Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
Check het forum voor gezelligheid!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
20 van de 24 sterren behaald

Forum

ForumTeam < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
Vraag: wat is jouw standaard...
Anoniem
Popster



Rye schreef:
xHero schreef:
Rye schreef:
vietnamese loempia's zijn de beste snack ever FIGHT ME 
Wat is het verschil met normale? Ik eet altijd de kleintjes, maar zie op internet dat ze langer zijn klopt dat?
vietnamese loempia's zijn idd wat kleiner maar lang of kort maakt niet zo heel veel verschil, het gaat ook om de vulling!! ik vind ze een stuk lekkerder dan 'normale' omdat de korst veel lekkerder is (bladerdeeg) en omdat ze kleiner zijn worden ze niet zo zompig en klam van binnen 
Ja ik vind die meestal ook minder vettig, en dat vind ik heel fijn want kan eigenlijk niet goed tegen vet en suikers
NeonLights
Queen of Queens



xHero schreef:
NeonLights schreef:
xHero schreef:
Met een krokant laagje rond dan? Want ragout is toch vloeibaar?
Haha ja klopt, het word eerst nog gepaneerd voordat het de frituur in gaat. 
Maar ragout is niet altijd een vloeibaar goedje. De ragout wat hiervoor word gebruikt is juist wel wat stevig. 
Oh oke, klinkt wel spannend! Misschien kan ik het ooit eens wagen om zelf te maken met mijn vol-au-veggie
Haha proberen kan altijd lijkt mij! 
Ik heb het nog nooit opgezocht ofzo, maar er zullen toch vast wel wat receptjes online staan? 
Account verwijderd




xHero schreef:
Giovenchy schreef:
oja bamsa is ook super lekker

een bamischijf met sate erin
Bedoel je dan echt saté of pindasaus? Want dat is wel verwarrend soms haha
Pindasaus jaaa
Account verwijderd




Squilia schreef:
xHero schreef:
Giovenchy schreef:
oja bamsa is ook super lekker

een bamischijf met sate erin
Bedoel je dan echt saté of pindasaus? Want dat is wel verwarrend soms haha
huh wat is het verschil
Zij bedoelt alsin satestokje
Anoniem
Popster



Squilia schreef:
xHero schreef:
Giovenchy schreef:
oja bamsa is ook super lekker

een bamischijf met sate erin
Bedoel je dan echt saté of pindasaus? Want dat is wel verwarrend soms haha
huh wat is het verschil
Nou zoiets is bij ons een saté, wij hebben geen satésaus 

Anoniem
Popster



NeonLights schreef:
xHero schreef:
NeonLights schreef:
Haha ja klopt, het word eerst nog gepaneerd voordat het de frituur in gaat. 
Maar ragout is niet altijd een vloeibaar goedje. De ragout wat hiervoor word gebruikt is juist wel wat stevig. 
Oh oke, klinkt wel spannend! Misschien kan ik het ooit eens wagen om zelf te maken met mijn vol-au-veggie
Haha proberen kan altijd lijkt mij! 
Ik heb het nog nooit opgezocht ofzo, maar er zullen toch vast wel wat receptjes online staan? 
I guess! En anders gooi ik het wel online en word ik een bekende veggie chef  
Nolite
Wereldberoemd



Nou als ik echt naar de snackbar ga dan wil ik een kaaskroket. Maar thuis neem ik genoegen met een kaassoufflé. En neem altijd frietje met mayo of course. 
Valiant
Wereldberoemd



Oei vaak:
Frietje (doe er zelf mayo op)
Frikandel speciaal
Bamihap
Anoniem
Wereldberoemd



xHero schreef:
Rye schreef:
xHero schreef:
Wat is het verschil met normale? Ik eet altijd de kleintjes, maar zie op internet dat ze langer zijn klopt dat?
vietnamese loempia's zijn idd wat kleiner maar lang of kort maakt niet zo heel veel verschil, het gaat ook om de vulling!! ik vind ze een stuk lekkerder dan 'normale' omdat de korst veel lekkerder is (bladerdeeg) en omdat ze kleiner zijn worden ze niet zo zompig en klam van binnen 
Ja ik vind die meestal ook minder vettig, en dat vind ik heel fijn want kan eigenlijk niet goed tegen vet en suikers
jaaa i feel ya

vietnamese loempia's zijn gewoon veel beter
Anoniem
Popster



Nolite schreef:
Nou als ik echt naar de snackbar ga dan wil ik een kaaskroket. Maar thuis neem ik genoegen met een kaassoufflé. En neem altijd frietje met mayo of course. 
Ik ben ook meer fan van kaaskroket dan kaassoufflé! 
Anoniem
Popster



Valiant schreef:
Oei vaak:
Frietje (doe er zelf mayo op)
Frikandel speciaal
Bamihap
Bamihap is dat gewoon een bamischijf? 
Valiant
Wereldberoemd



xHero schreef:
Nolite schreef:
Nou als ik echt naar de snackbar ga dan wil ik een kaaskroket. Maar thuis neem ik genoegen met een kaassoufflé. En neem altijd frietje met mayo of course. 
Ik ben ook meer fan van kaaskroket dan kaassoufflé! 
Ong ik heb nog nooit van een kaaskroket gehoord!!
Valiant
Wereldberoemd



xHero schreef:
Valiant schreef:
Oei vaak:
Frietje (doe er zelf mayo op)
Frikandel speciaal
Bamihap
Bamihap is dat gewoon een bamischijf? 
Yah zelfde ding! 😋 yumyum 
Anoniem
Wereldberoemd



xHero schreef:
Squilia schreef:
xHero schreef:
Bedoel je dan echt saté of pindasaus? Want dat is wel verwarrend soms haha
huh wat is het verschil
Nou zoiets is bij ons een saté, wij hebben geen satésaus 

love it dat ze dr ook ff twee tomaten achter leggen
groente hmm so healthy <3
Anoniem
Popster



Valiant schreef:
xHero schreef:
Nolite schreef:
Nou als ik echt naar de snackbar ga dan wil ik een kaaskroket. Maar thuis neem ik genoegen met een kaassoufflé. En neem altijd frietje met mayo of course. 
Ik ben ook meer fan van kaaskroket dan kaassoufflé! 
Ong ik heb nog nooit van een kaaskroket gehoord!!
Really?! Nou dan moet je dat maar eens proberen hoor, echt yummie
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste