Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Wecantbefriends
💜💜💜
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen
Vraag me soms af
Anoniem
Internationale ster



Hoe mensen zulke lekkere noodles maken. 

mijn noodles smaken echt al jaren hetzelfde, (wel lekker hoor daar niet van) wil zo graag nieuwe recepten proberen.

heeft iemand een idee van wat voor sauzen ze erdoor gooien om het zeg maar niet TE spicy te hebben?
Anoniem
Landelijke ster



ik doe er vegan kimchi overheen, maar wat voor noodles bedoel je, uit pakje of echt zelf maken? want zelf maken is sws lekkerder
Anoniem
Internationale ster



Ysaelynn schreef:
ik doe er vegan kimchi overheen, maar wat voor noodles bedoel je, uit pakje of echt zelf maken? want zelf maken is sws lekkerder
Oeh ja kimchi erdoor is ook heel lekker!

ja bedoel eig idd zelf maken, vind zo noodles in de stad super lekker en soms denk ik gewoon “wat doen ze er nou toch in???”.
Anoniem
Wereldberoemd



Ehhh als ik zo’n ding instant noodles heb kook ik ze altijd met een gepocheerd eitje erbij! Het eigeel neutraliseert de pittigheid en geeft het zo’n lekkere romige smaak omg. 

Soms maak ik ook sriracha of kimchi ramen! Zijn hele goeie recepten over te vinden op Google (basically gewoon chicken broth met gochujang en dan alle groenten + hoofd ingredient erbij). 
Blurryface
Internationale ster



noodles van restaurant zijn lekker want ze gebruiken zo'n speciaal mixje met ingredienten (soy sauce, gedroogde groenten, etc) die ze dan lang laten staan waardoor de smaak helemaal geabsorbeerd wordt

maar meestal heb je daar niet echt tijd voor. ik maak soms gewoon hele simpele noodles met wat soy saus. je kunt er wat groenten bijdoen of een ei. 
Anoniem
Internationale ster



BTS schreef:
Ehhh als ik zo’n ding instant noodles heb kook ik ze altijd met een gepocheerd eitje erbij! Het eigeel neutraliseert de pittigheid en geeft het zo’n lekkere romige smaak omg. 

Soms maak ik ook sriracha of kimchi ramen! Zijn hele goeie recepten over te vinden op Google (basically gewoon chicken broth met gochujang en dan alle groenten + hoofd ingredient erbij). 
Oehh lekker ja!! doe er meestal een gekookt eitje bij ahahha

sriracha is voor mij een tikkeltje te pikant sad maar dankje voor de tips!!
@blurryface jaaa precies hallo bij mij in ‘t stad zijn er zulke lekkere, heb het echt helemaal zitten googlen😂. Ohjaa dat is wat ik doe + zoetzuur/chili saus
Whysoserious
Straatmuzikant



Er zit zo'n zakje bij
met kruiden
die is cruciaal
Anoniem
Internationale ster



Whysoserious schreef:
Er zit zo'n zakje bij
met kruiden
die is cruciaal
Ja maar wie gebruikt dat niet joh... gekken!!
Account verwijderd




Ik hou echt heel erg van oestersaus en dan het rode flesje met de panda erop, die is lekker vol van smaaken wordt niet zo waterig als sommige andere merken 
Lille
Landelijke ster



maybe vetsin/MSG gebruiken?
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld