Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Hallo Anna. Het ruikt heerlijk Miyuki. Ik hou wel van een verassing dus jij mag kiezen voor me. Nimy is alles wel oke? Je bent helemaal nat. Ik haal wel even een handdoek voor je.'' Ik liep naar de voorraad kast en pakte een handdoek uit voor Nimy. Ik gaf de handdoek aan Nimy en pakte een croissant en at hem op. 
Anoniem
Minister of Pop



annaXAnna haai o nimy je bent helemaal nat zei ik en pakte een croissanterie en hoopte dat ze hè vergeten waren
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"ja ja alles is goed"zei ik slapperig ik pakte de handdoek aan "wat moet ik hier mee?" deed met me krachten het water uit me kleren haalde en deed ik in de gootsteen"zo veel sneller"zei ik lachend " en hoe is het met iedereen? owja hallo"
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was net klaar met het maken van het ontbijt. Ik ging ook aan tafel zitten eten. ''Hebben jullie wel goed geslapen? Ik denk dat we vandaag die kamer gaan onderzoeken achter die boekenkast in de bibliotheek.'' Ik pakte rozen thee en een broodje en ging eten.
Anoniem
Minister of Pop



Anna het is goed mm lekker ok
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Helpen jullie straks met afruimen? Ik heb de tafel al gedekt maar ik denk dat afruimen ook meer tijd kost. Als we het samen doen dan zijn we ook sneller klaar.''
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"ja ik help wel.Blijf jij maar zittenje hebt al genoeg gedaan" ik at rustig me broodje op pakt dan me bord en wast af"mensen ik ga zo me boeken bij elkaar pakken"
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Nimy vandaag is geen school. Het is studiedag. Miyuki ik help wel je hoeft niet op te staan.'' Ik was klaar met eten en nam alle vieze spullen de keuken mee en gaf ze aan Nimy. Nadat de tafel leeg was pakte ik de bezem en veegde ik de vloer.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok ik d8 gelukkig vroegen ze het niet ik pake m'n boeken bij elkaar
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"egt waar chill dan ga ik zo nog even slapen" pakte spullen aan van Subaru aan en wasde ze af "anna droog jij af?" ik gaf anne een theedoek "ik heb geen zin om droog te maken" zei ik met een glimlach "zo klaar mensen toedels ik slapen gaan" ik maakte de afwas bak schoon en de tafel daarna liep ik naar het huisje en kleedde me om stapte me bed en ging slapen
Anoniem
Minister of Pop



Annkioskkiosk
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Nee sorry Daphne ik ken deze mensen niet. Kom je ook mee onderzoeken. Er is een kamer ontdekt bij de bibliotheek. Het is een grote kamer met een soort van park erin er leven daar dieren. Het is omringt met glas zodat je ook naar buiten kan kijken.''
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Ik ga wel mee onderzoeken Miyuki. Ik heb toch niks belangrijkers te doen dus ja.''
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok ik ook niet ik kinmeetinmeet
Anoniem
Minister of Pop



Anna kom op ik wil het zien
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste