Lille schreef:PurpleViolet schreef:Lille schreef:
Ik heb niet echt een recept, en zeker niet vega sorry, maar als je een tomatensaus van scratch maakt kan je er zeker wortel in doen om een iets zoetere tint te geven en ansjovis voor het zouten gedeelte, geeft namelijk veel meer smaak dan zout.Â
Wij hebben sowieso enkel zelfgemaakte tomatensaus en dat van die ansjovis ga ik eens aan mijn moeder voorstellen voor volgend jaar. Want we hebben nog genoeg potten saus voor 1,5 jaar dus dat is niet meer voor dit jaar. Al kan ik het wel eens proberen en zien of het ook nog genoeg smaak afgeeft. En dan ga ik wortels vermijden, bedankt!
Owh ja lekker potjes maken, doet mijn stiefmoeder ook, misschien kan het gewoon nog een keer toevoegen tijdens het opwarmen, het is trouwens wel echt heel zout dus ene halve is waarschijnlijk genoeg. En idd wortel vermijden als je daar niet van houd hahaha.
Ik ga het proberen te onthouden en het dan zeggen, maar ik vrees dat ik het tegen dan al vergeten ben 😅