Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
20 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

klomt klas lokaal binnen "eindelijk weg van de drukte zo lekker bij me zelf" zag toen iemand zitten in de klas een jongen.IK zei heel zacht "hallo ik ben nimy" ging toen zetten op de tafel plofte me tas op de grond. "zo wij zitten in de zelfde klas?"
Anoniem
Minister of Pop



Anna jinstrument maar wil niet te laat komen zei ik zacht
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

'Woow veel mensen moeten wel naar lokaal 524. Volgens mij zitten we allemaal in dezelfde klas.'' Al snel liepen we achter Miyuki naar het juiste lokaal en zagen we dat daar al een meisje zat. Heei die meisje heb ik toch al weleens eerder gezien die kwam toch uit die fontein? Misschien heb ik me vergist en snel ging ik naast Miyuki zitten
Anoniem
Minister of Pop



Anna wie wil langs mij vroeg ik
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"wie wat waar hoe? wat brabbel je allemaal en ja ik kwam uit die fontein" kijkt dan verlegen weg en krijgt licht een rood gezicht
Anoniem
Minister of Pop



Anna o srry ik wil niet alleen zitten en hè wat boeit het misschien is ze wel aardig mag ik naast je zitten vroeg ik aan nimy

Natsumi
YouTube-ster



Subaru 

Ik keek naar het meisje die uit de fontein kwam die achter mij en Miyuki zat. ''Heei heb ik misschien iets verkeerds gedaan? Als ja het spijt me heel erg'' Op dat moment zag ik een andere meisje binnen komen.
Dauntless
Wereldberoemd



Er kwamen meer en meer mensen bij elkaar en dat kon Gabriëlle niet aan dus verdween ze en zweefde naar lokaal 524 waar ze een bankje uitkoos helemaal achteraan in een donker hoekje waar ze niet zo zou opvallen. Er waren nog niet zoveel mensen in het lokaal, maar dat zou snel veranderen en daar keek ze erg tegenop.
Anoniem
Minister of Pop



anna ik ging naar achteren hè wie ben jij ik ben AnnaAnna
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Al snel voelde ik een andere aanwezigheid maar niet van de andere die ik kon zien.
Ik voelde iets veel duisters maar waar. Al snel kreeg ik hoofdpijn en kneep ik mijn ogen dicht en concentreerde  op mijn hoofdpijn om me te genezen.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"nee.... je hebt niks verkeert gezegt owja ik heet nimy" steekt heel voorzichtig hand uit kijkt heel verlegen naar de jongen toe.
Anoniem
Minister of Pop



Anna hallo wie ben jij vroeg ik
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle keek op naar het meisje dat haar aansprak, ondertussen was ze weer zichtbaar geworden. "Gabriëlle" zei ze zachtjes nauwelijks hoorbaar. Ze zou een gesprek kunnen beginnen met dit meisje, maar dat lag niet in haar aard, ze zweeg liever en keek naar anderen of luisterde naar hun verhalen.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag dat er wat gebeurde met Miyuki. Snel vroeg ik me bezorgt ''Gaat het met je Miyuki?''. Ik legde mijn hand op haar schouder. Al snel kwam er een blauwe gloed om haar heen. Ik haalde snel mijn hand van haar schouder en keek haar bezorgt aan.
Anoniem
Minister of Pop



Anna hritsig maar ik ben aardig hè wat is er oo w8 je bent verlegen srry
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste