Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Ik nomineer Lamby en mijzelf als beste iv vp koppel xx
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen
vraag aan mensen die bakken
Anoniem
Minister of Pop



Wat doen jullie met de restjes??

Want bijvoorbeeld eieren, slagroom, melk idk hou ik altijd wel iets van over als ik bak en ik eet dat verder niet. Zeker slagroom kan je niet eens echt eten, de rest kan ik nog wel aan de buurvrouw geven. Wat doen jullie daarmee? Zijn er recepten waar je dan gewoon een miniversie van kan maken ofzo?
Anoniem
Wereldberoemd



Ik snap niet goed wat je bedoelt met restjes? Melk wordt opgedronken hier (door nesquik bij te doen) en eieren zitten in een harde schil weet je wel. Slagroom heb ik nog nooit overgehouden haha, maar zou het bij mijn warme chocomelk doen. En de rest zit toch in verpakkingen? 
Despoina
Wereldberoemd



Bv chocolademous maken van eigeel da over is
Despoina
Wereldberoemd



Chubbles schreef:
Ik snap niet goed wat je bedoelt met restjes? Melk wordt opgedronken hier (door nesquik bij te doen) en eieren zitten een harde schil weet je wel. Slagroom heb ik nog nooit overgehouden haha, maar zou het bij mijn warme chocomelk doen. En de rest zit toch in verpakkingen? 
Soms heb je eigeel dat over blijft wanr je hebt soms alleen dooier nodig
Anoniem
Minister of Pop



Chubbles schreef:
Ik snap niet goed wat je bedoelt met restjes? Melk wordt opgedronken hier (door nesquik bij te doen) en eieren zitten in een harde schil weet je wel. Slagroom heb ik nog nooit overgehouden haha, maar zou het bij mijn warme chocomelk doen. En de rest zit toch in verpakkingen? 
Naja van die vloeibare slagroom in de koelkast is niet zo lang goed

@ Ja dat ook inderdaad
Anoniem
Wereldberoemd



despoina schreef:
Chubbles schreef:
Ik snap niet goed wat je bedoelt met restjes? Melk wordt opgedronken hier (door nesquik bij te doen) en eieren zitten een harde schil weet je wel. Slagroom heb ik nog nooit overgehouden haha, maar zou het bij mijn warme chocomelk doen. En de rest zit toch in verpakkingen? 
Soms heb je eigeel dat over blijft wanr je hebt soms alleen dooier nodig
Ah zo, ja daar maak ik dan vaak chocomousse of omelet van 

Receptje geweldige chocomousse: 7x eiwit, 7 lepels suiker en 200g pure chocolade. Echt keilekker en nog vrij 'gezond' ook 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld