Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna o wie is die stem zuchtte ik
Anoniem
Minister of Pop



Anna o nee wat gebeurt er met me aa gilde ik ik klapte op de grond
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag dat er wat gebeurde en ving Anna zo snel mogelijk op. ''Volgens mij is het het beste dat je gaat uitrusten nu. Kom ik breng je wel naar je kamer.'' Ik tilde Anna op en liep richting de kamer van Anna en Miyuki.
Anoniem
Minister of Pop



AnnaManna bedankt
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

keek heel verbaast toen toen ik Anna zag vallen "gaat het Anna?" zei ik verschrikt ik wou er op vangen maar zag dat Subaru dat al deed.Dus liep ik mee naar de kamer toe"Subaru hoe is het eigelijk met jouw?terwijl aan het lopen waren naar het huisje.
Anoniem
Minister of Pop



Anna oo die rotstreek bromde ik chagrijnig
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Met mij gaat het goed. Alleen ik heb best veel vragen. Hoe gaan we die kamer vinden? Waarom heeft Miyuki 2 kleurige ogen en wil ze die vraag niet beantwoorden? Vraag jij je ook niet af waarom ze 2 kleurige ogen heeft?''
We stonden voor de kamer en even keek ik Nimy aan.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

'' Ik vraag me af waarom Anna iedere keer valt. Vragen jullie je dat ook niet af? Ik denk dat ik naar de bibliotheek ga.'' Ik verliet de tafel en liep richting de bibliotheek.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"nee eigelijk niet hoezo voor mij is best normaal" zei ik rustig ik deed de deur open voor Subaru ik liep alvast naar binnen om de weg te lijden naar de kamer"hier ligt zij.Maar waarom vraag jij die dingen allemaal af?" zei ik verbaast met een trilling in me stem straks gaat ie ook allemaal dingen over mij vragen.Ik beet op me lip zachtjes.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik woelde en hoorde de bekende stem weer hou ogelilde ik aa help me
Natsumi
YouTube-ster



Subaru 

''Nee ik had eens een keer gelezen in een boek. Het was een soort legende. Eens in de duizend jaar zal er iemand geboren worden die de keuze moet afleggen van de hemel en de hel. Als je die keuze niet maakt of niet wilt maken blijf je dan op de wereld staan. Alleen je hebt dan 2 kleurige ogen met de kleuren blauw en rood. De reden was als je naar de hemel ging dat je dan iemand moest sturen die moest lijden in de hel en dan wordt je een soort van god met speciale krachten. Als je koos voor de hel dan zou je zelf daar belanden en zou je dan heersen over de hel maar als je koos voor heersen zouden er tientallen ongelukken zijn die zouden gebeuren bij de mensen dicht om je heen zoals vrienden en familie. Dat was er.'' Ik hoorde een gil van Anna ik liep er gauw naar toe en bleef haar naam herhalen tot ze bij kwam maar dat gebeurde niet. ''We moeten Miyuki erbij halen zij kan dit vast wel oplossen! Snel haal Miyuki zij is de enigste die dit kan!'' Ik keek Nimy aan.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

rende naar Miyuki "Miyuki help met Anna gaat het niet goed" zei ik schreeuwend en buiten adem "snel snel snel" trok aan Miyuki's arm en sleurde haar mee "sorry maar moet even zo"
Anoniem
Minister of Pop



AnnaAAnna hou op aan 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was aangekomen bij de bibliotheek. Ik keek snel naar de boeken over schaduw magie die je kon aanleren. op dat moment hoorde ik een geluid het kwam van de grote kamer. Zou ik er heen gaan? Bijna niemand weet van deze kamer. We moeten de locatie nog aan Nimy vertellen. Ach dat doe ik morgen wel. Ik liep de kamer in en sloot de deur achter me. ''Waar kwam die geluid vandaan?'' Ik liep naar het midden toe. Daar stond hij weer. Het was dezelfde iemand wie ik buiten tegen kwam. Ik liep naar zijn richting toe. Hij stak zijn hand naar mij uit en gebaarde dat ik moest volgen. Ik volgde en liep achter hem aan.
Anoniem
Minister of Pop



Anna mm 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste