Jupiler schreef: oh en ik ga nu nog typischer hollands klinken hahaha echt erg, maar we hebben ook vaak zo'n pizzarette waar we pizzaatjes op doen. Maar dat doen we dit jaar niet!
HakunaMatata schreef: Carpaccio als voorgerecht hahaha
En bij opa (& oma voorheen) was het traditie om iets met vis voor te schoten als voorgerecht/amuse om dan elk jaar weer verrast te zijn dat ik geen vis lust hahahah
Ik ben blij dat dat bij ons geen traditie is hahaha
Gourmetten is soms wel leuk, maar ik vind het altijd zoveel van hetzelfde. Wil veel liever gewoon een uitgebreid gerecht wat fancy is (of lijkt)
jaaa vind ik ook hoor! En mensen zijn altijd zo VIES tijdens het gourmetten, iedereen overtreedt ineens alle hygiëneregels raakt dat rauwe vlees aan met hun gore vingers word er altijd vrij naar van
HakunaMatata schreef: Carpaccio als voorgerecht hahaha
En bij opa (& oma voorheen) was het traditie om iets met vis voor te schoten als voorgerecht/amuse om dan elk jaar weer verrast te zijn dat ik geen vis lust hahahah
Hahaha, dat laatste herken ik ook wel, maar dan met vlaai op verjaardagen. Het heeft zo'n 18 jaar geduurd voordat ze eindelijk wisten dat ik geen vlaai lust - maar nu hebben ze wel altijd een wafel/koekje/ander ding om te eten in plaats van vlaai wat wel lief is!
Ik ben blij dat dat bij ons geen traditie is hahaha
Gourmetten is soms wel leuk, maar ik vind het altijd zoveel van hetzelfde. Wil veel liever gewoon een uitgebreid gerecht wat fancy is (of lijkt)
jaaa vind ik ook hoor! En mensen zijn altijd zo VIES tijdens het gourmetten, iedereen overtreedt ineens alle hygiëneregels raakt dat rauwe vlees aan met hun gore vingers word er altijd vrij naar van
hahahahaha sorry maar ja en het stinkt zo erg en de rookmelder gaat 100x af
isaoberlin schreef: Was altijd gourmetten maar we hebben een nieuw spierwit plafond en mijn moeder denkt dat door te gaan gourmetten het plafond geel gaat worden dus die traditie is sinds dit jaar over haha
Girafke schreef: Ik ben blij dat dat bij ons geen traditie is hahaha
Gourmetten is soms wel leuk, maar ik vind het altijd zoveel van hetzelfde. Wil veel liever gewoon een uitgebreid gerecht wat fancy is (of lijkt)
jaaa vind ik ook hoor! En mensen zijn altijd zo VIES tijdens het gourmetten, iedereen overtreedt ineens alle hygiëneregels raakt dat rauwe vlees aan met hun gore vingers word er altijd vrij naar van
hahahahaha sorry maar ja en het stinkt zo erg en de rookmelder gaat 100x af
de rookmelder gaat hier thuis al af als we 3 kaarsjes op een verjaardagstaart aansteken hahaha Gelukkig hangt ie in de bijkeuken, maar als we koken moeten we de deur naar de bijkeuken dus ook altijd dichtdoen omdat anders dat rotalarm afgaat (zegmaar eens per week)