Kirito schreef: ik vind het echt oprecht lekker om te drinken blijkbaar hebben belgen daar nog nooit van gehoord lmao
Account verwijderd
schreef: NOU naar recent onderzoek kwam ik er dus achter dat het oprecht goed voor je blijkt te zijn?? Alhoewel ze volgens mij nog niet echt duidelijk erover zijn welke stoffen in dat knakworstvocht nou daadwerkelijk zo'n geweldig effect hebben op het lichaam
Geanne schreef: NOU naar recent onderzoek kwam ik er dus achter dat het oprecht goed voor je blijkt te zijn?? Alhoewel ze volgens mij nog niet echt duidelijk erover zijn welke stoffen in dat knakworstvocht nou daadwerkelijk zo'n geweldig effect hebben op het lichaam
Geanne schreef: NOU naar recent onderzoek kwam ik er dus achter dat het oprecht goed voor je blijkt te zijn?? Alhoewel ze volgens mij nog niet echt duidelijk erover zijn welke stoffen in dat knakworstvocht nou daadwerkelijk zo'n geweldig effect hebben op het lichaam
Ik heb trouwens nog een recept voor een lekkere cocktail met knakworstsap:
3/5 Schotse whisky 1/5 rietsuikersiroop 1/5 anisette (Pernod, Ricard, Pastis 51) het wit van 1 ei knakworstsap naar keuze
Vul de shaker voor de helft met schaafijs. Doe er het wit van 1 ei bij. Giet de Whisky, de rietsuikersiroop en de anisette in de shaker. De shaker 30 seconden krachtig schudden. Schenk de cocktail en een deel van het schaafijs in een long-drinkglas. Aanvullen met knakworstsap.