Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG ~ Child of a God
Dauntless
Wereldberoemd



Alexander kon achter haar aangaan als hij wou, maar hij zag ook wel dat hij zelf ook wel wat rust kon gebruiken en ging de andere kan op meer de bergen in waar hij wat kruiden verzamelde om een geneeskrachtig drankje mee te maken. Hij schoot onderweg ook nog een konijn dat hij klaarmaakte in een grot die hij had gevonden en waar hij ook een klein vuurtje had gemaakt. Water had hij uit een kleine bron die ergens in de berg ontsprong gevonden en hij had er gulzig van gedronken. Het was dus toch niet zo makkelijk als hij gedacht had.
DarkDoll
YouTube-ster



Marinda was klaar met zich zelf healen, IK keek in het water kijken of de wond genoeg geheeld was je zag alleen nog een lichtte tekening."Gelukkig je ziet het nie zo erg"zei ik opgelucht.Ik trok me vecht pak uit en ging op jacht het begon al donker te worden."Sh*t dat helen duurde te lang"ik slaakte een zucht.Pakte me zwaard ik hoorde wat geritsel, liep er zachtjes naar toe.Het was Alexander die heerlijk een konijntje zat te braden.Me maag begon te knorren."SShhtt jij maag" zei ik heel zacht.Rende toen gelijk weg want ik dacht hij me had gehoord.Eindelijk vond ik een appelboom raar maar waar.Plukte zo snel als ik kon de appel en smikkelde ze op. Klom de boom  in maakte van takken en bladeren een soort slaapplek.Ik sloeg een paar takken los om het extra stevig te maken.Ging in me soort boom bed liggen starend naar de sterren."Wouw waarom was mam toch zo bang voor buiten, het is prachtig."
Dauntless
Wereldberoemd



Alexander moest nog een tijd wachten tot hij het drankje kon drinken en pas morgenochtend zou hij weer helemaal geheeld zijn. Hij trok zich dus diep in de grot terug samen met een hoop bladeren en mos waar hij een bed van maakte en dronk nog snel het drankje op. Het was fris in de grot, maar het was een goeie afwisseling omdat de zon tijdens het gevecht zelf fel had geschenen, vandaar dat het niet lang duurde voor hij in een diepe slaap viel.


DarkDoll
YouTube-ster



Marinda ik schrok wakker zat gelijk rechtop, klom de boom uit rende iets te luit sland Alexanders zijn slaap plek. Spring over bomen takken stenen eindelijk kwam ik weer bij het meer aan. Trok zo snel mogelijk mijn vecht pak weer aan. "HUh?! waar is me zwaard... Dat meen je niet?!" Rende weer terug weer te luit langs Alexander Hijgend kwam ik weer, terug op me slaapplek. Pakte me zwaard slaakte een zucht van verlichting uit. Liep zachtjes naar de slaap plek toe, klom de rots op. Wachtend tot Alexander te voorschijn kwam. 
Dauntless
Wereldberoemd



Alexander werd wakker van het geluid van voetstappen. 'Marinda' was het eerste wat in hem opkwam terwijl hij zijn uitrusting aanschoot en zijn oren spitste. "Iets laten kwam het geluid terug en stopte plots. "Ze was vlakbij en Alexander kon niet zomaar naar buiten komen. Misschien kon hij haar wel naar binnen lokken. Hij verschool zich in de schaduwen en wachtte tot ze haar geduld zou verliezen.
DarkDoll
YouTube-ster



Marinda Ik wacht geduldig het duurde al best lang, me geduld begon langzamer hand op te raken. "Waar blijft die slaapkop" zei ik fluisterend."Verlies je zelf niet hij maakt je alleen maar gek. Je zal er toch is moeten uit komen!" Door het wachten kon ik andere dingen doen, maar wat? Ik ging in kleermakerszit zitten. Adem de diep in door me neus me mond weer uit, herhaalde dat de hele tijd. Het werd dood stil de vogels kwamen op me zitten en floten een liedje, ik was in een soort trans ik was één met de natuurlijk.  
Dauntless
Wereldberoemd



Plots vlogen er allemaal vogeltjes voorbij de grot en Alexander floot er eentje en vroeg hem wat er gaande was en waar Marinda precies zat. Ze was blijkbaar in een soort trance en zat vlak boven hem. Alexander knikte en het vogeltje voegde zich weer bij zijn vrienden. Ok ze was in een trance en zou dus ofwel extra snel ofwel niet reageren wanneer hij buiten kwam. Hij gokte op het laatste en rende razendsnel de grot uit terug het bos in.


DarkDoll
YouTube-ster



Marinda Ik hoorde hem uit de grot rennen. Ik sprong op sprong de de grot af en rende achter hem aan. Pakte mijn boog [die ik eerder had gemaakt] schoot hem recht in ze been. Vanwege dat ik zo gefocust was kon ik meteen raak schieten, alleen hij stopte niet met rennen. "Hey!!! Snel konijntje stop en vecht als een man. Of ben je bang..." Ik lachte met een vals lachen, en ging stil staan wachtend op hem. Later bedacht ik me dat is niet slim, dus ik klom in een boom en ging via de bomen springen ik haalde hem bijna in. Ik sprong in de lucht op hem neer ging op zijn rug zitten met een mes dicht bij zijn keel.
Dauntless
Wereldberoemd



De pijl die ze afvuurde kwam in zijn wapenuitrusting terecht en hinderde enkel een beetje tijdens het lopen. Ok ze was dus toch juist beter geconcentreerd en nu ze zo op hem lag moest hij snel iets verzinnen. Hij was groter en wanneer het op kracht aankwam zou hij wel winnen, vandaar dat hij haar een stoot met zijn elleboog gaf en zo vanonder haar vandaan kon rollen.
Anoniem
Karaoke-ster



dochter van pan muziek jacht en bos
wapen messen en zwaard
Name:  elf photos.jpg Views: 15829 Size:  23.0 KB
Anoniem
Karaoke-ster



laila
DarkDoll
YouTube-ster



hallo het is een orpg betekent 2mensen -.- 
Anoniem
Karaoke-ster



oke dag
DarkDoll
YouTube-ster



Ik kreeg een elleboog in mijn zij geduwd, gelijk was mijn concentratie weg. Hij rolde onder me vandaan ik kon nog net op tijd zijn hand pakken, ik hield het stevig vast. Pakte mijn zwaard gooide het weg. Mijn adem haling werd zwaarder vanwege dat hij in me buik stoot, zat mijn punt van me zwaard. Ik lied hem los Hijgend stond ik op en liep ik botsend en wel weg. Lied een spoor achter van bloed op de grond en tegen de bomen.
Dauntless
Wereldberoemd



Alexander zette meteen de achtervolging in toen hij plots zag dat ze een spoor van bloed achterliet, 'die elleboogstoot had dat toch niet kunnen veroorzaken' dacht hij bij zichzelf terwijl de bomen in razend tempo voorbijvlogen. In de verte kon hij al de rand van het bos zien, ze waren dus bijna bij de zee en daar kon hij beter uit de buurt blijven.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste