Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG - The princess and the vampire
Emotionless
YouTube-ster



Steven keek weg toen ze vroeg of hij haar speciaal vond. Natuurlijk was ze speciaal. Haar geur was zo verleidelijk maar tegelijk was het ook afstotend. Niet afstotend in de zin van dat hij weg wou lopen van haar maar in de zin van dat hij haar niet kon bijten. Steven knikte en dacht na. 'Rose, er bestaan geen lieve vampiers. Ik ben ook geen lieve vampier, oké. Ik moet nog steeds mensen doden om in leven te blijven. Daar is niets lief aan.' Mompelde hij terwijl hij een beetje voor zich uit staarde. 'Je bent speciaal, ja, ik bedoel je bent de prinses. Maar je bent niet zomaar een prinses je bent een opstandige, slimme prinses die haar eigen wil wil doordrijven. Je zou een goede leidster zijn en het land beter kunnen maken. Maar in plaats daarvan ben je nu hier en ik probeer nog steeds te bedenken waarom. Ik weet dat je niet wil trouwen met Jake. Een man die je hoogstwaarschijnlijk nog niet eens kent en nog nooit in je leven hebt gezien, buiten gisteren, maar ik denk dat er een andere reden is. Dus Rose, vertel mij wat dé reden is.' Zei Steven terwijl hij gevaarlijk dicht bij haar ging staan en haar kin ophief zodat ze in zijn ogen moest kijken. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik snapte het wel wat hij zei maar ik het was dik oneens met hem. ''Je bent wel lief, alleszins tegen mij. Je had me kunnen bijten, ik was dom genoeg om naar buiten te gaan. Je had het gekund, je had je niets kunnen aantrekken van wat die andere vampier deed en toch deed je dat. Je had zelf me kunnen bijten, maar dat deed je niet. En waarom? Als ik dat nu eens wist.'' Zei ik dan, niet dat ik dat had gewild maar als hij hetzelfde was als hen en geen zier gaf om mensen zou hij ook niets geven om mij en dan zou hij me gebeten hebben.
Ik hoorde wat hij zei over dat ik de prinses was en dat ik het land beter had kunnen maken. ''Ik had niks te zeggen, en dat zou ik ook nooit hebben. Zelfs al was ik getrouwd zijn met Jake, ik zou mijn mone moeten houden en gewoon braafjes voor zijn kinderen zorgen. Ik had niks kunnen doen.'' Zei ik dan met een zucht. ''Als hij zo is als mijn vader zou hij zich niks aantrekken van mijn mening en staan we nog niets verder.'' Zei ik danen keek naar hem. 
''En ja naast dat ik niet met een onbekende wil trouwen was er nog een reden, maar dan ga je me nog gestoorder vinden dan dat je nu al denkt dat ik ben.'' Zei ik dan, en het was waar. Wie zou je nog normaal aan kijken als je begon over een mysterieuze aantrekkingskracht te praten? Juist! Niemand!
Emotionless
YouTube-ster



Zonder na te denken tilde Steven haar op en kuste hij haar op de mond. Het verlangen werd grootser, erger, immens, onverdraaglijk dus kon hij de kus niet zo lang volhouden als hij wou. Als hij wenste. Steven zoefde zowat naar het verste hoekje van het huis. Hoe zou hij ooit met haar kunnen zijn als hij steeds de drang had om haar te bijten, om haar een vampier te maken, om haar te doden. Niet. Het zou niet gaan. Het was kwassie onmogelijk. Liefde tussen een mens en een vampier mocht niet bestaan. Kon niet bestaan. En er waren goede redenen voor die hij zelf al had ondervonden.  
Steven bleef gekweld in het hoekje staan en zei: 'Je voelde je aan getrokken tot mij dat is waarom je bleef. Dat is waarom je stiekem met mij wou dansen en niet met je aanstaande verloofde. Ik voel mij ook aangetrokken tot jou maar dit gaat niet. Dit is onmogelijk. Ik kan niet met je staan. Op een gegeven moment ga ik mijzelf niet meer kunnen inhouden en zal ik je bijten.' Net zoals tussen hem en Helena gebeurd was. Die liefde tussen een vampier en een mens was ook fataal afgelopen. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Plots voelde ik hoe hij me op tilde en me kustte. Ik was nog nooit gekust. Ik had mijn ogen gesloten maar het was veels te snel weer voorbij. Ik raakte verbouwereerd mijn lippen aan. Hij was al weer weg. Meteen zocht ik hem en zag hem staan en hoorde wat hij zei. Ik slikte, ik wist dat hij gelijk had, op een bepaald moment zou die kans groot. Ik voelde dat er iets was wat hij liever niet zei. Hij was erg gespannen nu. Aarzelend stapte ik naar hem toe. Ik lokte het niet uit maar ik kon niet bij hem weg blijven. Ik streelde over zijn wang. ''Ik weet het Steven, maar er is meer, dat zie ik. Vertel het me.'' Zei ik dan en keek in zijn ogen. ''Alsjeblieft. Ik wil je begrijpen Steven.'' Zei ik dan. ''En als je het niet zegt ga ik je kwellen.'' Grinnikte ik zacht, niet dat ik zou weten hoe dat moest. Ik keek hem vragend aan. ''Alsjeblieft.'' Zei ik en streelde zijn wang verder.
Emotionless
YouTube-ster



Steven keek haar aan en keek dan weer naar de grond. Hij wou dit niet vertellen. Ze mocht hem alles vragen. Maar dan ook alles. Hoe hij jaagde, hoe het was om bloed te drinken van een mens, hoe hij zich voelde, waarom ze speciaal was. Gewoonweg alles. Maar dit. Ze kon het niet maken. Steven wou het niet vertellen. Wou niet dat ze het wist maar blijkbaar had hij geen keuze. Hij keek haar aan en zei: 'Helena. Ze was mijn vrouw. Ik heb haar vermoord toen ik een vampier werd en ik wil niet dat jou hetzelfde overkomt.' Hij schaamde zich dan wel maar Steven keek niet naar beneden. Hij bleef in haar ogen kijken zodat hij haar gevoelens zou kunnen peilen. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik snapte dat dit hem pijn deed om het te vertellen. Ik vond het zo erg voor hem. Hij verloor zijn grote liefde door wat zijn broer hem had aangedaan. Hij mocht zichzelf niet de schuld geven. Ookal was hij het die het deed het was niet zijn schuld. Ik streelde over zijn wang. ''Steven, geef jezelf niet zo de schuld. Je kunt er niets aan doen dat je een vampier bent. Ik snap dat je je de schuld geeft van haar dood. Ik weet niet hoe het voelt voor je, en ik zeg niet het beter te kunnen maken. Maar ik wat ik wel zeg is dat ik niet bang ben van je Steven, en ik geef je de schuld niet. Je gaat er me ook niet van kunnen overtuigen.'' Zei ik dan. Ik druk een snel kusje op zijn lippen.
Emotionless
YouTube-ster



Steven werd hier woedend van. Hoe kon je nu godverdomme niet ba,g zijn van een vampier? Een monster dat je in 1,2,3 aan flarden kon scheuren. 'Niet bang?' Vroeg hij terwijl zijn stem een octaaf hoger klonk. Hij kon het niet geloven dat ze zo goed over hem dacht, dat ze het niet zijn schuld vond dat hij zijn vrouw had vermoord. Ze was te goed. Te goed voor deze wereld. Hij duwde haar op het bed en legde zijn hand op haar keel. Zijn hoektanden werden puntiger totdat ze zich helemaal ontpopte tot vapiertanden. 'Je bent dus niet bang van mij?' Vroeg hij terwijl hij zich boog naar haar nek. Zijn hand ruste nog steeds op haar keel. 'Je moet weten dat ik je kan vermoorden zonder enige moeite.' Zei hij en keek in haar ogen. 'Je moet bang van mij zijn.' Fluisterde hij. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Ik keek op, ergens was hij goed, maar hij dacht dat hij slecht was. Maar zijn stem werd hoger en luider en ze schrok wel. Mijn hartslag ging de hoogte in toen hij me op bed duwde met zijn hand om mijn keel legde. Ik zag zijn tanden groeien en slikte. Ik voelde gewoon hoe mijn hartslag de hoogte in gaan. Als hij op nieuw vroeg of ik niet bang was slikte ik even. ''Nee.'' Zei ik maar mijn stem schoot de hoogte in wat vertelde dat ik loog. Maar ik mocht niet toe geven. Dan zouden we ons allebei slecht voelen. Hij boog over naar mijn nek en ik slikte. Ik hoorde wat hij zei. ''Dat weet ik.'' Zei ik met een veels te hoge stem. Ik probeerde me te herpakken. Hij probeerde me bang te maken, maar het mocht hem niet. Ze keek in zijn ogen bij het laatste wat hij zei. ''Ik ben niet bang van je.'' Sis ik en blijf in zijn ogen kijken. Om mijn woorden kracht bij te zetten streelde ik aarzelend zijn wang en bracht mijn duim naar een van zijn hoektanden en voelde er aarzelend aan. Ik was gestoord. 
Emotionless
YouTube-ster



Steven liet haar los en liet haar op het bed vallen. Had ze nu net aan zijn tanden gevoeld? Steven was niet dom. Hij had aan haar stem gehoord dat ze wel degelijk bang was. Haar stem was iets naar boven gegaan. Maar het was niet van woede. Het was iets anders. Angst. Dat was wat ze hoorde te voelen. Je kon niet, niet bang zijn voor een vampier. Steven wist niet meer wat te zeggen of te doen dus ging hij maar naar de badkamer. Hij ontdeed zich van zijn kleren en stapte de douch in. Hij liet het warme water over zijn huid lopen. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Opgelucht viel ze op het bed, hij had haar losgelaten. Ze vond het gewoon erg voor Steven dat hij zijjn geliefde had verloren. Rose bleef even liggen en moest even op zichzelf komen. Had ze nu echt....? Ze schaamde zichzelf maar ze kon er niets aan doen, het was sterker dan zichzelf geweest om hem te proberen overtuigen. Maar ze wist niet zeker of het wat had uitgehaald. Ze nam zichzelf voor om hem even met rust te laten. Ze stapte van het bed en liep wat rond en bleef voor een raam staan. Een zachte zucht rolde over haar lippen. Ze wist gewoon niet wat ze moest doen met hem. Het leek altijd wel dubbel.
Emotionless
YouTube-ster



De douch was bedoeld zodat hij een beetje zou kalmeren. Bij zinnen komen. Maar dat was makkelijker gezegd dat gedaan. Hij liet het warmste water over zich lopen maar voelde amper iets. Net zoals zijn hard waren zijn bloedcellen en zintuigorganen inactief. Op pauze gezet. Hij zou het natuurlijk wel voelen als iemand hem aanviel maar wat water was te zwak om een rivaal voor hem te zijn. Na een tiental minuten stapte hij de douch en deed hij een proper setje kleren aan, kamde zijn haren en keek in de spiegel. Door de zonnestralen die kwamen piepen door het kleine raampje prikte zijn huid een beetje. Hij sloot snel het venster. Toen hij weer terug keerde naar de woonkamer zag hij Rose voor het raam staan de zonnestralen prikte en zorgde ervoor dat er stoor van glitter op hem neervielen. Dat kwam omdat Steven 's lichaam de zonnestralen niet opving. Nee, de zonnestralen werden eerder een soort van teruggekaatst. De hele wetenschappelijke uitleg kende hij niet maar het was wel zo. Steven ging in de zetel zitten. 'Ik wil dat je een leven hebt Rose. Dit is geen leven, zo.' 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose keek niet op als ze zijn voetstappen hoorde, ze staarde naar buiten en zuchtte even. Pas als ze hem hoorde praten keek ze naar hem. "Ik heb een leven, een leven waarin ik niet gewoon wil luisteren en knikken naar mijn vader. Als ik met Jake was getrouwd zou ik nog steeds gewoon nutteloos zijn. Daarbij was ik in tegenstelling tot wat jij denkt al lang van plan om het paleis te verlaten. En je weet maar al te goed dat dat altijd er op eindigt dat ik door het bos moet gaan. Ik was het al van plan, die dag was een van de weinige keren dat ik zonder wachters op mijn hielen naar buiten zou kunnen." zucht ze dan en keek naar Steven die in de zetel zat. "Maar toen kwam jij, voor wat je ook maar naar mijn bal bent gekomen." zei Rose dan en keek dan naar hem en stapte aarzelend naar hem toe. "Ik... ik werd wel degelijk tot je aangetrokken Steven, dat beangstigde me. Maar je beschermde me tegen die vampier daar, en ik vertrouwde je. Ik was van plan om weg te gaan maar had nergens waar ik naartoe zou kunnen gaan, ik was sowieso dood geweest, en nu was jij er." zei ze dan en slikte even en ging in de stoel tegenover hem zitten maar natuurlijk op de beleefde manier die aan alle prinsessen werd geleerd.
Emotionless
YouTube-ster



Steven keek naar haar en wist even niet wat te zeggen. Hij was gewoon een beetje sprakeloos. Steven was zowieso niet een man van veel woorden. Normaal gezien had hij zelfs niemand  om mee te praten. Het was niet dat de vampieren gezellige onderonsjes hielden. Of daar had Steven alleszins toch geen weet van. Steven keek maar een beetje naar Rose en knikte uiteindelijk. Na een tijdje zei hij: 'En wat was je dan van plan? In het bos een huis bouwen en daar voor eeuwig en altijd alleen blijven? Rose dit is geen leuk leven, geloof mij. Ik ben al eeuwen alleen.' Zei hij. Natuurlijk was ze niet alleen. Hij was hier samen met haar. Hij wou zeggen dat ze beter af alleen was maar Steven wist goed genoeg dat dat niet waar was. Als ze alleen was in het bos zou ze opgegeten worden door een andere vampier. 'Als je hier blijft zit je zo goed als opgesloten. Je kan niet naar buiten want zowat alle vampieren en andere wezens leven in dit bos. Dat is toch geen leven? Ik kan je dan wel beschermen van één vampier maar die vampier dat je gisteren tegen kwam kan zijn vriendjes gaan inlichten. Als die hier komen kan ik je niet beloven dat ik je kan beschermen.' 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose keek even naar hem, hij leek niet te weten wat te zeggen, wat ook wel ergens normaal was. Ze luisterde naar wat hij vroeg maar schudde al gauw haar hoofd. "Tuurlijk niet, ik euh..." ze dacht even na en ging daarna verder met haar zin "hoopte het andere uiteinde van het bos door te komen en de stad in te gaan." vervolgde ze dan zacht. Ze keek op als hij zei dat het niet leuk was om al eeuwen alleen te zijn. "Je hoeft niet alleen te zijn Steven, je moet op jezelf leren te vertrouwen, iemand vinden die aanvaard wat en wie je bent." zei ze dan zacht en keek naar hem. "Ben je echt nooit meer verliefd geworden?" vroeg Rose dan aan hem. "Nou daar zat ik ook opgesloten, naar buiten gaan met een stel wachters achter je aan is ook niet echt vrijheid, je hoeft maar te struikelen over een verdwaald takje en ze rennen al meteen naar je toe. En dat je me dan misschien niet kunt beschermen snap ik Steven." zei ze dan, ze had die ochtend express de tiara uitgelaten gewoon omdat ze geen zin er in had. Ze streelde even zijn wang toen ze dichterbij kwam. Als hij haar hand weg wou nemen keek ze hem streng aan. "Durf het niet." siste ze even terwijl ze zijn wang streelde.










Emotionless
YouTube-ster



Steven zei: 'Ik kan je wel leiden naar het stadje tegenover het bos. Maar Rose, je moet weten dat iedereen je kent. Heel de wereld kent je. Na een tijd of misschien zelfs meteen zullen ze door hebben dat je de prinses bent van dit rijk en brengen ze je terug naar je rijk. Je kan nergens naartoe en je kan, voor je eigen best wil, ook niet hier blijven.' Hij wenste haar het leven in een andere stad echt toe maar zoals hij al zei zou dat niet mogelijk zijn. Haar vader en moeder waren vast op zoek naar haar en zouden hun strijders heel de wereld laten rond trekken om haar te zoeken. Ze zouden zelf het bos uit kampen. Misschien zouden zelf nu al op zoek zijn naar haar en het bos aan het uit kampen zijn. Hij nam haar hand vast en stapte haar. Ze mocht niet van hem houden. Het was verkeerd. Het was fout. Hoe graag hij het ook wou. Het kon niet. 'Nee, ik heb van niemand gehouden.' Hij versierde dan wel vrouwen maar er iets bij voelen deed hij nooit. Eenmaal hij zijn slachtoffer het bos in had geleidt dronk hij meteen van hun bloed. Hij had nooit eerst seks gehad met een vrouw. Daar dacht hij zelfs niet aan. 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste