Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

Game < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
Vragen aan jullie vanuit het CT
Armageddon
Internationale ster



Hoh, ikzelf ga eerder geneigd zijn om raadsels of puzzels op te lossen en zaken die met interieur of dergelijke te maken hebben spreken mij ook wel gauw aan, maar dat is enkel als ik veel tijd over heb. Ik zie graag dingen die ik niet verwacht of zelf in eerste instantie niet had kunnen bedenken. Zo vond ik het nog wel tof om een sport die ik vreselijk vind om naar te kijken om te toveren tot iets nieuws en een outfit uitzoeken voor een zomerse Kerstman was ook nog verbazend amusant. Het is gewoon eens iets anders. Variatie vind ik ook belangrijk, zodat er voor elk wat wils is.

Wat ik helemaal niets vind zijn competities waarbij je schoenen of spullen moet uitzoeken voor iemand. Ik begrijp dat iedereen weleens inspiratieloos is of niet de moeite wil doen om zelf op zoektocht te gaan naar nieuwe spullen en dan is vp wel een handige middenweg, maar daar lijkt het team mij niet voor te dienen. Wil je nieuwe schoenen en kan je geen vinden? Vraag het dan op het forum, maar hang geen prijzen vast aan zaken die in feite enkel je beste vrienden kunnen weten, aangezien zij het best zullen weten wat jij wel of niet mooi vindt. Overigens krijg ik soms het gevoel dat er schoolopdrachten of zaken die iemand moet doen voor het werk tussen de competities zitten. Of dat werkelijk zo is, weet ik niet, maar het voelt wel soms zo aan en dan knap ik direct op die competitie af.

Wat het puntensysteem betreft vind ik het wel eerlijk en zou ik het zo laten. Op de hoeveelheid competities heb ik ook geen commentaar, want ik ben niet actief genoeg ermee bezig om überhaupt te weten hoeveel competities er in feite zijn per maand. Soms duurt de uitslag wel wat lang, maar dat begrijp ik, nakijken gebeurt immers ook niet in een paar minuten en je kan niet dagelijks hiermee bezig zijn. Jullie hebben ook een eigen leven.

Denk dat dat het wel zowat is.
Phobias
Internationale ster



Belle schreef:
Phobias schreef:
Tim schreef:
1. Wat voor competities en onderwerpen zie je graag voorbij komen? Het zou helpen als je hier zo specifiek mogelijk antwoord op geeft. Voorbeelden/links plaatsen van competities die je tot nu toe leuk vond, kan handig zijn.
Sowieso vond ik die competities van die ene chick heel leuk, dat je in de lay-out een whole ass game kon spelen met die kleurentest en die dingen. Als je snapt wat ik bedoel.
Grote competities zoals Alice in Wonderland en The Hunger Games (vroeger) vond ik echt fucking amazing, die wil ik echt zo graag terug.

2. Wat vind je van het aantal competities dat het CT op dit moment organiseert?
Vind het wel veel, ik zou bijvoorbeeld liever 2 of 3 goed uitgewerkte competities in de week willen hebben. Ik heb bijvoorbeeld een whole ass uni leven en sociaal leven naast vp en ik denk niet dat iedereen tijd heeft om aan zoveel competities mee te doen.

3. Wat vind je van het CM (Competition Master) systeem? Dit is het puntensysteem dat iedere maand gereset wordt. Was het voor jou meteen duidelijk hoe het werkt?
Vind dat eigenlijk een beetje scheef, want de mensen die winnen, krijgen al credits en popdollars, maar dan worden die nog extra beloond met een setje. Ik zou hem dan eerder gunnen aan de mensen die veel meedoen, maar niet in de top 3 zijn gekomen van een competitie.

4. Regelmatig zijn spelers benieuwd naar competitie inzendingen van andere spelers. We denken er daarom over na om inzendingen van de winnaars (standaard) te laten zien bij de desbetreffende uitslag in uitslagdag indien dit mogelijk is. Dit natuurlijk alleen als de winnaar er geen bezwaar tegen heeft (dit kan aangegeven worden in de inzending). Hoe sta jij hier tegenover?
Ben het hier wel echt mee eens, want soms is een uitslag voor mijn gevoel een beetje questionable, maar dat kan ook zijn door mijn bias als ik zelf meedoe, omdat je je eigen inzending natuurlijk altijd de beste vind. Maar dan is in ieder geval te checken of de winnaar wel echt de win 'verdient'.
Met questionable vind ik ook altijd die loterij, want je kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk dan een vriendin loten of iets dergelijks. Niet zeggende DAT het gebeurt, maar het kan heel makkelijk gedaan worden zonder consequenties (voor mijn gevoel).

5. Als je meedoet aan een competitie, wat is (zijn) dan de voornaamste reden(en) dat je hieraan meedoet?
Omdat er een leuke set bij zit, zoals met nieuwjaar en omdat het enigszins te doen is. Zoals die speurtochten dat duurt me oprecht allemaal veel te lang. Zoals ik al eerder zei, een competitie vind ik meer voor de leuk extra, maar ik heb oprecht geen zin om langer dan een uur ergens aan te zitten, want eind van de dag is het toch maar een pixelwebsite weetje.

6. Zou je op de hoogte gehouden willen worden van lopende competities en zo ja, hoe?
Nee, want ik kijk zelf wel wanneer ik tijd heb bij de competities of ik het leuk vind en of ik het te doen vind.

7. Vind je dat er op dit moment genoeg tijd is om in te zenden voor de competities?
Eigenlijk niet, soms heb je maar 7 dagen de tijd, terwijl je ook gewoon verslagen, tentamens, presentaties en al die gedoe hebt.

8. Heb je verder nog opmerkingen, tips of suggesties voor het CT?
Een paar:
- Soms vind ik het echt lang duren voor een uitslag, dan is een deadline op zondag en dan is de uitslag pas 10 dagen later op de woensdag van de week erna erop. Dan zou je beter per uitslag een topic kunnen maken met de uitslag, ipv dat je voor 3 uitslagen een hele lay-out met bijbehorende tekst moet maken. Dan kan je ook meteen op het topic de linkjes van de inzendingen droppen.
- Wil ook echt geen hater zijn, want ik zie gewoon hoeveel moeite jullie doen voor het team, maar ik heb heel erg het gevoel dat een aantal dingen redelijk inefficient zijn. Ik respecteer echt hoeveel energie jullie steken als vrijwilliger in een team.
- Ik heb zelf heel erg het gevoel dat een lay-out en de tekst niet veel toevoegt aan een competitie, dus al zou je per maand eenzelfde lay-out maken en constant hergebruiken, zou mij niet veel boeien, en vaak lees ik ook over de introductie en dingen heen, want voor mij gaat het meer om de competitie zelf.

Als je vragen hebt of wil dat ik iets verder uitleg moet je het maar ff zeggen hoor, maar neem dit alsjeblieft niet persoonlijk op.

Precies dit!! Aan die speurtocht met die stukjes uit kleding hier op vp heb ik het heel snel opgegeven omdat ik gewoon geen zin meer had in alles af te zoeken + daar ook geen tijd voor heb. 
Thanks voor je feedback! Het is inderdaad niet de bedoeling dat een gewone CM-competitie heel erg veel tijd kost, dus dat is zeker iets waar we rekening mee kunnen houden. Soms is dat ook lastig inschatten vanuit onze kant! Wat competities betreft proberen we voor wat variatie te zorgen, zodat er voor iedereen wat wils is. Veel mensen vinden van die speurtochten juist wel weer heel leuk (voor de competitie met de items die je noemt heb ik bijvoorbeeld ook best wel veel inzendingen gehad), dus zulke competities zullen ongetwijfeld blijven bestaan (dat is een beetje het lastige: een bepaalde competitie valt nooit bij iedereen in de smaak, dus het beste wat we kunnen doen is voor variatie in de competities zorgen). We kunnen natuurlijk wel kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het minder moeite kost, ik zou in een tweede editie bijvoorbeeld om 5 items ipv 10 kunnen vragen. 
Klopt, dat snap ik ook volledig haha! Kan me voorstellen dat het voor sommige mensen juist fijn is om niet creatief of iets te moeten zijn, als zij hier niet goed in zijn. Ik vind zulke dingen zoeken persoonlijk echt verschrikkelijk haha! Het duurt me allemaal te lang voor ik er eentje gevonden heb en ik heb daar  zelf dan ook geen tijd/geduld voor om eerlijk te zijn/ik word het al snel beu om lang te moeten zoeken op iets dus dan kap ik ermee. Ik word zelf gewoon gek van heel deze site af te moeten zoeken in mensen hun eindeloze garderobes  Ook al wisten we dat het in de categorie 'jurk kort' (denk ik) moest zitten, ik heb daar simpelweg het geduld niet voor maar iedereen is daar anders in ofc 
Sophie
Wereldberoemd



Misschien ook handiger voor jullie om dit een volgende keer via een enquete systeem te doen. Meer overzicht en toegankelijker om in te vullen voor de spelers gezien ze nu een hele lap met vragen te zien krijgen in plaats van 1 voor 1.
Anoniem
Wereldberoemd



Armageddon schreef:
Hoh, ikzelf ga eerder geneigd zijn om raadsels of puzzels op te lossen en zaken die met interieur of dergelijke te maken hebben spreken mij ook wel gauw aan, maar dat is enkel als ik veel tijd over heb. Ik zie graag dingen die ik niet verwacht of zelf in eerste instantie niet had kunnen bedenken. Zo vond ik het nog wel tof om een sport die ik vreselijk vind om naar te kijken om te toveren tot iets nieuws en een outfit uitzoeken voor een zomerse Kerstman was ook nog verbazend amusant. Het is gewoon eens iets anders. Variatie vind ik ook belangrijk, zodat er voor elk wat wils is.

Wat ik helemaal niets vind zijn competities waarbij je schoenen of spullen moet uitzoeken voor iemand. Ik begrijp dat iedereen weleens inspiratieloos is of niet de moeite wil doen om zelf op zoektocht te gaan naar nieuwe spullen en dan is vp wel een handige middenweg, maar daar lijkt het team mij niet voor te dienen. Wil je nieuwe schoenen en kan je geen vinden? Vraag het dan op het forum, maar hang geen prijzen vast aan zaken die in feite enkel je beste vrienden kunnen weten, aangezien zij het best zullen weten wat jij wel of niet mooi vindt. Overigens krijg ik soms het gevoel dat er schoolopdrachten of zaken die iemand moet doen voor het werk tussen de competities zitten. Of dat werkelijk zo is, weet ik niet, maar het voelt wel soms zo aan en dan knap ik direct op die competitie af.

Wat het puntensysteem betreft vind ik het wel eerlijk en zou ik het zo laten. Op de hoeveelheid competities heb ik ook geen commentaar, want ik ben niet actief genoeg ermee bezig om überhaupt te weten hoeveel competities er in feite zijn per maand. Soms duurt de uitslag wel wat lang, maar dat begrijp ik, nakijken gebeurt immers ook niet in een paar minuten en je kan niet dagelijks hiermee bezig zijn. Jullie hebben ook een eigen leven.

Denk dat dat het wel zowat is.
Dankjewel voor je eerlijkheid!
Anoniem
Wereldberoemd



Sophie schreef:
Misschien ook handiger voor jullie om dit een volgende keer via een enquete systeem te doen. Meer overzicht en toegankelijker om in te vullen voor de spelers gezien ze nu een hele lap met vragen te zien krijgen in plaats van 1 voor 1.
We hebben juist voor een topic gekozen, zodat we door kunnen vragen. Aan een enquete zitten toch beperkingen wat dat betreft! Ik snap je wel though.
Anoniem
Wereldberoemd



Anoniem
Princess of Pop



Heb ook nog een vraag aan jullie trouwens. Vanaf wanneer is het oké om te vragen of je een (credit)prijs nog ontvangt? Wat is jullie marge daarin?
Want ik heb er bijv één van woensdag nog niet gehad, en ik wil echt jullie ook de tijd geven, maar vind het zonde als het vergeten wordt. 
Anoniem
Wereldberoemd



Sas schreef:
Heb ook nog een vraag aan jullie trouwens. Vanaf wanneer is het oké om te vragen of je een (credit)prijs nog ontvangt? Wat is jullie marge daarin?
Want ik heb er bijv één van woensdag nog niet gehad, en ik wil echt jullie ook de tijd geven, maar vind het zonde als het vergeten wordt. 
Hoi, dit gaat vgm om mijn competitie. Ik was vanaf woensdag tot en met gisteravond niet thuis en heb dus ook geen prijzen uitgedeeld. Overigens hebben we een weekje de tijd om uit te delen :)
Anoniem
Princess of Pop



Tholger schreef:
Sas schreef:
Heb ook nog een vraag aan jullie trouwens. Vanaf wanneer is het oké om te vragen of je een (credit)prijs nog ontvangt? Wat is jullie marge daarin?
Want ik heb er bijv één van woensdag nog niet gehad, en ik wil echt jullie ook de tijd geven, maar vind het zonde als het vergeten wordt. 
Hoi, dit gaat vgm om mijn competitie. Ik was vanaf woensdag tot en met gisteravond niet thuis en heb dus ook geen prijzen uitgedeeld. Overigens hebben we een weekje de tijd om uit te delen
Ja, geen probleem hoor!! Was ook totaal niet mijn bedoeling om jou voor het blok te zetten. Ik zei al dat ik niet ongeduldig wilde zijn, maar dan zal ik voortaan het na een week pas checken. Dan heb ik een indicatie, bedankt!! 
Anoniem
Wereldberoemd



Sas schreef:
Tholger schreef:
Sas schreef:
Heb ook nog een vraag aan jullie trouwens. Vanaf wanneer is het oké om te vragen of je een (credit)prijs nog ontvangt? Wat is jullie marge daarin?
Want ik heb er bijv één van woensdag nog niet gehad, en ik wil echt jullie ook de tijd geven, maar vind het zonde als het vergeten wordt. 
Hoi, dit gaat vgm om mijn competitie. Ik was vanaf woensdag tot en met gisteravond niet thuis en heb dus ook geen prijzen uitgedeeld. Overigens hebben we een weekje de tijd om uit te delen
Ja, geen probleem hoor!! Was ook totaal niet mijn bedoeling om jou voor het blok te zetten. Ik zei al dat ik niet ongeduldig wilde zijn, maar dan zal ik voortaan het na een week pas checken. Dan heb ik een indicatie, bedankt!! 
Neuh snap ik haha. Maar nu snap je ook waarom het wat langer duurt in dit geval. Ik probeer vandaag de prijzen uit te delen ^^
Anoniem
Wereldberoemd



Sas schreef:
Heb ook nog een vraag aan jullie trouwens. Vanaf wanneer is het oké om te vragen of je een (credit)prijs nog ontvangt? Wat is jullie marge daarin?
Want ik heb er bijv één van woensdag nog niet gehad, en ik wil echt jullie ook de tijd geven, maar vind het zonde als het vergeten wordt. 
We hebben inderdaad een week nadat de uitslagen bekend zijn gemaakt om de prijzen uit te delen! Als je ze woensdag nog niet hebt, dan kan je natuurlijk even een mailtje sturen
Anoniem
Princess of Pop



Tholger schreef:
Sas schreef:
Tholger schreef:
Hoi, dit gaat vgm om mijn competitie. Ik was vanaf woensdag tot en met gisteravond niet thuis en heb dus ook geen prijzen uitgedeeld. Overigens hebben we een weekje de tijd om uit te delen
Ja, geen probleem hoor!! Was ook totaal niet mijn bedoeling om jou voor het blok te zetten. Ik zei al dat ik niet ongeduldig wilde zijn, maar dan zal ik voortaan het na een week pas checken. Dan heb ik een indicatie, bedankt!! 
Neuh snap ik haha. Maar nu snap je ook waarom het wat langer duurt in dit geval. Ik probeer vandaag de prijzen uit te delen ^^
Toppie, helemaal begrijpelijk idd. Good luck ^-^
Anoniem
Wereldberoemd



Anoniem
Wereldberoemd



Anoniem
Wereldberoemd



hh
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste