Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina:
O) Mate
Loui
YouTube-ster



Colyn
Een kleine gil zorgde ervoor dat Colyn omdraaide, zijn reflexen maakte dat het meisje nog binnen een seconden in zijn armen lag. Zijn ogen staarde een tijdje in die van haar tot alles in zijn gedachtes duidelijk werd, haar geur drong nu pas helemaal duidelijk door zijn neusgaten. Raven, een doodgewoon mens wat hij nu een paar uur kende was zijn mate! "Fuck" mompelde hij, waarna hij Raven losliet. "Ik.. uhhm.. moet gaan.. sorry," zij Colyn. Hij maakte zich snel richting de bus die over enkele minuten zou vertrekken.





@Mortifero 
Anoniem
Landelijke ster



Raven
Voorzichtig open ik mijn ogen en merk dat ik in plaats van gevallen opgevangen ben door Colyn, we staren elkaar een tijdje aan voordat hij me plots los laat en wat mompeld voor dat hij weg gaat. Dat was vaag... Waarom hij nou zo raar deed weet ik niet, ik heb geen eens de kans gehad om hem te bedanken. Wat verwardt begin ik mijn spullen op te pakken die op de grond waren gevallen terwijl ik viel, alles lag verspreidt op de trap. Nadat ik alles heb opgeraapt loop ik richting de bus halte waar ik met een kleine zucht op een van de bankjes ga zitten, natuurlijk rijdt de bus naar huis net weg en moet ik wachten op de volgende. Ik pak mijn mobiel en oortjes en luister naar wat muziek terwijl ik op de bus wacht.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: