Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG - The princess and the vampire
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose:
Ze luisterde naar wat hij te zeggen had maar schudde al snel zonder wat te zeggen haar hoofd. Ze wilde niet naar hem luisteren, ze vertikte het. Ze snapte dan ook niet waarom zoiets als het lot, als dat al bestond haar aantrok tot iets wat toch uiteindelijk haar dood zou worden. Dat zou het niet doen. Hij stopte haar hand en ze slikte. Ze kwam erg dichtbij met haar gezicht. "Ik geef je de keuze Steven. Jij zegt dat je zo slecht bent en van niemand houdt. Ofwel kus je me en geef je toe dat je van me houdt en ofwel bijt je me nu, dan moet ik ook niet terug. Aan jou de keuze." Zei ze dan en keek hem overtuigend aan. "En durf me nu niet op andere gedachten te brengen. Dat gaat namelijk niet werken." Vervolgde ze dan en keek in zijn ogen. "Wat wordt het?" Vroeg ze dan niet uit zijn ogen weg kijkend.
Emotionless
YouTube-ster



Steven slikte en zag ongeveer de euforie daar van in. Vampieren hadden dan ook helemaal geen reden om te slikken. Het was een menselijke reactie maar Steven had hem nu net ook vertoond. Het was best wel grappig maar lachen deed hij niet. Steven keek naar Rose. Hij wou haar op andere gedachten brengen maar zoals ze al had gezegd zou dat niet lukken. Steven hield van haar. Echt dat deed hij. Anders had hij al lang gebeten of iets aangedaan. Maar het klopte gewoonweg niet. Steven probeerde zijn gedachten en zijn verlangens naar haar uit te schakelen en gaf haar een voorzichtig kusje op haar lippen. Hij antwoordde niet op wat ze zei want hij was ervan overtuigd dat er niets gezegd meer hoefde te worden. Door wat hij had gedaan zou ze een antwoord hebben op haar vragen. Hij streek met zijn vingers door haar haren en legde haar haren goed. Steven keek naar haar en verdronk zowat in haar ogen. In dat korte moment kon hij zijn moordlustige gedachten even opzij zetten en haar gewoon aankijken. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose wachtte geduldig op een antwoord tot ze een kusje voelde op haar lippen. Ze glimlachte meteen zwakjes. Ze voelde hoe hij door haar haar streek en haar haren goed legde en glimlachte zwak. Toen hij in haar ogen keek verdronk ze zowat in de zijne en ze wou gewoon niet weg kijken want ze wou het  moment niet verbreken. Het voelde gewoon veels te fijn. Ze durfde zelfs niets te zeggen, gewoon om het moment niet te verbreken. "Ik wil jullie momentje niet verbreken maar uh ik ga het toch maar doen." hoorde ze de stem zeggen die ze na gisteren meteen herkende, het was de stem van die andere vampier, wat deed die hier. Meteen keek ze om naar hem en zijn lippen vormden een onmiskenbare grijns.
Emotionless
YouTube-ster



Steven sprong zowat voor Rose. Hij keek naar de vampier. 'Dus je bent verliefd op een mens. Wat hilarisch.' Zei de vampier terwijl hij in zijn handen klapte. Niet lang daarna was er een schaterlach te horen die door zijn oren leek te boren. Steven toonde zijn tanden aan de vampier en probeerde hem weg te jagen zonder te hoeven vechten. Natuurlijk was hij een jonge en onbevreesde vampier die geen aanval uit de weg ging en ging meteen in de aanval. Steven probeerde Rose te beschermen maar de jonge vampier was sneller dan hem. Niet sterker maar wel sneller. Na een tijd had hij dus Rose te pakken en zette hij zijn tanden in Rose haar nek. Steven werd kwaad en trok de vampier van Rose. 'Nu moet je haar wel een vampier maken. Of zal je haar laten sterven?' Zei de vampier lachend. Steven was kwaad en rukte met wat moeite het hoofd van de vampier er af. Hij haalde zijn staak en doorboorde die door het gestopte hart van de vampier. Hij was dood. Steven liep naar Rose en tilde haar op. Hij legde haar op het bed en hij begon rondjes te lopen: 'Er moet een manier zijn. Er moet een manier zijn dat ze niet veranderd in een vampier.' Steven ging naar zijn boekenkamer en haalde enkele boeken mee naar de woonkamer. Hij begon als een gek te bladeren door de boeken en te zoeken naar een oplossing. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Meteen merkte Rose hoe Steven voor haar sprong en was ergens opgelucht. Ze hield van hem en keek over zijn schouder onrechtstreeks naar de vampier. Die vond het blijkbaar helemaal hilarisch dat Steven op een mens zoals Rose verliefd was maar daar vond zij zelf niets raars aan. Maar van zodra Steven hem wilde weg jagen leek de vampier pas in de aanval te gaan en erg snel was hij bij haar en voor ze ook maar iets kon doen doorboorden zijn tanden al haar nek wat een gesmoorde gil van haar kant opleverde want zo veel pijn deed het wel degelijk. De pijn was erg en was nog niet over toen de tanden van de vampier haar nek verlieten. Ze voelde dat Steven haar na even op tilde maar voelde zelf ook dat ze bloed verloor. Had Steven dan gelijk gehad en was ze beter ongelukkig gebleven in het kasteel. Ze wist het niet en voelde zich gewoon slap worden en haar ogen leken erg zwaar te worden en na een tijd vielen ze door haar zwakte dicht en omhulde het zwart haar helemaal, ze wist niets meer van tijd of wat dan ook.
Anoniem
Wereldberoemd



Yes ga verder please !!
Emotionless
YouTube-ster



Steven zocht en zocht maar leek niets te vinden. Hij wou het niet opgeven dus bleef hij maar verder bladeren in de boeken maar er was niets in te vinden. Hij wou dat gewoon niet beseffen. Hij wou het gewoon niet geloven. Dit was zijn schuld. Als Steven haar nooit ten dans had gevraagd, als hij nooit naar haar geknipoogd had, dan was dit nooit gebeurd. Steven liet de boeken zowat op de grond vallen en ging naast Rose zitten. De tijd drong. Haar ogen waren al dicht en haar lichaam smeekte om de transformatie tot vampier te voltooien. Steven wou dit niet. Maar hij had geen keuze. Hij beet in zijn eigen pols en bracht die naar haar mond toe. Door zijn bloed te drinken zou ze veranderen in een echte vampier in plaats van in een soort van tussenstadium te zitten. Steven bleef maar zeggen dat het hem speet. Bloed als tranen liep uit zijn traanbuizen. Hij voelde zich echt schuldig en zou zich het liefst nog op dit moment van kant maken. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose had geen besef van tijd, het konden uren zijn, dagen maar ook minuten of seconden. Pas toen ze iets voelde tegen haar lippen had ze weer wat gevoeld. Ze wist niet wat het was maar opende met moeite haar lippen en ze slikte door wat in haar mond kwam. Alles ging met moeite maar het lukte nog net. Ze hoorde iemand zeggen en herhalen dat het hem speet. Na wat wel een paar uur leek en erg pijnlijk was schoten haar ogen open toen de pijn weg was en ze haar hart niet meer voelde kloppen. Wat was dit? Licht prikte door haar ogen en meteen kneep ze met een kreun haar ogen dicht. Hoe kon ze verdomme dood zijn en pijn hebben in haar ogen? Langzaam opende ze haar ogen weer en wende aan het licht. Dat was wanneer ze Steven zag, hij leek bloed gehuild te hebben. Ze keek hem verschrikt aan. "Wat is dit?" Vroeg ze verschrikt en ging recht zitten. Ze keek naar hem. "Steven. Heb je.... gehuild?" Vroeg ze dan en ze keek naar hem. Ze nam zijn hand vast.
Emotionless
YouTube-ster



Steven sprong zowat op en sloot alle gordijnen. Nieuwelingen waren nog gevoeliger aan licht dus dat verklaarde zijn reactie. Zij handeling. Daarna ging hij terug naar haar. Steven had zijn mond niet gehouden en had uren aan een stuk gezegd dat het hem speet en het bloed bleef maar van zijn gezicht druipen. Toen ze wakker werd en daar een opmerking van gaf veegde hij met zijn mouw zijn tranen weg. Hij keek naar haar en zag hoe haar ogen bloedrood werden. Nieuwelingen hadden altijd rode ogen naarmate je ouder werd kreeg je gewone oogkleur terug maar er zou altijd een rode glans te zien zijn in haar ogen. Steven zei: 'Je bent een vampier.' Hij keek haar niet aan en keek gewoon naar de lakens. Hij voelde zich schuldig. Dit was allemaal zijn schuld. Zijn fout.
TaylorSwift333
Landelijke ster



Meteen als hij alle gordijnen dicht deed voelde ze zich wat meer op haar gemak. Rose wist niet meteen hoe het kwam. Ze keek naar hem en zag hoe hij haar ogen ontweek. Als hij dan sprak leek het muntje pas te vallen. "Ik... ik ben een vampier?" Vroeg ze geschrokken en kijk hem even aan maar zag meteen hoe schuldig hij zich voelde. Ze nam zijn hand en streelde er over. "Sssst, je kon niet anders." Zei ze dan zacht. Ze wist totaal niet wat ze nu moest verwachten. Ze keek nu pas naar haar bleke hand. "Steven, kijk me aan." Zei ze dan en keek naar hem. "Ik hou van je en geef jou de schuld niet Steven, jij wou het beste voor me." Zei Rose dan terwijl ze in zijn ogen keek. "Als het iemands schuld is is het wel de mijne , of nee, die van mijn vader want door zijn stomme genen ben ik net zo koppig als hij." Zei ze dan en streelde zijn wang met haar vingers.
Emotionless
YouTube-ster



Steven durfde zelf nog niet naar Rose te kijken toe hij zei dat ze in zijn ogen moest kijken. Maar uiteindelijk keek hij toch in haar ogen en luisterde naar wat ze te zeggen had. Hij wist niet waaraan hij dit verdiend had. Zo'n lief meisje, een meisje dat van hem hield wat er ook gebeurde. Steven kon zich niet herinneren wat hij goed had gedaan. Waaraan hij dit had verdient. Hij kneep in haar hand maar was nog niet helemaal overtuigd. Was nog niet helemaal gerust gesteld. Hij voelde zich nog steeds schuldig en kon niets zeggen of doen. Zijn schuldgevoel werd groter met de minuut. Ze had zon mooi leven kunnen hebben en nu had hij haar kans daartoe verpest. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose keek hem bezorgd aan. Maar ze zei niets meer en streelde door zijn haar. Ze bleef rustig door zijn haar strelen zonder ook maar een woord te zeggen. Ze gaf hem een kusje op zijn wang zonder wat te zeggen. Ze wist ook niet wat ze kon zeggen. Ze ging recht tegenover hem zitten en nam zijn kin in haar handen terwijl ze over zijn wangen streelde. Ze hoopte maar gewoon dat hij geen reden meer zag om haar tegen te houden nu. Ze voelde hem wel deels ontspannen zo door het gestreel. Ze zong zacht iets voor hem dat haar moeder altijd voor haar zong als ze bang was of boos of wat dan ook terwijl ze niet stopte met zijn wangen te strelen. Ze wist anders niet wat doen om hem rustig te krijgen.
Emotionless
YouTube-ster



Steven liet zijn hoofd tegen haar borst vallen terwijl ze zijn wang streelde en door zijn haren streelde. Toen ze begon te zingen sloot Steven zijn ogen. Ze kon zo mooi zingen alsof de engelen hem probeerde te lokken naar de hemel. Zo prachtig. Maar als er al iets bestond als de hemel en de hel zou hij vast belanden in de hel. De hemel was voor mensen die geen zonden waren begaan. Steven had er al miljoenen begaan en nu dit was gebeurd kwam er nog één bij. 'Het spijt mij.' Fluisterde Steven. Hoe zij er over dacht daar wou hij het even niet over hebben. Als ze goed nadacht wist ze wel degelijk dat dit alles zijn schuld was en niet de hare. 
TaylorSwift333
Landelijke ster



Rose liet hem doen en deed gewoon verder terwijl ze ondertussen kusjes drukte op zijn kruin en verder zong. Toen hij zei dat het hem speet leek het haar het beste te doen alsof ze niet wist dat hij iets gezegd had en ookal was ze gestopt met zingen ze streelde wel verder en drukte nog een kusje tegen zijn kruin. Ze wou het er niet over hebben wiens schuld het wel of niet was, het was maar al te duidelijk dat ze allebei even koppig waren. Ze streelde ook verder door zijn haar terwijl zijn hoofd zo tegen haar borst lag. Maar dat voelde niet verkeerd en als hij er rustig van werd was haar dat geen probleem. Zelf wist ze niet hoe ze het deed, kalm blijven, maar iets in haar vertelde dat er waarschijnlijk nog veel erger op komst was en dat gevoel had ze al sinds ze die avond de trap af was gegaan en die aantrekkingskracht had gevoeld.
Emotionless
YouTube-ster



Steven tilde zijn hoofd op en keek naar haar. Hij wist nog steeds niet precies wat hij kon zeggen of doen. Dus zweeg hij maar en hield hij zijn lippen stijf op elkaar. Uiteindelijk leunde hij naar haar toe en kuste haar op haar mond. Het was wel gemakelijker om haar te kussen nu hij niet de drang had om haar op te eten.  
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste