Elf schreef:
Waarom is er zoveel druk van de horeca.
Wat maakt het uit dat veel zaken failliet gaan? Horeca is een van de eersten die weer openen zodra het na een crisis goed gaat.
Ja het is niet fijn voor de ondernemers. Maar het was sowieso al niet goed geregeld qua CAO.
In hoeverre moeten andere mensen de lasten van deze ondernemers (die een risico namen door te ondernemen) gaan dragen? (Lasten als financieel maar ook werkdruk bij zorgpersoneel)
- dit zeg ik naar aanleiding van een dreigbrief van de horeca dat ze op 17 januari weer open willen-
- disclaimer het is niet dat ik tegen het redden van de horeca ben he-
Please tell me your opinion.
Waarom is er zoveel druk van de horeca.
Wat maakt het uit dat veel zaken failliet gaan? Horeca is een van de eersten die weer openen zodra het na een crisis goed gaat.
Ja het is niet fijn voor de ondernemers. Maar het was sowieso al niet goed geregeld qua CAO.
In hoeverre moeten andere mensen de lasten van deze ondernemers (die een risico namen door te ondernemen) gaan dragen? (Lasten als financieel maar ook werkdruk bij zorgpersoneel)
- dit zeg ik naar aanleiding van een dreigbrief van de horeca dat ze op 17 januari weer open willen-
- disclaimer het is niet dat ik tegen het redden van de horeca ben he-
Please tell me your opinion.