xxfilonaxx schreef:
Ik heb hem in de koolkast gedaan ik laat hem nu op stijven tot hoe laat moet even kijken wanneer die goed is ik zal er vanavond lekker van genieten en ik doe er nog kers op uit blik
Dit recept heb ik gebruikt ik zet hem hier onder dan kan jullie die zelf keertje maken als je wilt:
Wat heb je nodig?
- 1 blik jodenkoeken (380 gram)
- 180 gram roomboter
- 200 gram monchou (zo koud mogelijk)
- 250 ml slagroom
- 130 gram witte basterdsuiker
- 1 theelepel - 1 eetlepel vanillesuiker (of zakje van 8 gram, of een beetje vanille extract)
- eventueel een zakje slagroomversteviger (klopfix, klopklop etc.) Hierdoor wordt je taart extra stevig. Zonder lukt ook, maar dan zal de taart altijd een beetje zacht blijven. Een beetje zacht heeft mijn voorkeur, extra lekker haha!
Voor de kersentopping:
- 500 gram kersen
- 150 gram kristalsuiker
- 150 ml water
- 15 gram maizena
Mocht de 'wachttijd' na het zien van de video nog wat onduidelijk zijn:
- Bodem een half uur tot een uur laten opstijven
- Vulling helemaal laten opstijven (een paar uur!)
- Na het toevoegen van de kersen nogmaals een half uur tot een uur in de koelkast zetten.
Ik heb hem in de koolkast gedaan ik laat hem nu op stijven tot hoe laat moet even kijken wanneer die goed is ik zal er vanavond lekker van genieten en ik doe er nog kers op uit blik
Dit recept heb ik gebruikt ik zet hem hier onder dan kan jullie die zelf keertje maken als je wilt:
Wat heb je nodig?
- 1 blik jodenkoeken (380 gram)
- 180 gram roomboter
- 200 gram monchou (zo koud mogelijk)
- 250 ml slagroom
- 130 gram witte basterdsuiker
- 1 theelepel - 1 eetlepel vanillesuiker (of zakje van 8 gram, of een beetje vanille extract)
- eventueel een zakje slagroomversteviger (klopfix, klopklop etc.) Hierdoor wordt je taart extra stevig. Zonder lukt ook, maar dan zal de taart altijd een beetje zacht blijven. Een beetje zacht heeft mijn voorkeur, extra lekker haha!

Voor de kersentopping:
- 500 gram kersen
- 150 gram kristalsuiker
- 150 ml water
- 15 gram maizena
Mocht de 'wachttijd' na het zien van de video nog wat onduidelijk zijn:
- Bodem een half uur tot een uur laten opstijven
- Vulling helemaal laten opstijven (een paar uur!)
- Na het toevoegen van de kersen nogmaals een half uur tot een uur in de koelkast zetten.



0
0
0
0
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? 


20

