Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Pagina: | Volgende | Laatste
Dit is hoe ik het zie:
Account verwijderd






Ik post dit niet omdat ik commentaar op een specifiek persoon heb. Wel is het een reactie op wat topics en gebeurtenissen van afgelopen weken. Waarin sommige spelers soms suggereren dat onze community is veranderd. Dat we niet meer om elkaar zouden geven en opeens mensen met problemen negeren. Dit is echt onzin, ik zie elke dag mensen elkaar op de forums helpen, zoals gisteren ook weer iedereen klaar stond voor Annebritt die onder andere door liefdes verdriet het allemaal even niet meer zag zitten en dacht dat stoppen met VP de oplossing was. Maar dat was het niet en dat is haar goed duidelijk geworden ze mailde me: ‘Ik wist wel dat VP vol zat met lieve, behulpzame spelers, maar er werd vanmiddag zo vaak tegen me gezegd dat er zo veel mensen om me geven, zich zorgen om me maken en/of sowieso contact zouden willen behouden, dat ik daardoor heel erg begon te twijfelen over mijn besluit. Kijk, als deze website nou bijvoorbeeld net zoals die van gSm zou zijn geweest, dan zou dit alles een heel ander verhaal geweest zijn puur omdat hun spelers wat dat betreft gewoon anders ingesteld zijn. like damn Kaj, je moest eens weten hoe ongelofelijk veel schatjes er lid zijn van deze community.’

 

En dat is de waarheid. Maar helaas niet iedereen kent even veel mensen hier. En als we iets niet zijn is het FAKE. Als iemand uit het niets kwetsende dingen post op het forum of met kritiek aan komt op ons en verwacht dat iedereen hem/haar helpt/gelijk geeft dan zal die persoon natuurlijk minder reacties krijgen dan iemand die erg aanwezig is op de forums.  Niet omdat we niet om een nieuweling geven, nee we verwelkomen iedereen met open armen en we kijken totaal niet naar je level dat doet er niet toe hier maar nee, wij zijn niet FAKE en gaan niet doen alsof we iemand opeens heel goed kennen en KUNNEN helpen die amper op het fora is, geef ons dan ook de kans je te leren kennen en stel jezelf voor, vertel eens wat meer en zet het ook even op je blog voor iedereen die het heeft gemist want een forum post is zo weg en het is niet dat we het niet willen lezen, soms hebben we het allemaal even te druk, kan gebeuren.

 

Er zijn ook spelers die wel heel bekend zijn en herhaaldelijk  dezelfde ‘problemen’ hebben, of commentaar uiten op Virtual Popstar of de mensen hier dat we veranderd zouden zijn. Vervolgens worden ze genegeerd en roepen ze zie je nou wel! Maar zo werkt het niet, misschien zijn we gewoon een beetje moe van hun commentaar en om er op in te gaan, want soms  heeft het gewoon geen nut. Kijk, ik houd van iedereen hier, stuk voor stuk. Maar sommige mensen hebben nu eenmaal meer issues dan anderen en hun emoties beïnvloeden hun oordeel te veel. Sommige mensen verwachten dat hun vrienden, hoe goed ze het ook bedoelen, het iedere keer maar voor hun op moeten lossen door te mailen en ze tips en advies te geven. Ik had vroeger zelf ook een paar vrienden die altijd wel wat hadden en verslaafd waren aan de aandacht die hun vrienden daarvoor hadden. En dat geef ik ze dan graag, maar als ze hier vervolgens niets mee doen, dan houdt het natuurlijk een keer op. Daarom heb ik persoonlijk een beetje een allergie ontwikkeld voor mensen die alleen maar klagen en nooit luisteren. Zoals vorige week een speler die hier ALTIJD over haar vriendje zat te klagen op het fora (eigenlijk nergens anders over) en terecht ook want hoe hij haar behandelde kon echt niet. En na 1000x te hebben gehoord dat ze beter af was zonder hem, toch bij hem bleef..... En toen maakte hij het uit, kwam ze weer bij ons omdat ze zich kut voelde en dan valt het verkeerd als wij zeggen dat je beter af bent. Gevolg, ze gaat op gSm posten dat de mensen op VP onbegripvol en stom zijn en nog meer lelijke dingen. Kijk, daar hebben ze nou spiegels voor uitgevonden want soms word je beter begrepen door een buitenstaander dan dat je jezelf begrijpt.

 

Anyway Ik zie dat we een hele sterke community zijn, veel mensen kennen elkaar maar dat maakt het niet minder leuk voor nieuwe spelers, want ons hart staat wagenwijd open voor nieuwe mensen. Er zijn de afgelopen maanden een boel nieuwe vaste spelers bij gekomen die heel aanwezig zijn en die ik zelf ook heel erg mag en dat heb ik ze soms ook persoonlijk laten weten. Goed, mijn punt is even dat je je niet in de war moet laten brengen door een paar mensen die suggereren dat de sfeer op VP vroeger beter was dan nu want het is onzin. Iedereen heeft goeie herinneringen aan vroeger ja, net zoals iedereen ze over een jaar aan NU heeft en dan zegt, die goeie ouwe tijd, wat was het toen leuk, niet omdat het over een jaar minder leuk is, maar terug denken aan vroeger geeft je altijd een goed gevoel omdat je dan vooral de leukste dingen herinnert. En ja bijna iedereen heeft wel shit in zijn leven die minder leuk is, en VP kan dan een uitlaatklep zijn en je kan hier steun en advies krijgen maar VP is geen klaagbank.

 

We houden van deze site, dus we zijn ook snel gekwetst. Er zijn wel eens topics die ons kunnen laten twijfelen aan de kracht van onze community. Elke keer als mensen commentaar hebben op VP maakt het ook mij even onzeker, net als bij anderen, want iedereen wil je juist dat mensen positief zijn over deze site. Veel mensen zijn bang dat we eindigen als andere sites, die misschien wel meer leden hebben, maar zijn vergeten waar een community eigenlijk om draait: Nieuwe mensen leren kennen en naast een boel plezier met ze maken, daarbij ook steun en advies kunnen krijgen wanneer je ergens mee zit en altijd respect blijven houden voor elkaar.

 

En dat is nou juist wat er zo leuk is aan een community website want wat moet je anders doen in deze tijden? Je kan wel de hele dag The Sims gaan spelen, TV kijken of op je Xbox spelen maar wat heb je daar nou eigenlijk aan? Dan kan je zeggen, wat heb je nou aan VP? Nou ik denk dat er een heleboel mensen hier zijn die daar heel goed antwoord op kunnen geven want onze community gaat je niet in de koude kleren zitten, van onze community loop je niet zo makkelijk weg want onze community zit in je hart.

(l)



Anoniem
YouTube-ster



Even lezen...
Anoniem
Minister of Pop





Ik post dit niet omdat ik com....


<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_heartbounce.png' alt='(l)'>




sommige dingen snap ik haha
Anoniem
Minister of Pop





Ik post dit ......


van onze community loop je niet zo makkelijk weg want onze community zit in je hart.


<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_heartbounce.png' alt='(l)'>




sommige dingen snap ik haha
Anoniem
Wereldberoemd



Mooi gezegd. :) Hier ben ik het echt mee eens. 
Anoniem
Internationale ster



je hebt gelijk, de mensen op deze site zijn echt geweldig, mijn ouders zeiden eens tegen me (en dat meen ik serieus xP) "als je je down voelt, ga je maar even op dat ene spel, je word dan altijd vrolijk en we horen je dan schaterlachen waardoor we de tv niet horen"
en het is waar ook, door de te gekke mensen hier vergeet je je zorgen gewoon c; xx
Anoniem
YouTube-ster



Dit dit dit dit !
Anoniem
YouTube-ster



Wauw. Dit is echt heel mooi Kaj! En je hebt helemaal gelijk, ik dacht er precies hetzelfde over.
Marissa
Internationale ster



Opeens een wijze bui o-o

Maar je hebt groot gelijk Kaj, ik heb hier pas mijn echte vrienden leren kennen.
Anoniem
Karaoke-ster



je hebt zo gelijk :)
Anoniem
YouTube-ster



You know... Kijk, ik ben hier al van 5augustus 2012 (definitieve account 21 augustus en deze nieuwe heb ik geen idee) en ik merk echt dat de site veranderd is, in negatieve zin. Echt serieus. Ik zeg niet dat hij niet meer leuk is, maar de mensen zijn fake. Eerst in het begin kei vriendelijk doen en je zegt wat en het staat hun niet aan zijn ze boos. Ze doen zich anders voor achter het scherm, geloof me. En ja, ik ken/ kende redelijk veel mensen hier en je merkt wel dat als je opeens geen badge meer hebt, ze opeens anders tegen je doen. Zelfs de mensen die eerst geen badge hadden en ongelofelijk lief waren zijn veranderd in bitchen door hun badge. Je kan zeggen dat het niet door de badge komt maar aan wat ligt het anders? De enige die je kan vertrouwen zijn degene waar je voor je een badge had goed mee overeen komt en na je badge weg is ook. En geloof me, dat zijn 6 van mijn 80 vrienden hierop. Nouja, eigenlijk 74 fake en 6 echte. Ik heb ook geen zin om vp af te breken , maar dat doe ik nu ook niet want ik heb het over de mensen en niet de site zelf. De mensen zijn veranderd wat vp stommer maakt, vandaar dat ik me ook verwijderd heb. Maar goed, ik ben volgens mij de enige die daar commentaar op geeft. Het is niet op jou, kaj of lianne. Het is op sommige mensen met een functie en gewoon anderen. Maar goed, ik hoop dat jullie niet boos zijn ofzo maar het is gewoon mijn mening, en ik snap dat iedereen opgroeit. Ik ben zelf ook een soort bitch, maar ik ben nu eenmaal zo, ik zeg nu eenmaal wat ik denk en sommigen kunnen daar niet tegen. Ik heb me nooit anders voorgedaan dan ik ben. Mensen waarmee ik gecamd heb zullen dat wel weten, en ook als ik je niet mag, merk je dat..  Maar goed, ik hoop dat degene wie ik bedoel zich aangesproken voelen. Dat was alles wat ik hierop wou zeggen.

XOXO Sarina 

Dit had ik een tijdje terug ook. Maar nu niet meer. Of mensen doen gewoon fake vriendelijk tegen mij door m'n badge, wat ik eigenlijk wel betwijfel... Maar ik heb in ieder geval niet de indruk dat mensen anders tegen me doen als ik geen manager heb.
Cinta
Landelijke ster



Totally. Ik heb echt vrienden voor het leven gemaakt, door vp. 
Isolated
Karaoke-ster



Dit is zo waar, like heck, let me love you know. Ik vind het echt geweldig dat we jou en Lianne als admins hebben en het feit dat je dan ook echt de moeite doet om zoiets met ons te delen. Mensen hebben gewoon niet zo graag veranderingen en ja, het gevolg hiervan is dat ze ervan overtuigd zijn dat het vroeger gezelliger was. Er worden hier meer een meer topics over gemaakt, wat wel een nadeel is, aangezien men makkelijk beïnvloedbaar zijn. Iedereen zou elkaar moeten proberen  te respecteren en zijn/haar eigen waarden laten behouden. Kay ja, dat is niet mogelijk natuurlijk, maar sommige mensen moeten gewoon zn ogen openen en iets realiseren. Ze moeten meer appreciëren met hoe het nu is en niet steeds klagen dat het vroeger dit en dat was, 't is nu zo en het zal niet veranderen hoeveel je er ook over zeurt.
Isolated
Karaoke-ster



Mensen waarderen jou ook, ik namelijk onder andere. D: Doens't that mean something?

dan heeft 90% het toch aardig moeilijk ermee om dat te laten blijken... Het lijkt wel alsof ze annebritt likken omdat ze mod is ofzo idk, like, wrm ben ik eigenlijk nog hier haha, ik heb de nummers van bijna alle mensen die ik mag en verder word ik alleen maar gehaat, een boel mensen willen mij hier al weg hebben hoor.

Ik denk echt dat je positiever naar dingen moet gaan kijken. Ik bedoel het niet rot, maar ik heb het idee dat je het nog niet in ziet. Weet je hoeveel hun best mensen doen om jou te laten zien hoe geweldig je bent? Je blijft het maar weg drukken. Ik kan er niet meer tegen man.

Alles op z'n tijd, Simone. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om iets in te zien, aangezien iedereen anders is. Ze voelt zich kut en ik kan wel begrijpen dat ze dan zo denkt, probeer haar niet te pushen..c:
Anoniem
Internationale ster



Weet je, vroeger was ik echt een heel onvriendelijk persoon. Ik was grof en onbeleefd (ja nog steeds, daar kun je niet om heen) maar dat zit gewoon in me. Maar dan hier ben ik helemaal anders en ben ik (geloof ik) net wél vriendelijk. En ja soms heb ik wel een uitval, maar dat heeft iedereen wel een beetje.
Maar goed, mijn punt is, dat ik mezelf goed aanpas aan de mensen om me heen. De maatschappij is niet meer gewoon om te luisteren en vriendelijk te doen. Hier op vp is dat anders. Toen ik hier voor het eerst kwam, wist ik niet wat me overkwam. Het was echt een aanval van vriendelijke en hartelijke mensen. En dan word je vanzelf ook zo. 

En twijfel nooit, maar dan ook NOOIT, aan de kracht van een community. Kaj, VP betekent enorm veel voor mij. En niet alleen voor mij, maar voor velen hier. Iedereen hier heeft vrienden, en heb je die niet, dan maak je die wel. En ik geloof, dat VP bergen kan verzetten. Door vp heb ik al veel dingen gedaan, waarvan ik van me leven nooit aan gedacht zou hebben. Ik ben veranderd in een positieve zin.

Ik geloof dat VP ooit de grootste community zal worden. Misschien niet met de meeste spelers, maar wel met de meeste impact op de maatschappij. 

indd, de mensen op deze site zijn fantastisch (zoals ik eerder zei),
VP groeit, er zullen aardige en iets minder aardige mensen bijkomen, maar VP blijft een site waar je je gewoon goed door voelt en zin krijgt om te lachen.
vroeger durfde ik niets te zeggen, door te lezen en te luisteren naar wat iedereen hier te zeggen heeft is dat verandert, nu durf ik mijn mening te uiten, allemaal dankzij VP
Isolated
Karaoke-ster



Alles op z'n tijd, Simone. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om iets in te zien, aangezien iedereen anders is. Ze voelt zich kut en ik kan wel begrijpen dat ze dan zo denkt, probeer haar niet te pushen..c:

Ik wil haar niet pushen, maar ik wil niet dat ze kutdingen gaat doen, like, ik zie nu dat het fout gaat so, laat me even :C Ik weet dat je het goed bedoeld, maar ik voel dingen gewoon aan nu.

Oke, blijkbaar vatte ik het compleet verkeerd op.

..what's with the change of heart?
Dit topic is gesloten.
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste