dus het was best jammer. Onze trouwe leden waren echter nog wakker na middernacht en hebben MusicRecords' academie dus gered! De volgende dag waren we hem echter opnieuw kwijt doordat de tour niet gestart was, maar dat zal niet meer gebeuren! Gelukkig wist Elle dat dit ging gebeuren en hadden we een heel team klaar staan!

Musicparty #1
Zoals jullie misschien gezien hebben, houden we morgen (zondag) onze allereerste musicparty! Er zullen loterijen zijn, acties, een omkleedspel, en er zijn nog sterren en popdollars te winnen. Kortom, mis het niet! Het wordt een groot en leuk feest, en we gaan het gezellig maken!

Lid in het zonnetje
Het lid dat deze keer in het zonnetje staat is Allure, hier vertelt ze wat meer over zichzelf! Hey platenlabel leden, ik ben Allure, mijn echte naam is Romy en ik ben 15 jaar oud. Ik ga na de vakantie naar 4 VWO. Voorheen zat ik bij Worldwide, maar het platenlabel verslapte en steeds meer leden stapten over, dus toen had ik ook zoiets van laat ik maar een ander platenlabel zoeken. Ik kwam uit bij MR, toen heb ik met Elle gemaild en wat meer info gevraagd, en het beviel me meteen goed! Bij Worldwide was ik Moderator, en als hier weer verkiezingen zijn doe ik absoluut weer mee. Ik ben heel blij dat ik voor de Musicpaper uitgekozen ben! Ik houd van schrijven en dingen regelen. Ik kwam op Virtualpopstar terecht door Gosupermodel maar dat verhaal kennen jullie vast wel. Ik vind het heel gezellig hier bij MR en ik zal hier zeker nog blijven zolang ik op Virtualpopstar zit! Xoxoxo Romy
Poll
Wanneer vinden jullie dat de platenlabel tour gestart moet worden? Stem HIER!

Xoxo, Elle & Allure.
We hope you liked it!


Reactie plaatsen

Reageer op de blog MusicPaper #3 van MusicPaper .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 20-07 20:09:
XMaya schreef:
Super mooie music paper <3
alweer xd
x