Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Virtual Popstar 5 jaar (door Anoniem)

Op 2 augustus 2012 rond kwart voor acht in de avond was het zover: Virtual Popstar ging eindelijk online! Nu, vijf jaar later, is het vanzelfsprekend om dit groots te vieren! Elk team zorgt voor feestactiviteiten, van competities tot aan dagcodes. Ook het nieuwsteam kon niet achterblijven, natuurlijk. Ik heb enkele VP'ers een mail gestuurd met vragen die ze konden beantwoorden. Hier heb ik enkele reacties op gekregen. Verder heb ik aan jullie, de VP'ers, gevraagd wat de leukste herinnering is van deze site. Dit alles heb ik gecombineerd tot een artikel. Zie het als een grote Let's Introduce, maar dan anders ;)

Daisy

Datum aanmaken eerste account:

2 augustus 2012

Eerste gebruikersnaam:
Cyrielle, mijn gSm naam destijds, maar na een paar weken had ik door dat mijn eigen naam nog beschikbaar was, dus ben ik daar naartoe geswitcht.

Vertel over je eerste ontmoeting met vp.
Het was de dag van de opening, wat nogal een hele happening was op gSm. Ik was nieuwsgierig en ik ging een kijkje nemen. Ik heb nooit een klik gehad met gSm of spelers daarvan, ik vond het daar te druk, dus ik vond het op vp erg prettig. Buiten de drama's om was er een kleine, gezellige club en daardoor ben ik blijven plakken. Ik kan me nog herinneren dat ik de site erg prettig vond werken, makkelijk in de omgang. Ik hoorde bij de 10 eerste spelers die YouTube ster werden, we kregen er zelfs een T-shirt voor! Daarnaast ben ik diezelfde maand nog moderator geworden en dat ben ik toen destijds iets langer dan een jaar geweest. Ik voelde me meteen op m'n gemak!

Zon

Datum aanmaken eerste account:
3 augustus (kan dat??? Wanneer bestaat vp 5 jaar, of 2 augustus weet t eigenlijk niet) . Ah zo leuk kwam laatst wel een screenshot tegen van een mailtje van kaj met de eerste 1000 (of 100, weet t niet meer) spelers.

Eerste gebruikersnaam:
Zon
Hihi nee is privé

Vertel over je eerste ontmoeting met vp.
Het was een zwoele zomer avond, een paar dagen voor m'n 16e verjaardag toen ik voor het eerst in contact kwam met dit wonder. Ik was er lekker snel bij, want kon als gebruikersnaam m'n eigen naam kiezen (serieus een van de redenen dat ik t leuk vond!). Het was ook klein, beetje drama omdat t op gosupermodel leek maar wel gezellig. Het was vakantie dus ik had niks te doen en heb toen samen met m'n nichtje een filmpje gemaakt. Die kwam effies op de voorpagina. Joe, daarom was het natuurlijk helemaal leuk. Ook gezel met Emma!!! Nouuuuu en verder geen idee wat deze vraag ook alweer was, OJA. In het begin was het ook leuk omdat je gewoon lekker in de top 10 stond. Heb zelfs in de top 3 gestaan volgens mij!! Wow echt goals, maar Tara was beter (of zo die Chick die zo goed was in mijnveger.) Verder waren de tinychats in t begin echt gezellig, met Britney en Zoë of zo en andere Emma en later ook met iedereennnnnnnnnn.

Sangster

Datum aanmaken eerste account:
06-08-2012
Eerste gebruikersnaam:
Wout (nu heet dat account Wushi)

Vertel over je eerste ontmoeting met vp.
Jeetje, daar vraag je me wat. Het is inmiddels bijna vijf jaar geleden dat ik mijn eerste account aanmaakte op Virtual Popstar, dus precieze details weet ik niet. Ik zag een topic op goSupermodel over Virtual Popstar en besloot om een account aan te maken om zelf te oordelen. Ik vond vooral het 'Snake' spelletje heel leuk, ik kwam al snel op nummer één terecht in de top tien en toen kreeg ik een mailtje van Emma, admin toen tijds, dat ik de nieuwe 'snake king' was. Uiteindelijk werd ik moderator (september 2012) en ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan. Wat me vooral aansprak was het feit dat ik hier een jongen mocht zijn en alsnog functies kon krijgen, iets wat op goSupermodel heel lang niet mocht, gezien het als doelgroep meisjes had. Ik werd al snel bevriend met velen die spijtig genoeg niet meer online te vinden zijn, maar in deze vijf jaar heb ik veel nieuwe vriendschappen opgebouwd, veel mensen ontmoet en nieuwe dingen geleerd. Ik was twaalf toen ik begon met Virtual Popstar en ik ben inmiddels bijna achttien: ik ben opgegroeid met de mensen hier en dat had ik nooit willen missen!

Lianne

Datum aanmaken eerste account:
Ik had natuurlijk stiekem al voor de lancering van vp een account. We waren vp al een tijdje aan het testen.

Eerste gebruikersnaam:
Lianne

Vertel over je eerste ontmoeting met vp.

Ik heb samen met Kaj de eerste opzet van vp in de achtertuin van mijn moeder bedacht. Daarna zijn we natuurlijk nog veel dingen tegen gekomen die toch wat uitgebreider waren dan wij eerst dachten. (onze eerste opzet bestond wel uit 2 A4'tjes haha) Elke keer als je weer op vp zat bedacht je wel weer iets wat beter of anders kon. Ik vond het vooral heel leuk dat spelers items gingen maken voor de vp avatars, als ik nu terug kijk denk ik waarom vond ik dat vroeger mooi haha, maar toen vond ik het echt heel mooi gemaakt. Ik was al een tijdje "verslaafd" aan online games. Ook speelde ik GSM, het leek ons leuk ook onze eigen site te maken. Het viel me op dat we in eerste instantie er veel te makkelijk over hadden gedacht hihi. Het bleek allemaal toch wat meer werk om vp helemaal mooi en werkend te krijgen. Het heeft wat tijd gekost om Vp te krijgen waar het nu is maar ik denk dat Vp nu wel erg leuk is geworden en dat allemaal met een plan wat begon als 2 kantjes volgeschreven op een papiertje.

Rafke

Datum aanmaken eerste account: 
3 augustus 2012

Eerste gebruikersnaam: 
FallingAngel

Vertel over je eerste ontmoeting met vp. 
Een hele tijd terug heb ik een blog gemaakt waarin ik in detail vertel over dat moment. Die kun je lezen als je dat wil. (Doe maar niet, aangezien dat al bijna 4,5 jaar geleden is. Veiliger voor jullie.) Over dat moment ga ik dus niet nog eens vertellen, maar ik heb wel een verrassing voor jullie. Voor meisjes én voor jongens! VirtualPopstarVijfJaarDagcode 
Wat is je leukste herinnering aan VP?

Shiri
 
Misschien niet de leukste herinnering, maar wel een heel belangrijk punt voor mij: toen ik NT werd. Als ik geen NT was geworden, dan had ik waarschijnlijk nooit de kans gehad om met zoveel leuke mensen samen te werken ♥
 
BlueDream

Of het echt mijn leukste herinnering is weet ik niet, maar wel een heel belangrijke voor me. Namelijk het moment dat ik vrienden werd met Xanaa/haar leerde kennen. Dat kwam doordat we een battle met elkaar deden en Ana aan me vroeg waarom ik zo snel was. Was onder andere, omdat ik al in Japan was, een van de landen waar je heen moest. Toen hebben we een plaatje gemaakt met dat het verboden was voor mij om in Japan te komen. Zo is het begin van een geweldige vriendschap ontstaan en I will never forget you. 
 
Diantha
 
De leuke mensen die ik hier heb leren kennen. Het is hier in het begin niet makkelijk om vrienden te maken maar als je uiteindelijk er een beetje in zit en je durft te praten dan gaat het al heel snel. Er zijn hier zulke verschillende mensen en dat is wel leuk.
 
Demish

Ehm, dat ik na meer dan 2 jaar nog steeds met Elysium hier schrijf en dat het super leuk is! 
 
Chrysalism

Dat ik Belle door Virtual Popstar heb leren kennen en er gewoon een echte beste vriendin bij heb. ♥ 
 
Aether

Dat ik Offing vp heb laten zien en ze nog gebleven is ook. Ze speelt nu al langer dan een jaar omg. Maar nee het is gewoon fijn dat ik iemand in het echt ook ken die op vp zit. 
 
Varamyr

dat ik Vasilissa heb ontmoet
en dat ik Lespoir heb ontmoet
 
ahahahahah ik kan nooit vergeten hoe erg ik lachte toen ik mel's stem hoorde 
of dat mn eerste selfie voor nienke me met freckles was L O L good old times
 
Requentes
 
Ik denk toch wel hoe vp klein begon met weinig leden en uitgroeide tot een grote en gezellige community
 
Giovenchy
dat ik een LI kreeg! :D
 
Ingenting
Dat ik een paar hele leuke meiden via vp heb ontmoet. Sommigen wil ik nog meeten. (:
 
Duchess
Meeting Storm
 
Austaryph
Toen ik een lets introduce kreeg! (:
ik was zo blij mwihihihi
 
Gemini
idk of dat de leukste was, maar sd met exid, Mailaa, kusmelissaaa, coccinelle vond ik oprecht heel gezellig
 
Daisy
Toen kaj nog m'n beste vriendin was
 
Houvanramb
Dat ik online kwam en opeens een ft badge had. Ik dacht echt dat ik de slechtste inzending ooit had ingezonden. Eerlijk gezegd was mijn inzending ook helemaal niet serieus haha. Deed het gewoon omdat ik me verveelde xD. Wist 100% zeker dat ik niet aangenomen zou worden :$
Klik HIER om naar het kletstopic te gaan!
e
Wil jij luisteren? Klik op de 'play' button rechts van het scherm! Als de radio hapert, laad de pagina dan eens opnieuw.

De radio-uitzending start om 19:00!

<3



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Virtual Popstar 5 jaar.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Samkir2001 schreef op 02-08 21:02:
Samkir2001 schreef:
bedankt voor de uitzending jammer genoeg niets gewonnen
Melden | Citeer | X
DukeNukem schreef op 02-08 19:54:
DukeNukem schreef:
Kunnen we verzoekjes aanvragen?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 19:48:
Djemm schreef:
radio doet het niet eens bij mij en ik ben te lui om naar een andere pc of laptop te gaan xD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 14:23:
XPrinsesje schreef:
Ben heel blij dat deze site bestaat <3
gefeliciteerd aan alle mensen die het mogelijk maken voor ons om virtual popstar 
te kunnen spelen <3

happy 5years bday
xprinsesje
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 14:20:
Girafke schreef:
Thanks guys voor alle complimentjes!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 12:24:
Nuts schreef:
Deze lay-out is goud. 
Melden | Citeer | X
Sophie schreef op 02-08 10:20:
Sophie schreef:
Fun!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 08:41:
Lavaires schreef:
Super leuk gemaakt <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 07:41:
BlueDream schreef:
Nice! <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:18:
Roseberry schreef:
Yay! Super nice.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:15:
Igneous schreef:
whooo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:14:
Igneous schreef:
whooo
Melden | Citeer | X
Duchess schreef op 02-08 00:04:
Duchess schreef:
Omfg @Storm
Melden | Citeer | X
TheBurrow schreef op 02-08 00:04:
TheBurrow schreef:
Hij is echt gaaf geworden! (l)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:03:
Gemini schreef:
hahahahaha ik zie mezelf



Nieuwsarchief
Nieuwsoverzicht || 25 september 202225-09-2022 00:00
We Are Domi21-09-2022 00:00
De Tasmaanse tijger19-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht || 18-09-202218-09-2022 00:00
Films | Taken16-09-2022 00:00
Series ~ The unlisted12-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 september 202211-09-2022 00:00
Comic Sans MS09-09-2022 00:00
Jochem Myjer07-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 04-09-202204-09-2022 00:00
Sterrenbeeld Maagd 02-09-2022 00:00
What's in a name?01-09-2022 00:00
Superman and lois29-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 28-08-202228-08-2022 00:00
Marianentrog || Zomeractie week 527-08-2022 00:00
Freddie Highmore24-08-2022 00:00
Serie | Glow Up - NL/BE22-08-2022 00:58
Nieuwsoverzicht || Zondag 21 augustus21-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 14-08-202214-08-2022 00:00
Bloemen || Zomeractie week 413-08-2022 00:00
Dagny10-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 7 augustus 202207-08-2022 00:00
Book Lovers03-08-2022 00:00
Watersporten | Zomeractie week 330-07-2022 07:08
Reis door de tijd: Nieuwsteam28-07-2022 12:00
Vorige | Pagina: | Volgende