Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Arson
💜
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Pagina: | Volgende | Laatste
Poll: Hou jij van lasagne?
Jouw favo (vega(n)) lasagne recept
Anoniem
Wereldberoemd



Ik wil lasagne leren maken en omdat er 1001 varianten zijn, en zelfs wel meer, wou ik graag jullie favoriete lasagne recepten hebben. Ook denk ik dat ik liever iets maak wat niet standaard is, vandaar dat ik dit topic maak omdat jullie vaak erg creatief zijn met eten.

Ik eet nu voornamelijk vegetarisch en kan nog een tijdje niets met vlees doen, dus het liefste zou ik vegetarische of veganistische recepten willen die niet enorm zoet zijn. Al mag met vlees ook, aangezien het namelijk niet voor mij is.

Dus deel je heerlijke recepten (als je wilt), alvast bedankt!





Lekkere recepten die door jullie voorgesteld zijn:
www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie
Jademoon
Internationale ster



www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie 

ik vind deze persoonlijk echt super lekker, maar moet je wel van spinazie en zalm houden hahah
Anoniem
Wereldberoemd



jademoon schreef:
www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie 

ik vind deze persoonlijk echt super lekker, maar moet je wel van spinazie en zalm houden hahah
Oeee, die gaat zeker goedgekeurd worden! Ik ga hem gelijk opslaan, dankje :d
Anoniem
Wereldberoemd



jademoon schreef:
www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie 

ik vind deze persoonlijk echt super lekker, maar moet je wel van spinazie en zalm houden hahah
Ja, deze is zoooo lekker, hè! 
Anoniem
Wereldberoemd



PurpleViolet schreef:
jademoon schreef:
www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie 

ik vind deze persoonlijk echt super lekker, maar moet je wel van spinazie en zalm houden hahah
Oeee, die gaat zeker goedgekeurd worden! Ik ga hem gelijk opslaan, dankje
Al is die "50g geraspte belegen kaas" wel erg weinig. Daar gaat zeker het dubbele op hahaha.
Jademoon
Internationale ster



PurpleViolet schreef:
PurpleViolet schreef:
jademoon schreef:
www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie 

ik vind deze persoonlijk echt super lekker, maar moet je wel van spinazie en zalm houden hahah
Oeee, die gaat zeker goedgekeurd worden! Ik ga hem gelijk opslaan, dankje
Al is die "50g geraspte belegen kaas" wel erg weinig. Daar gaat zeker het dubbele op hahaha.
hahahah ja ik had er echt wel 150 gr op ofzo 
Anoniem
Wereldberoemd



jademoon schreef:
PurpleViolet schreef:
PurpleViolet schreef:
Oeee, die gaat zeker goedgekeurd worden! Ik ga hem gelijk opslaan, dankje
Al is die "50g geraspte belegen kaas" wel erg weinig. Daar gaat zeker het dubbele op hahaha.
hahahah ja ik had er echt wel 150 gr op ofzo 
Ja echt he, 50g is niks.
Anoniem
Wereldberoemd



hh
Broodrooster
Wereldberoemd



dungesneden aubergine of courgette in plaats van lasagnebladen ertussen is ook lekker voor de afwisseling! moet je wel van houden natuurlijk
Lille
Landelijke ster



Ik heb niet echt een recept, en zeker niet vega sorry, maar als je een tomatensaus van scratch maakt kan je er zeker wortel in doen om een iets zoetere tint te geven en ansjovis voor het zouten gedeelte, geeft namelijk veel meer smaak dan zout. 
Anoniem
Wereldberoemd



Broodrooster schreef:
dungesneden aubergine of courgette in plaats van lasagnebladen ertussen is ook lekker voor de afwisseling! moet je wel van houden natuurlijk
Dat was ik ook zeker eens van plan, maar dat is pas voor van de zomer wanneer de aubergines en courgetten gegroeid zijn. Ik ben zo gek op aubergines en courgetten!
Anoniem
Wereldberoemd



Lille schreef:
Ik heb niet echt een recept, en zeker niet vega sorry, maar als je een tomatensaus van scratch maakt kan je er zeker wortel in doen om een iets zoetere tint te geven en ansjovis voor het zouten gedeelte, geeft namelijk veel meer smaak dan zout. 
Wij hebben sowieso enkel zelfgemaakte tomatensaus en dat van die ansjovis ga ik eens aan mijn moeder voorstellen voor volgend jaar. Want we hebben nog genoeg potten saus voor 1,5 jaar dus dat is niet meer voor dit jaar. Al kan ik het wel eens proberen en zien of het ook nog genoeg smaak afgeeft. En dan ga ik wortels vermijden, bedankt!
Medusasnakes
Wereldberoemd



Eigen gemaakt recept 

Wortel, ui, bleekselderij en paprika snijden. Basilicumsteeltjes ook even fijnhakken. Eerst de ui even aanfruiten en dan de groenten en basilicumsteeltjes erbij. Lekker ff goed bakken. Passata en tomatenpuree erbij. Ff goed mengen en beetje laten inkoken. Dan nog blaadjes basilicum erbij en je kan de lasagne opbouwen 
Bechamelsaus kan je ook heel makkelijk zelf maken (kan je eventueel ook weglaten, want is niet veganistisch, of je moet een veganistische maken)

Hoop dat ik geen stappen en ingrediënten ben vergeten
Lille
Landelijke ster



PurpleViolet schreef:
Lille schreef:
Ik heb niet echt een recept, en zeker niet vega sorry, maar als je een tomatensaus van scratch maakt kan je er zeker wortel in doen om een iets zoetere tint te geven en ansjovis voor het zouten gedeelte, geeft namelijk veel meer smaak dan zout. 
Wij hebben sowieso enkel zelfgemaakte tomatensaus en dat van die ansjovis ga ik eens aan mijn moeder voorstellen voor volgend jaar. Want we hebben nog genoeg potten saus voor 1,5 jaar dus dat is niet meer voor dit jaar. Al kan ik het wel eens proberen en zien of het ook nog genoeg smaak afgeeft. En dan ga ik wortels vermijden, bedankt!
Owh ja lekker potjes maken, doet mijn stiefmoeder ook, misschien kan het gewoon nog een keer toevoegen tijdens het opwarmen, het is trouwens wel echt heel zout dus ene halve is waarschijnlijk genoeg. En idd wortel vermijden als je daar niet van houd hahaha.
Anoniem
Wereldberoemd



medusasnakes schreef:
Eigen gemaakt recept 

Wortel, ui, bleekselderij en paprika snijden. Basilicumsteeltjes ook even fijnhakken. Eerst de ui even aanfruiten en dan de groenten en basilicumsteeltjes erbij. Lekker ff goed bakken. Passata en tomatenpuree erbij. Ff goed mengen en beetje laten inkoken. Dan nog blaadjes basilicum erbij en je kan de lasagne opbouwen 
Bechamelsaus kan je ook heel makkelijk zelf maken (kan je eventueel ook weglaten, want is niet veganistisch, of je moet een veganistische maken)

Hoop dat ik geen stappen en ingrediënten ben vergeten
Dankjewel voor je recept!
Anoniem
Wereldberoemd



Lille schreef:
PurpleViolet schreef:
Lille schreef:
Ik heb niet echt een recept, en zeker niet vega sorry, maar als je een tomatensaus van scratch maakt kan je er zeker wortel in doen om een iets zoetere tint te geven en ansjovis voor het zouten gedeelte, geeft namelijk veel meer smaak dan zout. 
Wij hebben sowieso enkel zelfgemaakte tomatensaus en dat van die ansjovis ga ik eens aan mijn moeder voorstellen voor volgend jaar. Want we hebben nog genoeg potten saus voor 1,5 jaar dus dat is niet meer voor dit jaar. Al kan ik het wel eens proberen en zien of het ook nog genoeg smaak afgeeft. En dan ga ik wortels vermijden, bedankt!
Owh ja lekker potjes maken, doet mijn stiefmoeder ook, misschien kan het gewoon nog een keer toevoegen tijdens het opwarmen, het is trouwens wel echt heel zout dus ene halve is waarschijnlijk genoeg. En idd wortel vermijden als je daar niet van houd hahaha.
Ik ga het proberen te onthouden en het dan zeggen, maar ik vrees dat ik het tegen dan al vergeten ben 😅
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste