Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
AWAEAEA3AEA3A3A3AEAEAWAWAEAW
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Pagina: | Volgende | Laatste
Monschoutaart gemaakt
Anoniem
Wereldberoemd



 Ik heb hem in de koolkast gedaan ik laat hem nu op stijven tot hoe laat moet even kijken wanneer die goed is ik zal er vanavond lekker van genieten en ik doe er nog kers op uit blik 


Dit recept heb ik gebruikt ik zet hem hier onder dan kan jullie die zelf keertje maken als je wilt:

Wat heb je nodig?
- 1 blik jodenkoeken (380 gram)
- 180 gram roomboter
- 200 gram monchou (zo koud mogelijk)
- 250 ml slagroom
- 130 gram witte basterdsuiker
- 1 theelepel - 1 eetlepel vanillesuiker (of zakje van 8 gram, of een beetje vanille extract)
- eventueel een zakje slagroomversteviger (klopfix, klopklop etc.) Hierdoor wordt je taart extra stevig. Zonder lukt ook, maar dan zal de taart altijd een beetje zacht blijven. Een beetje zacht heeft mijn voorkeur, extra lekker haha! ;)

Voor de kersentopping:
- 500 gram kersen 
- 150 gram kristalsuiker
- 150 ml water
- 15 gram maizena

Mocht de 'wachttijd' na het zien van de video nog wat onduidelijk zijn:
- Bodem een half uur tot een uur laten opstijven
- Vulling helemaal laten opstijven (een paar uur!)
- Na het toevoegen van de kersen nogmaals een half uur tot een uur in de koelkast zetten.
Whysoserious
Straatmuzikant



oehh lekker

ik vind die koekbodem zo lekker
Anoniem
Wereldberoemd



Whysoserious schreef:
oehh lekker

ik vind die koekbodem zo lekker
Oke ik heb de koekbodem met glutenvrij koeken gemaakt wand anders word ik  ziek als ik met tarwe koeken gebruik en zo 
Anoniem
Wereldberoemd



Whysoserious schreef:
oehh lekker

ik vind die koekbodem zo lekker
En ik heb de monchoutaart van foodgloss op youtube 
Glowie
Straatmuzikant



hmmmm
Sovjet
Straatmuzikant



oehh mag ik op bezoek komen
Anoniem
Wereldberoemd



Springscapes schreef:
oehh mag ik op bezoek komen
Haha ik heb ook is een keer een aardbei kwark taart gemaakt met gelatine maar die was mislukt met allen maal grote stukken gelatine er in maar dan is deze recept beter vind ik de monschou taart 
Anoniem
Landelijke ster



Omgg, my fave :hearteyes:
Sovjet
Straatmuzikant



xxfilonaxx schreef:
Springscapes schreef:
oehh mag ik op bezoek komen
Haha ik heb ook is een keer een aardbei kwark taart gemaakt met gelatine maar die was mislukt met allen maal grote stukken gelatine er in maar dan is deze recept beter vind ik de monschou taart 
heb je d'r vast teveel gelatine ingedaan
Anoniem
Wereldberoemd



Springscapes schreef:
xxfilonaxx schreef:
Springscapes schreef:
oehh mag ik op bezoek komen
Haha ik heb ook is een keer een aardbei kwark taart gemaakt met gelatine maar die was mislukt met allen maal grote stukken gelatine er in maar dan is deze recept beter vind ik de monschou taart 
heb je d'r vast teveel gelatine ingedaan
Nee ik heb niet genoeg aandacht gegeven aan de gelatine had niet echt op het pakje gekeken was wel een teleur stelling dat hij niet zo goed was gelukt maar de smaak was wel lekker 
Anoniem
Wereldberoemd



wat is monchou? 
Anoniem
Wereldberoemd



En de aardbei kwart taart heb ik van OhMyFoodness
Anoniem
Wereldberoemd



MoaningMyrtle schreef:
wat is monchou? 

    
CaptainDutch
Straatmuzikant



MoaningMyrtle schreef:
wat is monchou? 
kwarktaart toch gewoon..?
Anoniem
Wereldberoemd



xxfilonaxx schreef:
MoaningMyrtle schreef:
wat is monchou? 

    
Alduin
YouTube-ster



ah lekker
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste