Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

Game < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina:
Poll: Hoe staan jullie tegenover Engels op Virtual Popstar?
Poll: Engels op VP
Anoniem
YouTube-ster



Ik vind het maar achterlijk aangezien Engels een wereldtaal is en ook niet bepaald de moeilijkste taal. Je kan ook niet ontkennen dat wij Nederlanders de Engelse taal behoorlijk veel gebruiken in het dagelijks leven als je dit vergelijkt met andere volken/maatschappijen.
Anoniem
Wereldberoemd



op ORPGS na moet de Nederlandse VP server gewoon Nederlands blijven, van mij hoeft de regel niet te veranderen (maar dus wel dat orpgers Engels mogen orpgen als ze willen zonder vertaling)
Demi
Wereldberoemd



September schreef:
Let me just add: I do not have a problem with people answering in dutch. I translate it always haha. You don't have to worry about answering in english to me. 

-------

Laat me gewoon toevoegen: ik heb geen probleem met mensen die in het Nederlands antwoorden. Ik vertaal het altijd haha. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u mij in het Engels zult antwoorden.
No but it is imo ridiculous that you are here to help our server and still are forced to translate every single sentence, even on ST. Like, who cares that you’re talking English on ST lol sad
Despoina
Wereldberoemd



wie zijn die 6 dak moe blokeren!
Anoniem
Popster



Avia schreef:
Tgoh, ik vind het best kut als er lange teksten Engels gesproken wordt, want mijn Engels is SLECHT.
Korte zinnen maakt me niet veel uit, maar ik bedoel gewoon geen gans topic in het Engels ofzo. Daarvoor ga ik wel naar de Engelse server.
Dit wel 
Engels kan ik wel lezen (al begrijp ik het wrs niet 100%). Het kost mij wel meer moeite
Korte zinnen vind ik geen probleem maar als mensen een heel topic in het Engels willen houden, jullie weten dat er ook een Engelse server is hé? 
Anoniem
Popster



despoina schreef:
wie zijn die 6 dak moe blokeren!
Dreigen 
Oei oei oei
Despoina
Wereldberoemd



Ferox schreef:
despoina schreef:
wie zijn die 6 dak moe blokeren!
Dreigen 
Oei oei oei
oeps 
Haqua
Wereldberoemd



Om eerlijk te zijn vind ik dat de Engelse staff die hier naar toe komt om te helpen hun zinnen niet hoeven te vertalen en dat een Nederlandse mod die die teksten tegen komt dat moet doen. Het is namelijk niet hun eigen taal en ze zijn hier om te helpen. 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: