Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
Anoniem
Wereldberoemd



Alexander ~lijkt 16, is ongeveer 400~leider van de vampiers op school~bezitterig en hebberig~tikkeltje gemeen~heel beschermend tegenover wat hij vindt dat het zijne zou moeten zijn
DarkDoll
YouTube-ster



Ino~ is 15jaar nieuw meisje op de vampieren school ~ verlegen staat sterk in de schoenen ~vriendelijk kan gemeen zijn maar dat bedoelt ze niet zo en eigenwijs als maar kan.

DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Loopt over straat naar haar nieuwe school bang en zenuwachtig te gelijk.Na een tijdje lopen komt ze bij een park aan ziet allemaal jongens en meisjes staan.Loopt en super snel voorbij zei heel zaht"oe voor die mensen moet ik oppassen" Na nog meer wandelen kom ik eindelijk aan op de school.Het was er heel donker en duister"Hier moet ik dus slapen"zuchtte ik."oke op naar de eerste klas"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij dwaalde door de gangen van het internaat. De helft van de leerlingen hier was vampier, de andere helft was menselijk. De meeste mensen wisten wat ze waren, en sommigen daarvan voorzagen de vampiers van bloed. Hij wist, als belangrijk lid van deze school, dat er binnenkort een nieuw mensenmeisje zou komen.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Ik liep langs een jongen voelde een spanning leek wel of het in slowmontion was. Ik zuchtte diep  "Waar is dat verdomde lokaal nou?" nogmaals zuchtte ik sloot me ogen. Stond een tijdje stil liep naar de jongen toe.Tikte op zijn rug "Hey mag ik iets vragen? Waar is lokaal 110BM?"Keek hem strak aan.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij glimlachte toen het mensenmeisje hem aansprak. Zijn ogen dwaalden even over haar lichaam, wat er goed uitzag en toen rook hij even de geur die haar bloed afscheidde op. Haar bloed rook... anders. Op een goede manier, op een héél goede manier. 'Lokaal 110BM? Jij bent het nieuwe meisje. Ik ben Alexander. Loop maar even met me mee, ik breng je er wel even.'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"Ik ben Ino luek je te ontmoeten Alexander" zei ik heel schuw en stil. Ik loop mee met Alexander "hoe lang moeten we nog lopen?" Ik dacht bij me zef: "Mozzes deze school is groot" Te gelijkertijd keek ik om me heen zo veel deuren gangen.Werd er duizelig van. Op een gegeven moment begonnen me voeten zeer te doen"auw t t t" 
Anoniem
Wereldberoemd



Hij grinnikte zachtjes. 'Het is niet ver meer, en zo'n grote school is het trouwens niet. Het is gewoon een school met een heleboel extra's. Je went vast snel.' Hij grijnsde. Eigenlijk jammer dat ze er bijna waren. Hij sloeg snel een andere gang in, liep wat sneller, liep weer een andere gang in en liep naar de 4e deur. 'Hier is het,' riep hij naar Ino.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"Loop niet zo snel" Ik rende achter hem aan."Wacht nou" Eindelijk was ik bij hem stond uit te hijgen. "Dank je wel" Ik was weer op adem. Liep de klas binnen iedereen zat me aan te staren leek wel of ze me wouden op eten.De leraar zei"Hey jij bent vast Ino kom maar" Ik liep naar de leraar toe. "Kijk jij kan daar zitten owja dit is Ino nieuw meisje hier op school"zei de leraar. Ik moest naast een meisje zitten "Hey ik ben Ino" zei ik heel zacht. Ze keek me aan zei niks terug.Dus dacht ik laat maar ik zeg wel niks meer.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij liet haar achter bij de deur en verdween in de schaduwen terwijl ze naar binnen stapte. Hij grinnikte. Ze was best wel schattig. Razendsnel keerde hij terug naar zijn kamer en plofte op zijn bed neer. Hij wilde haar hebben. En iedereen wist dat hij altijd kreeg wat hij wilde... 
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Eindelijk was de les voor bij.Je had maar 1les op een dag als je een mens was.Ik was zo moe maar wist niet waar me kamer was dus liep ik maar wat rond.Eindelijk zag ik een deur die eindigde in de schooltuin.Het was wel binnen de omheining was van glas.Het was volle maan.Ik keek omhoog terwijl ik liep dus zag niet wat voor me lag struikelde over een steen viel kei hard neer."auw sh*t me knie"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij had zijn ogen gesloten en luisterde naar de geluiden van mens en vampier op de campus. Hij kon, vampier zijnde, ontzettend goed horen, ruiken, zien, voelen enzovoort. Zodoende hoorde hij van ergens aan de andere kant een pijnkreet en een vloek. Zijn ogen schoten open en hij kwam met een ruk overeind. Hij rook het bloed, dus andere vampiers zouden het ook kunnen ruiken. Fck! Ze hadden niet allemaal zijn zelfbeheersing...
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

kwamen allemaal jongens om me heen staan[want de meiden hadden les] hongerig met rode ogen kwamen steeds dichter en dichter bij.Ik kruip te steeds verder weg stond op wou weg rennen maar kon niet. Ze maakte een cirkel om me heen schreeuwde tegen elkaar"Ze is van! Dat bloed ruikt zo lekker! Zou het pijn doen?! KOm maar hier meissie wees nie bang" stootte tegen een gozer aan die pakte me vast "BLIJF VAN ME AF" rukte me los viel in het midden dacht dat het gedaan was met me "Ga weg! wat moet jullie van me"1 gozer zei "je bloed meessie je lekkere bloed"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij stormde dwars over het plein richting de schooltuin. Hij gooide de deur open en zag Ino midden in een cirkel van vampiers zitten, bloedend. Sh*t. Een diep, grommend geluid kwam uit zijn keel en hij stapte naar voren. Hij slingerde de vampier die het dichtst bij haar stond weg en siste: 'Ze is van mij! Rot op, stelletje imbeciele bloedzuigers, voor ik een staak door jullie hart boor!'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"Alexander?!" ik keek op. Alle vampieren gingen weg."Dank je wel" Zei ik stug Ik stond ook op keek boos naar hem "Ik ben niemands eigendom ik ben een persoon"liep beetje mank weg."op naar de dokter.Stomme vampieren" zei ik heel zacht. Even later bij de dokter."dat is niks ernstig"zei de dokter deed er een ver bandje omheen."Dank u wel dokter" Ik liep terug naar mijn kamer die ik eindelijk had gevonden.Pakte me spullen uit kleedde me om ging in bed liggen. Pakte een boekje uit me koffer begon het te lezen.Terwijl ik had las song ik zacht een liedje.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zuchtte even bij Ino's woorden en rolde met zijn ogen. Ino was maar een mens, en hij was een machtige vampier, hij had alle recht om haar tot zijn eigendom te benoemen. Maar goed, hij wilde haar bewondering, hij wilde haar verering, hij wilde haar god zijn... 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste