Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
happy newyear may the odds be upon you!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
zijn jullie kliekjesmensen
Anoniem
Popster



jaaa soms als er wat over is en soms kook ik ook voor 2x als ik de dag erna een drukke dag heb :) 
Despoina
Wereldberoemd



jup
Devinette
Wereldberoemd



yes
Anoniem
Popster



Altijd
Despoina
Wereldberoemd



Squilia schreef:
Tim schreef:
Ik vind dat zo niet lekker, maar het is zonde om weg te gooien. Het liefst bewaar ik het voor deze avond nog want dan valt het nog te eten, maar sommige dingen zijn echt niet lekker de volgende dag, zoals rijst.

Mijn ma kookt soms ook expres teveel om het dan in bakjes te doen en in te vriezen, maar als ik uit huis ben ga ik gewoon elke dag koken hoor, weet genoeg simpele dingen om op vermoeiende dagen ook nog aan mijn eten te komen, maar vind dat zo armoedig om standaard 'prakjes' te maken. Like als je over hebt, sure, maar om bij voorbaat al expres meer te maken om in te vriezen. Chile...
vind je dit echt zo vreemd??
Ik snap wel dat mensen dat doen bij soep. Mijn opa woont alleen nu en is wel gemakkelijk om voor hem 1x in de week een grote soepkom te maken en de rest in delen invriezen
Acnolgia
YouTube-ster



Kirito schreef:
alleen als het lekker is hhhh

StarAngel
Wereldberoemd



Nee
Acnolgia
YouTube-ster



Squilia schreef:
Tim schreef:
Ik vind dat zo niet lekker, maar het is zonde om weg te gooien. Het liefst bewaar ik het voor deze avond nog want dan valt het nog te eten, maar sommige dingen zijn echt niet lekker de volgende dag, zoals rijst.

Mijn ma kookt soms ook expres teveel om het dan in bakjes te doen en in te vriezen, maar als ik uit huis ben ga ik gewoon elke dag koken hoor, weet genoeg simpele dingen om op vermoeiende dagen ook nog aan mijn eten te komen, maar vind dat zo armoedig om standaard 'prakjes' te maken. Like als je over hebt, sure, maar om bij voorbaat al expres meer te maken om in te vriezen. Chile...
vind je dit echt zo vreemd??
Haha is zo normaal en je bespaart zooooveel geld door voor meerdere dagen te koken
Anoniem
Wereldberoemd



despoina schreef:
Squilia schreef:
Tim schreef:
Ik vind dat zo niet lekker, maar het is zonde om weg te gooien. Het liefst bewaar ik het voor deze avond nog want dan valt het nog te eten, maar sommige dingen zijn echt niet lekker de volgende dag, zoals rijst.

Mijn ma kookt soms ook expres teveel om het dan in bakjes te doen en in te vriezen, maar als ik uit huis ben ga ik gewoon elke dag koken hoor, weet genoeg simpele dingen om op vermoeiende dagen ook nog aan mijn eten te komen, maar vind dat zo armoedig om standaard 'prakjes' te maken. Like als je over hebt, sure, maar om bij voorbaat al expres meer te maken om in te vriezen. Chile...
vind je dit echt zo vreemd??
Ik snap wel dat mensen dat doen bij soep. Mijn opa woont alleen nu en is wel gemakkelijk om voor hem 1x in de week een grote soepkom te maken en de rest in delen invriezen
ja toen ik op mezelf woonde kookte ik bijna altijd voor meerdere personen en stopte het in de vriezer. voor 1 persoon koken vind ik sowieso best lastig.  maar bijvoorbeeld pastasaus ofzo kan je zo makkelijk invriezen, snap niet waarom dat zo gek zou zijn haha
Anoniem
Wereldberoemd



Acnologia schreef:
Squilia schreef:
Tim schreef:
Ik vind dat zo niet lekker, maar het is zonde om weg te gooien. Het liefst bewaar ik het voor deze avond nog want dan valt het nog te eten, maar sommige dingen zijn echt niet lekker de volgende dag, zoals rijst.

Mijn ma kookt soms ook expres teveel om het dan in bakjes te doen en in te vriezen, maar als ik uit huis ben ga ik gewoon elke dag koken hoor, weet genoeg simpele dingen om op vermoeiende dagen ook nog aan mijn eten te komen, maar vind dat zo armoedig om standaard 'prakjes' te maken. Like als je over hebt, sure, maar om bij voorbaat al expres meer te maken om in te vriezen. Chile...
vind je dit echt zo vreemd??
Haha is zo normaal en je bespaart zooooveel geld door voor meerdere dagen te koken
ja toch!!!!
Anoniem
Minister of Pop



Als we iets over hebben dan eten we het de dag erna op ja
Despoina
Wereldberoemd



Squilia schreef:
despoina schreef:
Squilia schreef:
vind je dit echt zo vreemd??
Ik snap wel dat mensen dat doen bij soep. Mijn opa woont alleen nu en is wel gemakkelijk om voor hem 1x in de week een grote soepkom te maken en de rest in delen invriezen
ja toen ik op mezelf woonde kookte ik bijna altijd voor meerdere personen en stopte het in de vriezer. voor 1 persoon koken vind ik sowieso best lastig.  maar bijvoorbeeld pastasaus ofzo kan je zo makkelijk invriezen, snap niet waarom dat zo gek zou zijn haha
oops ik las die je niet hahahaha

Maar ja invriezen is soms echt gemakkelijk
Anoniem
Wereldberoemd



despoina schreef:
Squilia schreef:
despoina schreef:
Ik snap wel dat mensen dat doen bij soep. Mijn opa woont alleen nu en is wel gemakkelijk om voor hem 1x in de week een grote soepkom te maken en de rest in delen invriezen
ja toen ik op mezelf woonde kookte ik bijna altijd voor meerdere personen en stopte het in de vriezer. voor 1 persoon koken vind ik sowieso best lastig.  maar bijvoorbeeld pastasaus ofzo kan je zo makkelijk invriezen, snap niet waarom dat zo gek zou zijn haha
oops ik las die je niet hahahaha

Maar ja invriezen is soms echt gemakkelijk
oooh hahaha nee inderdaad, vind je juist chill om dat te doen
Account verwijderd




AnnaJulia schreef:
Ja vind dat altijd lastig want ik ben echt panisch op het gebied van voedsel, ben dan bang dat het niet meer goed is, en ga het dan uitgebreid bestuderen en dan vind je altijd wel iets waar je over twijfelt haha. Dus ik wil graag want minder verspilling, maar maak mezelf helemaal gek
Een dag of 2 in de koelkast kan prima! En met invriezen zelfs nog langer
Account verwijderd




Acnologia schreef:
Squilia schreef:
Tim schreef:
Ik vind dat zo niet lekker, maar het is zonde om weg te gooien. Het liefst bewaar ik het voor deze avond nog want dan valt het nog te eten, maar sommige dingen zijn echt niet lekker de volgende dag, zoals rijst.

Mijn ma kookt soms ook expres teveel om het dan in bakjes te doen en in te vriezen, maar als ik uit huis ben ga ik gewoon elke dag koken hoor, weet genoeg simpele dingen om op vermoeiende dagen ook nog aan mijn eten te komen, maar vind dat zo armoedig om standaard 'prakjes' te maken. Like als je over hebt, sure, maar om bij voorbaat al expres meer te maken om in te vriezen. Chile...
vind je dit echt zo vreemd??
Haha is zo normaal en je bespaart zooooveel geld door voor meerdere dagen te koken
Meal prepping 🙌🏻🙌🏻
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste