Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
Dit is hoe ik het zie:
GinnyStar
Internationale ster



super tekst maar wat is gSm?

goSupermodel.

aah oke tnks
Anoniem
YouTube-ster



Goed gezegd!;)
Account verwijderd




Okay well,
Naar mijn mening is Virtual Popstar helemaal niet negatief of positief veranderd; de kwaliteit van een online community hangt namelijk van meerderen factoren af.


Laat ik eens beginnen met de community zelf; denk dan aan de sfeer die er speelt op het forum en tussen de spelers zelf, natuurlijk het gedrag van de VP'ers en hoe dat zich in de loop der tijd ontwikkeld heeft.

Naar mijn mening is er wél iets veranderd wanneer we terugkijken naar een aantal maanden geleden. En dat is overigens ook heel logisch aangezien deze community alleen maar groeit, waardoor er bijvoorbeeld ook weer nieuwe actieve spelers bijkomen. Wat mij betreft heb ik in eerste instantie geen verschil gezien tussen het verleden en het heden, totdat ik laatst een noob-account aanmaakte en zag dat ik door een aantal mensen toen wel anders behandeld werd. Natuurlijk kijken mensen anders naar je op wanneer ze je nog helemaal niet kennen, maar het viel mij op dat ik toen als noob door een aantal personen gewoon hard gegenereerd werd. Gelukkig waren er genoeg leuke spelers die wel gewoon met me opgingen alsof ik er toen echt bij hoorde en als ik eerlijk ben was ik daar best wel van onder de indruk.
Als ik in dat opzicht echt terug kijk naar de augustus/september-2012-tijden, is daar wel verandering in gekomen aangezien iedere speler toen nog een noob was en dus gelijk behandeld werd. Maar ik kan me er niet in vinden wanneer spelers zeggen dat er daar de afgelopen maanden nog meer verandering in gekomen is, want dat is zeker niet het geval.

Wat ik wel opmerk, en waarvan ik overigens ook denk dat dat een grote aanleiding moet zijn voor net nieuwe spelers die al snel stoppen, is dat er de laatste tijd steeds meer topics zijn die met de kleding-items in het spel en alles wat daarmee te maken heeft op het forum staan. Wat je dan vervolgens ziet, is dat het forum door dat soort topics in eerste instantie best saai lijkt; vooral als je nagaat dat spelers die net nieuw zijn nog helemaal niks van de items, waardes etc. afweten. Maar goed, naar mijn idee wordt het forum er daardoor minder leuk door voor de mensen die er totaal niet in geïnteresseerd zijn.
Verder hoor ik ook veel spelers zeggen dat er de laatste tijd meer drama is in vergelijking tot voorheen. Ook daar ben ik het niet mee eens. Niet alleen omdat ik zie dat het drama zich niet toegenomen heeft, maar ook omdat het gewoon onlogisch is om daarover überhaupt een oordeel over uit te brengen aangezien drama and shit puur met hormonen te maken hebben; deze community is nou eenmaal vooral bedoeld voor mensen die in de puberteit zitten, dus spelers kunnen niet verwachten dat we ons allemaal zo één twee drie aan iedereen en alles aan kunnen passen. En hoe meer hormonen er op deze website zitten, hoe meer drama er zou moeten komen, right? Als je nagaat hoeveel spelers VP om de zo veel tijd bezoeken, vind ik dat het drama nog behoorlijk meevalt. 
O ja, en wat badges betreft heb ik eerlijk gezegd geen idee of dat alsmaar een grotere rol blijft spelen. Toen VP nog een noob-site was, speelde badges in mijn beleving nog wel een grote rol. Maar in de loop der tijd kwam daar verandering in en kroop ik toe naar de mensen die ik gewoon echt heel tof vond en waarbij zo'n badge me dus niet uitmaakte; vroeger, denk dan terug aan een paar jaar geleden toen ik op gSm zat, speelde populariteit en strategie een grote rol bij mij. Nu draait het hier bij mij puur om vriendschap. (': Maar goed ja ehm, natuurlijk zitten er op VP badge-likkers; die zitten er op iedere community. Badge-likkers bekijken deze website nou eenmaal anders dan de rest van Virtual Popstar en daar valt naar mijn mening gewoon niks aan te doen.

Virtual Popstar heeft te maken met twee hele leuke eigenaren die de website voor iedereen zo leuk mogelijk willen houden. Op deze manier lijkt dit spel in eerste instantie alleen maar leuker te worden, maar kwalitatief betwijfel ik persoonlijk of het wel verstandig is de spelers over zo veel dingen te laten beslissen. Denk dan bijvoorbeeld aan het veranderen van de kleuren van items, weghalen van bepaalde functies en ga maar door. 




Maar goed ja dus mijn punt is dat Virtual Popstar gewoon veranderd is op meerdere gebieden. En naar mijn mening doet VP het gewoon prima op deze manier en ben ik er van overtuigd dat deze community nog heel ver gaat komen. ;3;

Goed plan we gaan doen dat nieuwe spelers die kleding topics niet zien pas vanaf 1000 fans, en ik ga vragen of we het zo kunnen maken dat er maximaal 4 kleding topics in de lijst op de home page komen dan is er meer plek voor praat topics. Verder ja ik denk dat je allemaal wel gelijk hebt hoor en de reden dat we mensen mee laten beslissen is omdat een website als deze maken voor ons ook nieuw is wij weten ook niet altijd wat het beste is dus met elkaar maak je het beter dan in je 1tje
QueenJade
Playback-ster



lezen
Account verwijderd




te saai om te lezen
Anoniem
Karaoke-ster



te saai om te lezen

niet mee eens
Stevie
YouTube-ster



Het is waar, maar dat meteen gSm er weer bij betrokken wordt. Ja gSm is anders, maar daar zijn ook genoeg leuke mensen.
Stevie
YouTube-ster



te saai om te lezen

Beetje overbodig om te zeggen, niet? :)
Account verwijderd




Nee want ik haat dit spel
Hey96
Playback-ster



Je mag wel zeggen dat je het over mij hebt hoor no problemo.
P.s mag ik jou diamanten op gsm????
Anoniem
YouTube-ster



OKEEEE GENOEG ik kan me aandacht maar 13 seconden bijhouden,kaj hou het kort maar krachtig plsss. :'(((
Account verwijderd




Je mag wel zeggen dat je het over mij hebt hoor no problemo.
P.s mag ik jou diamanten op gsm????

Dit topic is van vorige week lijkt me sterk
Anoniem
YouTube-ster



Je mag wel zeggen dat je het over mij hebt hoor no problemo.
P.s mag ik jou diamanten op gsm????

Dit topic is van vorige week lijkt me sterk

HAHAHAHA.
Anoniem
Wereldberoemd



Je mag wel zeggen dat je het over mij hebt hoor no problemo.
P.s mag ik jou diamanten op gsm????

Dit topic is van vorige week lijkt me sterk

Hahahahaha
Jezusmaria
Playback-ster



haha
Dit topic is gesloten.
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste