Girafke schreef:
Iedereen maakt een eitje op een andere manier klaar en ik wil inspiratie hebben!
Ik heb er 2:
Gewoon gebakken eitje, maar dan zet je het vuur laag en doe je de deksel op de pan. Dat blijft de dooier mooi rond en wordt de bovenkant evengoed gaar. Dooier is dan nog half zacht
Mengsel maken van ei en beetje koffiemelk. Boterham erin dippen (beide kanten). In de pan doen, beetje maggi (zo'n flesje weet je wel) en dan goudbruin laten worden. Ook erg lekker met parmaham meegebakken!
Iedereen maakt een eitje op een andere manier klaar en ik wil inspiratie hebben!
Ik heb er 2:
Gewoon gebakken eitje, maar dan zet je het vuur laag en doe je de deksel op de pan. Dat blijft de dooier mooi rond en wordt de bovenkant evengoed gaar. Dooier is dan nog half zacht
Mengsel maken van ei en beetje koffiemelk. Boterham erin dippen (beide kanten). In de pan doen, beetje maggi (zo'n flesje weet je wel) en dan goudbruin laten worden. Ook erg lekker met parmaham meegebakken!



0
0
0
0
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? 


20