Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
21 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zuchtte toen ze overeind kwam en meteen weer terugzakte, waarna ze half flauwviel en een belachelijke vraag stelde. 'Natuurlijk was het geen droom, schatje... Ik ben trouwens blij dat je me als een droom ziet en niet als nachtmerrie. Je hoeft geen vampier te zijn om bloed te drinken, liefje...' Hij rolde met zijn ogen en trok haar weer in zijn armen. 'Ik bijt gewoon mezelf in mijn pols... zo...' hij beet hard in zijn ogen pols, zodat die hard begon te bloeden. Hij zag hoe ze met wijdopen ogen naar zijn bloedende pols staarde. Toen drukte hij zijn pols hard tegen haar lippen, die ze automatisch opende. 'Slikken of stikken, liefje. Hoewel ik je niet zal laten stikken, kan ik je wel laten lijden...'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

ik vond helemaal niks dat hij zo arrogand deed tegen haar. Toen duwde hij ook nog is zijn bloede pols tegen me mond aan.Ik pakte zijn arm vast deed me ogen dicht begin rustig te ademen, deed me lippen om de wond heen begon zachtjes te zuigen slikte heel zacht. Ik had genoeg en duwde zijn arm weg. Ging van het bad af liep naar de bad kamer keek in de spiegel die daar hing. Streelde me lippen keek naar me zelf vol afschuw , streelde ook de bijt wond van Alexander. Lied de kraan lopen smeet wat water in me gezicht. Er spoelde bloed weg van mijn lippen af. Deed me strik uit me haar ik zag een borstel liggen en kamde mijn haar , zat nog steeds in de spiegel te kijken naar me zelf met grote reuze ogen. ik song een lied."Wees maar niet bang kleine meid ik zal je redden van je nachmerrie alles zal snel over zijn, slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap maar zacht in mijn armen ,ik sta voor je klaar en laat je nooit meer los. MmmmMMMmmmhhhhmmmhhhhh stil maar kleine meid..."
Anoniem
Wereldberoemd



Hij lachte toen ze hem wegduwde en even later haar haar al zingend begon te kammen. 'Ben je gek geworden of was je het al?' vroeg hij, terwijl hij vlak achter haar ging staan en de borstel van haar afpakte. Hij ging zelf met de borstel door haar haren. 'Geen nood, binnenkort voelt het allemaal beter, het bloeddrinken en je bloed dat wordt gedronken. Je zal er veel meer van genieten, dat beloof ik je.' Hij was klaar met het kammen van haar zachte haren en tilde haar weer op in zijn armen. 'Hmm... ik zal binnenkort wat geschiktere kledij voor je kopen, als geliefde van een belangrijke onsterfelijke moet je goed gekleed gaan...'
DarkDoll
YouTube-ster



ino

"Ik ben niet gek ik doe dit alleen als ik me zelf rustig wil maken" Ik klemde mijn benen rond zijn middel deed me armen rond om zijn nek. Ik was bang om te vallen en klemde me stevig vast."Hoop het maar dat het gaat wennen"zei ik zuchtend "En wat is er mis met me kleding?" onwennig gaf ik hem een kusje op zijn wang. IK glimlachte en zuchtte tegelijk een beetje. "Maar mag ik nu slapen bent egt dood op" me ogen vielen dicht voor dat ik het wist was ik in slaap gevallen in zijn armen.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zuchtte even toen ze in zijn armen in slaap viel en legde haar in het bed. Wat was er niet mis met haar kleren? Het was gewoon niet gepast voor iets dat in zijn bezit was... hij zou morgen wel iemand sturen om gepastere kledij voor haar te kopen... 
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

had zich helemaal opgekropt in het bed van Alexander, de zon scheen op me door de gordijnen heen , werd er wakker van. Stapte uit slaperig freev in me ogen rekte me uit.Liep naar de badkamer toe kleedde me  uit zette de douche aan, stapte onder douche en begon te douchen. Was klaar met douchen pakte een handdoek ging me afdrogen. kleedde me weer aan pakte een zijde zachte jurk en trok die aan, liep weer terug, Zag toen pas dat ik bij Alexander had geslapen. stond stil in de opening van de badkamer met een handdoek om me haren heen en een tandenborstel in me mond. Te staren naar Alexander. ik begon beetje blozen glimlachde."hij best schattig als die slaapt,hihi" ik kreeg nog meer blos op me wangen.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij schoot wakker en ontmoette haar starende blik en de roodgloeiende blos op haar wangen. Hij grijnsde. 'Ik weet dat ik een geweldige sixpack heb, maar dan moet je me nog niet wakker staren. Hmm... mooie jurk, trouwens, heel wat geschikter dan die vodden van gisteren.' Hij schoot sneller dan ze kon zien overeind en ging achter haar staan, waarna hij haar tegen zich aan trok en een kus op haar hals drukte, op de plek waar hij haar had gebeten, die waarschijnlijk nu een prettig tintelend gevoel gaf, zoals gewoonlijk gebeurde wanneer de vampier die daar had gebeten de plek aanraakte.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"Wat!! ik keek helemaal niet"zei ik beetje boos. Rukte me los keek met boos bol gezicht naar hem. Liep toen weg op me blote voeten, lied de handdoek van me hoofd af glijden.ik grinnikte ook een beetje, keek nog achter me liep toen grinnikend weg. rende de kamer uit  naar me eigen kamer. Spoelde me mond uit.Keek om me heen."Ik weet dat je daar bent hoor,kom te voor schijn?"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij volgde haar razendsnel naar haar kamer, en kwam er uiteindelijk eerder dan haar. Toen ze riep dat hij tevoorschijn moest komen, deed hij dat ook. Hij kwam van achter haar en liet haar schrikken toen hij zijn handen op haar middel legde en haar optilde, om haar vervolgens op het bed te gooien en bovenop haar te springen. Hij boog voorover, naar haar hals. 'Hmm... je ruikt zo lekker vandaag... mag ik misschien nog een beetje van je bloed, liefje? Ik heb zo'n dorst...' Hij keek haar met een onweerstaanbaar zielig, hongerig gezicht aan. Hij wist dat geen enkele vrouw ooit weerstand zou kunnen bieden aan die blik... dus zij ook niet.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Schrok zich een hoedje sloeg een kleine angst kreet."Nee mag niet" zei ik stug ik probeerde los te komen. stribbelde tegen "Ik ben geen lopend steak" stribbelde nog meer tegen. Ik kwam niet los. Hij pakte me handen vast "auw"zei ik zacht hij pakte me stevig vast "Laat me los je doet me pijn..." ik kreunde van de pijn.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij gromde van woede toen ze zijn smekende blik weerstond en hij kon zich niet langer inhouden, ze irriteerde hem mateloos. 'Je moet en zal naar me luisteren,' siste hij, waarna hij zich concentreerde. Hij drong haar geest binnen en bracht niet alleen een illusie haar geest binnen, maar ook een ondraaglijke pijn. Het enige wat ze nog zou kunnen zien was hem, terwijl ze ondertussen een martelende pijn ervoer. 'Je bent van mij, Ino, dus verzet je niet tegen me!' siste hij.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Alles werd zwart behalve Alexander. Het beeld trilde voor me ogen kreeg ongelofelijke pijn over al."IK k k zal nooit voor je, ook al doe je pijn martel je me , maak je me dood, ik zal nooit of de nimmer voor een vampier buigen. Helemaal niet voor een bloed zuigende loser als jouw!! Nooit van me leven NOOOIIITTT!!!!!" schreeuwde ik uit vollen borst. Ik ging om me heen slaan ook al leek het of ik dat deed "Nooit nooit van leven hoor je me nooit!!!" schreeuwde ik nog maals.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij gromde hard toen ze tegen hem begon te schreeuwen. Hij wilde dat ze hem smeekte te stoppen, smeekte om vergiffenis... Hij maakte haar volledig blind en duwde haar weer achterover op het bed. Toen ze nog steeds wild om zich heen sloeg, zuchtte hij even en zorgde ervoor dat ze niet meer kon bewegen, waarna hij de pijn wegnam. 'Weet je nu nog niet wat ik je aan kan doen? Ik kan je ergste nachtmerries bewaarheid worden, ik kan je verblinden, verlammen, martelen, doden... ik kan alles met je doen wat ik wil, inclusief je bloed nemen of andere dingen met je doen...' Hij boog zich snel voorover en beet hard en pijnlijk in haar hals, waarna hij een aantal snelle slokken nam en zijn tanden terugtrok. 'Als ik je meer van mijn bloed geef, zal je uiteindelijk steeds gehoorzamer worden, aan dat lot is geen ontsnappen aan. Je zal naar me gaan verlangen, liefje, je zal me smeken je te kussen, je bloed te drinken... en ik zal je laten smeken als je zo doorgaat. Ik zal je gek maken, liefje.'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

Ik zag opeens niks meer, ik was blind hij duwde me weer achter over dronk van me bloed en niet zo zacht ook."Ik zal nooit voor je buigen je lief hebben nooit!!!"ik begon te huilen van de pijn , ik was machteloos maar liet het niet merken als ik nu op gaf had ik niks meer."Als je kan doden waarom doe je het dan niet he lafaard, nog liever dood dan..." Ik stopte met me zin , Ik zag een heel klein licht puntje. Rijkte met me hand naar."je kan alles doen met me maar nooit mijn waardigheid afnemen" snikte ik. 
Anoniem
Wereldberoemd



'Zielig, liefje...' Hij beet zijn pols weer open en drukte die tegen haar lippen, gefrustreerd. Nu zou ze in ieder geval al tijdelijk gedwongen zijn naar hem te luisteren, en om niet zo gizhfsgbd irritant te zijn. Toen ze naar zijn zin genoeg had gedronken, trok hij zijn pols weg en keek tevreden naar het verbouwereerde gezicht van Ino. Eindelijk, stilte...
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste