Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

kijkt verbaast op schrikt uit angst deed ik water plens op ,Miyuki vallen kneep me ogen stijf dicht hield me handen voor me.
Anoniem
Minister of Pop



Anna o ik ben ook wel verlegen zou ik jonast je zitten ik hou niet echt van drukte zei ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik had me snel weer geneest en hoorde een stem die zei Gabriëlle zei. Ik keek om. 'Het gaat wel Subaru. Ik had gewoon koppijn verder niets'. ik keek verder om me heen en mijn aandacht viel op het meisje voor mij. 'Gaat het met je? Jouw knie bloedt laat me je helpen'. Ineens werd ik nat. 'Heei waarom heb je jouw krachten gebruikt op mij?' Heel mijn kleren waren nat en doorweekt. Ik richtte me weer naar het meisje voor mij en geneesde snel haar knie.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle fronste en dacht na, verlegenheid wat was dat ook al weer voor een emotie. Toen het meisje vroeg of ze naast haar mocht zitten knikte ze en trok de stoel naast haar een eindje achteruit met een sliert pure duisternis zodat ze er makkelijk op kon zitten. 

_______
@Felicia zou je misschien wel aanhalingstekens en geen afkortingen kunnen gebruiken en misschien iets langere stukjes schrijven. Niet slecht bedoeld, maar dat leest makkelijker.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"sorry sorry" haalde snel het water uit haar kleren zo dat het weer droog werd nam het water op in me zelf.Rent dan weg van schaamte. Gilde nog "Sorry Sorry Sorry....."
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik zag dat iemand water op Miyuki had gedaan. Snel zag ik wat er gebeurde en begreep ik haar kracht. Als zij iemand geneest komt er een blauwe gloed er om heen. Nu rende Nimy de klas uit en Miyuki had dat ook door.
Snel rende ik achter Nimy aan.
Anoniem
Minister of Pop



Ok maar die aanhalingstekens tekens niet


anna ok begint de les nog vraagje hou je van lezen vroeg ik aan Gabriels ik wel en weet jij wat er met de rest is als ik vragen mag en o wat hebben me nu eigenlijk iedereen is denk ik wel aardig wat jij omg wat gebeurt er aarrgh wat is dit riep ik geschokt wat gebeurt er met me help me please
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat er een meisje uit het lokaal rende en Subaru rende achter haar aan. Ik realiseerde me dat ze het niet expres deed. We zijn hier om te leren hoe we onze krachten moeten gebruiken. Ik rende achter haar aan met mijn eigen schuld gevoel.
Anoniem
Minister of Pop



Anna o nee wat is dit help me please ik moest weg maar ik wankelde aagt ik weet niet wat ik heb help me please Gabriels wat is dit aarrgh wat gebeurt er met me help me aan ik zakte weg help me zei ik zachtjes
Dauntless
Wereldberoemd



Er gebeurde zoveel opeens, een meisje morste water op iemand vanuit het niets en vluchtte toen, weg en het meisje naast haar bleef maar praten en praten en daarbij sprak ze haar naam ook nog eens verkeerd uit. "Ik kan niet" zei ze kort en ging toen met haar arm door haar heen om te tonen dat ze niemand kon aanraken en haar dus ook geen steun kon bieden.
Anoniem
Minister of Pop



AAnna hou op er flitste vanillestokje door m'n hoofd vanaf het begin het was nog niet over het geheim Sarah wat is dit gilde ik geschrokken
Anoniem
Internationale ster



Miyuki 

'AUW!' Al snel kreeg ik vele ergere hoofdpijn. Ik kan deze pijn echt niet genezen het doet teveel pijn. Al snel viel ik flauw op de grond van de pijn.
Anoniem
Minister of Pop



Anna laat het ophouden gilde ik wat gebeurt er riep ik
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wist totaal niet hoe ze op dit alles moest reageren en verdween gewoon, dat was wat ze altijd deed wanneer ze niet wist hoe het verder moest, weglopen zich verstoppen en niet meer terugkomen voor een lange tijd.
Anoniem
Minister of Pop



Anna hè wat was dat nou en nou voel ik me weer goed wat raar ik rende weg naar Gabriellle sorry dat ik zo gilde zei ik
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste