Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG - I'm Number .....
Anoniem
Wereldberoemd



Dauntless
Wereldberoemd



Guillaume Lebois (een van zijn vele namen) ~ 19 ~ nummer 8 ~ powers: het gebruikelijke pakket + elektrokinesis, darkness manipulation  ~ Guillaume is eigenlijk blind of zo zien zijn ogen er toch uit. Hij kan dan ook niets zien maar zijn laatste gave bestaat eruit dat hij trillingen voelt en zo eigenlijk toch op een of andere manier beter ziet dan de meeste mensen. Zijn overige zintuigen zijn ook veel beter ontwikkelt.

Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Tot mijn verbazing, was ik enkele dagen geleden uitgenodigd voor een beach party. Ik was onderweg, richting het strand en keek om mij heen. Een raar gevoel trok tot mij door, maar fietste door. Nog een paar meter, en ik was er. De geur van de zee rook ik al van de zee en glimlachte. Een lange tijd was ik niet op het strand geweest. Eindelijk, ik was er aan gekomen en zette mijn fiets neer bij de stalling. Mijn tas hees ik op mijn schouder en begon te lopen. De muziek hoorde ik al en glimlachte. Wat er zou gaan gebeuren, ik zou het wel merken wat ze van plan waren.
Dauntless
Wereldberoemd



Guillaume was nog maar net wakker en het was nog vroeg in de ochtend. Momenteel verbleven ze ergens in een Frans stadje niet zo heel ver van Parijs. Guillaume hield van grote steden omdat dat de perfect plek was om gewoon in de massa op te gaan, al gold datzelfde waarschijnlijk ook voor de mogadoren. Zijn Cepaan Clyde die momenteel Georges heette was hem zoals gewoonlijk al voor zonsopgang komen wekken om met zijn training te beginnen, en ook al haatte hij het vroege opstaan, trainen was belangrijk, voor later.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Het strand waar ik heen ging, lag in het prachtige Hawaii. Een mooie plek om te zijn, zeker van wegen de jongens die daar surfen. Een glimlach kwam op mijn gezicht en stapte het zand op. "PAIGE PAIGE!!" hoorde ik al iemand roepen en keek die kant uit. Het was een vriendin van mij. Zij kende mij alleen als Paige, en niet als Maya, niemand zelfs weet mijn echte naam. Ze was mijn beste vriendin. "MEI" riep ik terug en liep snel naar haar toe. "Ik zie dat je je zwemkleding al aan hebt." zei Mei en ik glimlachte. Maar er zeker van, dat wist ik niet en sloeg mijn ogen neer. Want op mijn linker been stonden een paar symbolen.
Dauntless
Wereldberoemd



Het eerste wat hij deed was die verdomde lenzen in zijn ogen steken om zijn wazige pupillen te verbergen voor mensen. Tot nu toe had hij nog maar 2 erfgaven ontwikkeld, zijn telekinese en zijn sterke zintuigen. Maar mensen vonden het nu eenmaal vreemd om een blinde jongen perfect over de straat te zien wandelen, vandaag de kleurlenzen.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Door Mei werd ik getrokken en glimlachte. "Paige, je bent gekomen.!" hoorde ik Richard roepen over de muziek uit. "Uh, ja." zei ik en glimlachte. "Daar kan je je omkleden, maar ik zie dat je je badkleding al aan hebt." zei hij en ik knikte. "Nou, iedereen is er, dus we kunnen beginnen!" riep hij naar de andere en ik zette mijn tas bij de andere tassen en ging zitten als ik mijn shirt uit had getrokken. Mijn broek hielt ik nog aan en beet op mijn lip.
Dauntless
Wereldberoemd



Guillaume was beneden schrokte zijn stokbrood met confituur naar binnen en ging toen naar de tuin, waar Georges hem al stond op te wachten. "Goeiem..." zei hij met zijn mond vol eten maar nog voor hij zich had uitgesproken werd er een mes naar hem gegooid. Hij voelde de trilling in de lucht en nam het recht in zijn hand.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Vele hadden zo te zien al gedronken en iemand was bezig met een camera. Ik glimlachte als de camera langs kwam "He Paige, hoe is het tot nu toe. En het is je eerste keer he.?" vroeg de jongen "Ja, gezellig." zei ik met een brede glimlach en hij liep door. Mei begon gelijk te praten als een printer en kon haar amper bij houden, maar bleef haar aan kijken. "Oke jongens! We doen een spel, het gaat als volgt" begon Richard en begon het uit te leggen. Het kwam er op neer, als je iets niet goed raden, moest je de zee in duiken. En ik wist nu al dat ik vaak de zee in moest. Het begon al aardig te schemeren.
Dauntless
Wereldberoemd



"Wel wat een leuke ochtendgroet" zei hij met een grijns op zijn gezicht terwijl hij wegdook voor nog meer rondvliegende objecten die naar hem gegooid werden, sommigen bracht hij ook met zijn telekinese naar de grond. Tegenwoordig was dit nu eenmaal de manier waarop hij zijn ochtenden begon zeker in de weekends.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Het spel was begonnen, en al vele waren dronken en doken zo het water in. Zelf vond ik het niet zo fijn dat ze dronken het water in gingen. Maar dat was hun eigen schuld. "Nu jij Paige!" hoorde ik Richard zeggen en ik keek geschrokken op. Ik was dus al een tijdje in gedachten gezonken en glimlachte. Het was nu echt donker en alles werd verlicht door grote kaarsen en het kampvuur. "Oke" zei ik aarzelend en zag Mei groot glimlachen. Ik pakte de dobbelstenen en gooide. Ik hoopte niet dat het op een 7 kwam, want dan was ik d pineut. En ik was de pineut. "In het water!" hoorde ik iedereen schreeuwen. Mijn hart stond letterlijk in mijn keel nu en stond op. Eigenlijk wilde ik niet, maar Mei trok mij al mee naar het water.
Dauntless
Wereldberoemd



Plots zakte Guillaume op de grond neer door een brandende pijn die door zijn pijn trok. Hij kende deze pijn maar al te goed want hij had hem al drie keer eerder gevoeld. Ze hadden nummer vier te pakken gekregen en hem gedood en dat was wat hij nu voelde terwijl er een nieuw teken in zijn been brandde. George stopte meteen met de training en droeg hem naar binnen om hem op een zetel neer te leggen en een natte washand op zijn hoofd in de hoop deze pijn wat te verzachten.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Ik stond nu alleen, tot mijn middel in het water en keek over mijn schouder. Mijn legging had ik uit gedaan toen ik met mijn buiten in het water stond en Mei had ze over genomen die nu aan de kant stond. Ze stak haar duim op. Net op het moment dat ik wilde duiken, voelde ik een hevige pijn door mijn been heen trekken waardoor ik mijn evenwicht verloor en er door heen takte. Een schreeuw was over mijn lippen gekomen, Richard en een andere jongen trokken mij gelijk aan de kant. De pijn had ik drie keer eerder gevoeld. Mijn ogen opende ik met moeite en iedereen stond om mij heen. Een teken kwam in mijn kuit wat vel oplichtte. Meteen stond ik op, pakte mijn spullen en probeerde mijn legging aan te trekken. Ik moest weg hier. Maar het was al te laat. Mei en Richard kwamen naar mij toe gerend en begonnen alles te vragen. De jongen met de camera kwam er ook aan gerend. Ik moest nu echt snel weg! Dit was niet goed.
Dauntless
Wereldberoemd



"Guillaume ik weet dat je dit waarschijnlijk erg vindt maar je weet wat we doen als dit gebeurd" zei George en Guillaume wist maar al te goed wat nu gingen doen. Ze verhuisde sowieso al snel, maar ook telkens wanneer er iemand gepakt was. Het was altijd is wat Guillaume met tegenzin deed, maar het kon gewoon niet anders.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Toen ik boven kwam, zag ik de auto van mijn verzorger al aan komen en stopte voor mijn neus. De tranen waren over mijn wangen te zien en ik dook letterlijk de auto in. "Ze hebben het gezien" snikte ik. "En vast gelegd" zei ik er achter aan. Hij knikte. "Rustig Maya, het komt goed" zei ik en hoorde al snel mijn mobiel afgaan en zag dat het Mei was. Ik wilde antwoorden, maar Ron schudde zijn hoofd. "Ze is mijn beste vriendin Ron" zei ik en voelde dat ik nu pas rilde. Dit was gewoon niet goed.
Dauntless
Wereldberoemd



Alles was al ingepakt en klaar voor vertrek toen de pijn eindelijk over was en Guillaume de auto eindelijk in kon stappen. Het was een gewone zwarte onopvallende volkswagen. "Naar waar gaan we?" vroeg hij toen ze vertrokken waren. "Rusland" antwoordde Clyde. "Je kunt dus al best een nieuwe naam verzinnen."
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste