Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
AWAEAEA3AEA3A3A3AEAEAWAWAEAW
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
9 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Eerste | Vorige | Pagina:
Lmao deze klantenreview
Anoniem
Popster



Oke mag ik even een purist zijn? In de horeca heb je gasten, in een winkel heb je klanten. Er zit een verschil in. Als iemand die ik begeleid op de werkvloer zegt dat ze klanten hebben, vertel ik ze wat anders hahahaha
Marlee
Landelijke ster



Cinderella schreef:
Oke mag ik even een purist zijn? In de horeca heb je gasten, in een winkel heb je klanten. Er zit een verschil in. Als iemand die ik begeleid op de werkvloer zegt dat ze klanten hebben, vertel ik ze wat anders hahahaha
Hahaha ja
ik heb ook beide in een horeca en in een winkel gewerkt (nog steeds) en het is inderdaad nogal een groot verschil. Tuurlijk zeggen we tegen klanten dat we gaan sluiten als het 9 uur is geweest, maar in de horeca weet je gewoon dat zoiets kan gebeuren (dat mensen langer blijven)
Anoniem
Wereldberoemd



Hnagt wel een beetje van de context af ook nog vind ik! Als ze zeggen van "joe om 9 uur is de keuken dicht dus laatste ronde daarna krijg je geen nieuw eten meer", dat snap ik.

Als 't was van "joe eigenlijk is jullie eten nog niet op en jullie drinken ook niet maar het is 9 uur dus opflikkeren", dat zou wel echt raar zijn.
Siraxta
Internationale ster



theBlondeSalad schreef:
Hnagt wel een beetje van de context af ook nog vind ik! Als ze zeggen van "joe om 9 uur is de keuken dicht dus laatste ronde daarna krijg je geen nieuw eten meer", dat snap ik.

Als 't was van "joe eigenlijk is jullie eten nog niet op en jullie drinken ook niet maar het is 9 uur dus opflikkeren", dat zou wel echt raar zijn.
Dat stond er niet bij dus dat weet ik niet haha
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: