Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Was is slaap gevallen.De wekker ging. Ik werd wakker rekte me uit ging me eerst verfrissen tandenpoetsen eten school tas klaar maken.Liep naar me klaslokaal toe maar botste tegen Alexander aan."Sorry..." wou weg lopen maar hij hield me vast."Wil je me alsjeblieft los laten? Ik moet naar de klas toe anders kom ik nog te laat"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zat op het dak boven haar kamer en luisterde naar het rustgevende geluid van haar regelmatige ademhaling. Hij wachtte terwijl de nacht verstreek en de zon opkwam, waarna hij de geluiden hoorde van Ino die wakker werd. Hij wist waar ze moest zijn voor haar eerste uur, want hij had zijn uurrooster aan het hare laten aanpassen. Hij wachtte tot ze op weg ging en volgde haar toen, onzichtbaar, opgegaan in de schaduwen. Vlak voor haar klaslokaal schoot hij uit de schaduwen en greep haar arm. 'Nee, ik laat je pas los als ik dat wil, Ino. Dat moet je leren begrijpen. Ik ben een heel machtige en oude vampier, en jij bent maar een mensenmeisje, dus je moet naar me luisteren,' siste hij. 
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"Ja dus machtig ,laat me gewoon los ik hoef helemaal niks te begrijpen, en daarom heb ik hekel aan vampieren ze denken dat ze alles zijn en dat ,alles van hun is.Maar ik ben niet zoon meisje die daar naar luister."Ik rukte me los liep verder maar de deur was opeens heel ver weg "Huh?"Ik rende naar de deur toe maar de deur ging ook verder steeds steeds opnieuw probeerde ik het.Ik ging op de grond zitten hield me handen voor de ogen."Word ik gek nee dit doet Alexander."
Anoniem
Wereldberoemd



Hij ging met zijn krachten haar geest binnen terwijl hij haar nog vasthad en maakte haar wijs dat ze wegrende en de deur steeds verder was. Hij lachte zacht toen ze op de grond zakte met haar handen voor haar ogen. Hij haalde de illusie weg en maakte alles onwerkelijk voor haar, behalve hem. 'Als ik jou was, lief, klein meisje, zou ik maar beter naar me luisteren, want ik kan nog veel ergere dingen met je doen dan je gewoon iets wijsmaken... Ik kan je verblinden, ik kan je in een diepe slaap brengen en je voor altijd in een droomtoestand houden, ik kan je folteren met enkel de wens dat te doen... Heb je even geluk dat ik aardig ben, en het op fysieke straffen houdt, meestal toch.' Hij glimlachte even en drukte toen een kus op haar voorhoofd.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Keek weer even om haar heen schreeuwde boos"Stop met me spelen ik ben geen poppetje" ging in een klein hoekje zitten want alles was nog niet normaal "Stop.... please..... Stop" zei ik huilend ik was bang alles was zwart met kleuren en dat soort engheid."STOPPP!!!!" schreeuwde ik telkens. Voelde ook nog even aan me voorhoofd,  besevde toen pas dat hij daar een kus gaf. keek toen verschrikt op opende me ogen vol tranen."Laat me gaan ik zal alles doen....."Zei ik heel onverzekerd.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij grinnikte en boog zich meer naar haar toe om in haar oor te fluisteren: 'Zweer dat je de mijne bent, zweer me je bloed toe en beloof me dat je alles zal doen wat ik zeg, of anders zal ik je straffen, lieveling...' Zijn handen gingen naar haar toe en hij drukte haar tegen zich aan terwijl hij fluisterde: 'God, ik wil je zo graag hébben!'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Met wijden ogen zat ze in zijn knuffel/greep vast "Ja...dat beloof ik..." pakte hem daarna ook vast van angst van de dingen die ze net heeft gezien het was nog steeds bezig kneep me ogen stijf dicht rolde paar tranen over me wang heen "Het...spijt me"zei ik heel heel zacht 
Anoniem
Wereldberoemd



Hij gromde vol van sadistische blijdschap bij haar belofte en tilde haar op in zijn armen. Ze was doodsbang en beefde in zijn armen. Hij grinnikte bij de tranen die over haar wangen stroomden. Hij hoorde haar excuses fluisteren, maar besteedde er geen aandacht aan. Genoeg getreuzeld hier. Tijd om naar zijn kamer te gaan, voor iemand dit zag. Hij had dorst. Razendsnel bracht hij haar naar zijn kamer, waar hij haar op het bed neergooide. 'Je hoefde nog geen sorry te zeggen hoor, je gaat nog heel veel spijt hebben van je belofte. Maar eerst... gaan we je belofte met bloed zweren, liefje. Het is heel simpel, niets om bang voor te zijn.' Hij lachte even en plofte naast haar neer, waarna hij met haar haren begon te spelen. 'Ik drink gewoon een beetje van jouw bloed, en dan geef ik je mijn bloed, en dan ben je voor de rest van de eeuwigheid aan me gebonden... zolang ik leef. Misschien verander ik je ooit wel in een vampier, maar iedere week een beetje van mijn bloed houdt je ook lekker lang in leven...'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

dacht bij zich zelf zou ik hier spijt van krijgen .Terwijl ik dat dacht zei hij die zin 'je zal er meer spijt van krijgen'. Hij dumpte me op zijn bed en ging naast me zitten."Wat ga je nu met me doen? En waarom moet ik jouw bloed drinken? Ik wil dat helemaal niet." de laatste zin zei ik heel zacht omdat ik bang was.Ik deed alvast mijn bovenstukje van me jurk opzei deed me haar aan één kant van me schouder."Doe dan?!" schreeuwde ik bang met een trilling in me stem.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij grijnsde breed toen ze dat deed en legde haar met een handgebaar het zwijgen op. 'Didn't you hear, sweety? Vampiers zijn romantisch, niet die monsters uit de films, ik heb best wel klasse. Dit is bijna beledigend.' Hij drukte haar weer neer op het bed en ging bovenop haar zitten. Hij ging met zijn handen door haar haren en drukte een lange, intense zoen vol passie op haar mond. Hij gleed met zijn lippen langs haar kaak naar beneden en kuste toen teder en voorzichtig haar hals. Hij genoot van de geur van haar angst en haar bloed. Hij opende zijn mond en likte over haar hals.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

voor dat ik wat kon zeggen drukte hij een zoen om me lippen. Ik schrok van de zoen wou hem weg duwen maar deed het toch niet. Liefst wou ik weg rennen schreeuwen van help papa haal me hier weg, en dat likken vond ik maar niks. Toen hij me likte hield ik me mond beet op me lip iets te hard.Ik zei met moeite"Dat.t.t weet ik .. wel ik lees boek.k.ken" ik bewoog met me benen. Op één of andere manier voelde ik me veilig bij hem ik bloosde een beetje. Dacht toen 'sh*t als die dat maar niet heeft gezien'
Anoniem
Wereldberoemd



Hij las haar gedachten, dat was gewoon grappig. Ach, ze voelde zich veilig bij hem... hij grinnikte even en drukte zich wat dichter tegen haar aan. Ze had gelijk, ze was veilig bij hem, maar er was niemand die haar zou beschermen tegen hém. Hij keek even naar haar gezicht en zag haar blozen. Hij omarmde haar, met een arm om haar middel en een achter haar hoofd en drukte haar nog meer tegen zich aan, waarna hij zonder verdere waarschuwing zijn tanden in haar zachte, malse hals liet zakken om bij de bron van warme zoetigheid die ze in zich droeg te komen. Even voelde hij de o zo vertrouwde weerstand van haar huid en haar vlees, maar daar ging hij makkelijk door en even later stroomde het lekkerste bloed dat hij ooit had gedronken zijn mond in. Hij slikte het gulzig door en kreunde even. Hij hield haar zo stevig vast als kon zonder dat hij haar lichaam zou beschadigen. Hij wist hoe het voor haar moest voelen, zwevend in een nevel van mooie, zoete dromen en een heerlijk genot. Hij vond het jammer dat hij moest stoppen met drinken, maar als hij dat niet deed, zou ze sterven aan bloedverlies, en dat wilde hij niet. Hij trok zijn tanden uit haar hals en keek neer op haar slappe lichaam in zijn armen terwijl ze langzaam uit haar roes kwam.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

wou het uit schreeuwen van pijn enigste wat ik deed was beetje kreunen, ik pakte zijn t-shirt wast en knijpte er in,Deed me ogen wijd open van de pijn, ik hoorde zijn geslok en geslupr van mijn bloed. Ik was in een soort trans gevallen en werd langzaam wakker."Mag ik... nu gaan?"durfde vraag niet eens te stellen."Ik..ik ben erg moe, m m mag ik gaan?" vroeg het steeds zachter sloeg me ogen een beetje neer."Als het bod over komt...het spijt me"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij maakte voorzichtig haar handen los van zijn shirt en wiegde haar heen en weer. Hij keek verbaasd. 'Natuurlijk mag je niet gaan, liefje. Je bent van mij, je blijft gewoon dicht bij me, altijd. En trouwens, we zijn nog niet klaar, je bent nog niet helemaal aan me gebonden. Je moet mijn bloed nog drinken, en geloof me maar op mijn woord, dat voelt veel lekkerder dan wanneer ik je bloed drink.' Hij grijnsde. Ze zou niet weten wat ze voelde... Het bloed van een vampier drinken was puur genieten... 'Ben je er klaar voor, liefje?'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Moest er nog aan wennen dat hij haar liefje noemde terwijl hij me maar 2dagen kende"I think so...?" ik ging recht op zitten want hij was van me af gegaan,Maar was te snel recht op gaan zitten dus ging gelijk weer liggen , ik werd helemaal duizelig. Sloot me ogen voor een tijdje. Was in slaapgevallen zei zachtjes"zie je morgen..scha..." toen schrok ik wakker."huh wat was het een droom?" keek om me heen zag toen Alexander naast me zitten "Niet..duss..Maar hoe moet ik ooit jouw bloed drinken als ik geen vampier ben?"
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste