Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle voelde een vreemde aanwezigheid en wou hier meer over weten. Ze zonderde zich van de groep af en verdween zodat niemand haar kon zien. Tamelijk snel vond ze de zwarte man en zag dat Miyuki achter hem aanliep. 'Was dit wel veilig' dacht ze en besloot hen te volgen om te zien waar dit naartoe zou leiden.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik probeerde met mijn echo-sound Miyuki te bereiken. Ik kon haar nergens vinden alsof ze ineens verdwenen was. Ze was niet op het schoolterrein. Dit is raar. Mijn echo-sound kan door alles. Hoe komt het dat ik Miyuki niet kan bereiken? Als snel wist ik het. Natuurlijk! de geheime kamer in de bibliotheek. Het is niet zomaar glas het is een glas die alle geluiden neutraliseert. dus er kan geen echo naar binnen of buiten.
Anoniem
Minister of Pop



annaHannah ik hoorde geklop ja zei ik slaperig
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Als snel volgde ik hem. Waar leid hij me naar toe? Ik bleef hem volgen. Hij opende een magische schaduw poort en ging naar binnen. Ik deed hetzelfde en ging door de poort. Ik was in een kamer. Het was een kamer vol met spiegels maar niet zomaar spiegels. Ik keek in elke spiegel. 'Daar staat Nimy bij het terras. Subaru en Anna staan in de kamer. Daphne zag ik in een spiegel. Ik keek toen naar een andere daar heb je Gabriëlle in de geheime kamer van de bibliotheek.'' Hij sloot de poort en draaide zich om naar mij. Hij deed zijn cape af. Ik zag zijn gezicht. Iets in me zei dat ik in gevaar was en aan de andere kant ook weer niet. Ik weet niet naar welk gevoel ik moest luisteren. Ik koos toch om te blijven staan en keek hem aan. Zijn gezicht werd duidelijker.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

rent achter myiki achter na en de meneer heel stil liep ik achter hun geruisloos pakte me mes alvast en stopte die in me mond ik klom in een boom en ging boom via boom achter hun in de tussen tijd keek ik me ogen uit
Anoniem
Minister of Pop



Anna huh wie is daar riep ik bang
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Al snel kreeg ik koppijn. Er is iets aan de hand. Ik keek naar Anna. ''Heb jij ook zo'n gevoel dat er iets mis is? Volgens mij heeft iedereen deze gevoel. Er gebeurt is ergs denk ik.'' Ik probeerde met echo-sound Nimy te bereiken. ''Nimy hoor je mij? Ik heb het gevoel dat er iets ergs gebeurt. Ik kan Miyuki niet bereiken het voelt alsof ze is verdwenen.'' Ik wachtte op antwoord van Nimy. In die tijd maakte een en grote echo-sound zodat iedereen waar je dan ook bent kon praten wat je zag en ik stond in verbinding met iedereen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik hoorde geklop p mijn deur
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wou door de schaduw poort gaan maar deze sloot zich net voor haar en ze werd met een sterke kracht naar achter geduwd. Die schaduwmagie, die man ze kende hem van ergens en ze wist dat Miyuki niet veilig bij hem was. Gelukkig was hij niet de enige die over schaduwmagie bezat al was de hare minder sterk. Ze begon meteen al de duisternis om haar heen te verzamelen en concentreerde zich zo goed als mogelijk. Ze moest Miyuki daar weg halen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik die stem is bekend evertrouwd maar waarvan ik werd duizelig
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

had een slecht voor gevoel ik schreeuwde "Myiki pas op!" ik leunde wat te ver naar voren en viel uit de boom met een kleine gil "kya" ik hield me vast aan de laaste tak trok me omhoog "gelukkig ik leef nog" ik raakte  aan me lichaam keek of alles oke was met me nogmaals schreeuwde ik "Myiki pas hij is niet te vertrouwen heb slecht voor gevoel"
Anoniem
Minister of Pop



Anna naaaa
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Hij keek om. Ik voelde toen een hevige pijn op mijn borst en zakte door mijn knieën. Al snel kreeg ik een koude rilling. ''Jij bent die mens wie Anna achtervolgt of niet soms?!'' Ik schreeuwde die vraag naar hem toe en wachtte op antwoord. ''Antwoord mij!!'' Al snel vroeg hij een vraag aan 'Maak je keuze.' Welke keuze dacht ik in mezelf. Ik verzamelde al mijn kracht en stond op. ''Laat Anna met rust! Als je dat niet doet krijg je met mij te maken!'' Ik wees hem aan. Hij glimlachte 'Wat ben je toch zo *naïef net als je voorgangers.'  Hij kwam dichterbij. Snel deed ik stappen achteruit maar ik kon me niet bewegen verstijfd door allerlei gevoelens die me overspoelde. Snel probeerde ik mijn krachten op hem. Het werkt niet. Ik wil schreeuwen maar het lukt ook niet.

*Naïef = kinderlijk. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna die stem ik zakte in elkaar aa ik werd weer duizeligde stem zei Anna je kunt je mij nog wel herinneren denk aan de kaart welke kaart dacht ik
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik rende naar de geheime kamer. Ik was van gedaante verwisseld anders was ik niet snel genoeg. Natuurlijk! Tweeling magie* moet ik nog gebruiken!

*Tweeling magie = Magie waarvan je veranderd in het persoon wie je ook wilt zijn waarvan je de krachten kan kopiëren .
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste