Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
[VOL] RPG Seeing what you can't see
Anoniem
YouTube-ster



Shiro knipperde een paar keer met zijn ogen en keek naar het tafereel dat voor zich afspeelde. Zijn eerste gedachte was uiteraard fuck. Een beetje onzeker over wat hij moest doen staarde hij naar de jonge man die voor hem stond en hij fronste even toen hij geen cijfers kon zien. 'Dit was de eerste keer dat ik een jongen bijna om zijn nummer vroeg' kuchte Shiro een beetje ongemakkelijk, hoewel het dit keer natuurlijk niet over een telefoonnummer ging, ondanks Shiro dit er niet achteraan vermelde. Uiteindelijk besloot hij het meisje Inori niet te helpen, hij kende haar immers niet, en bleef hij diep in de ogen van de onbekende jongen staren. Na ongeveer een minuut had hij door dat hij een beetje de tijd was vergeten en verdwaald was geraakt in zijn ogen, hoe raar het ook klonk. Als excuus, vooral voor hemzelf, kuchte hij even en mompelde hij droog 'Ik wilde even zeker weten dat mijn gave niet bij je werkte.' tegen de jongen. 'Dus..' mompelde Shiro een beetje ongemakkelijk terwijl hij een lok zwart haar bij zijn ogen weg veegde, 'is het hier heet of ligt het aan mij?' Shiro begon zich echt ongemakkelijk te voelen, nog nooit eerder sinds de dood van zijn familie was hij met zo veel mensen in één ruimte geweest, drie mensen waren voor Shiro al heel veel. Hij had zich jarenlang verscholen, van huis naar huis gereisd en had zelfs een tijdje in een woestijn gewoond. Het was voor hem echt een hel dat hij vandaag opeens zo veel cijferloze mensen tegen kwam en ook nog eens met ze moest praten en sociaal moest doen. Je kon je wel voorstellen dat Shiro op dit moment het liefste weg zou rennen en zich ergens in een hoekje verschuilen, toch vermande hij zichzelf en haalde hij even diep adem. 'Mijn naam is Kenji,' hij gebruikte ook bij deze mensen zijn alias, 'en ik kom in vrede.' mompelde hij er droog achteraan
Anoniem
YouTube-ster



'Tja, het zou een beetje dom van mij zijn om hier oorlogje met je te gaan voeren, denk je niet?' mompelde Shiro terwijl hij een draad los maakte van zijn katana en hem naar Inori gooide, 'Hier, om je masker te maken, ik zag dat hij kapot was.' Shiro controleerde of alles nog in zijn tas zat en deed de tas weer op zijn rug. Buiten begon het al weer te schemeren en Shiro vloekte even. 'Een heel dag verspild, ik had allang ergens een schuilplaats kunnen vinden nu.' Hij pakte de kaart erbij die hij van Miyuki had gekregen en keek even naar de huizen die er waren aangegeven. 'Oh trouwens, als de naam die jij eerder riep bij de vent hoorde die hier werkt, laat hem maar even met rust. Hij is nog steeds onder invloed van mijn gave en om eerlijk te zijn, ik moet zo gaan want ik wil er niet bij zijn als hij weer wakker word.' Shiro vertelde er maar niet bij dat de reden dat hij dan al weg wilde zijn was dat de man eigenlijk nog meer dan 60.000 yen van Shiro kreeg en dat hij het wel weer zou herinneren na een bepaalde tijd. Dat was het nadeel van zijn gave, het werkte niet voor altijd. Uiteindelijk had Shiro een huis uitgezocht die het dichtste bij de winkel was zodat hij niet ver hoefde te reizen. Hij hoopte alleen dat hij niet al te veel mensen meer zou tegenkomen. De winkeldeur ging plotseling open en een brede man kwam binnen stormen, je kon zien dat hij chagrijnig was en problemen zocht. Shiro vond het echt te druk worden en keek de man recht in zijn ogen. 'Je hebt hier niets te zoeken, je bent de verkeerde winkel binnen gegaan. Dat is de waarheid en je gaat nu weer weg.' zei hij droogjes waarna de man knikte en zich omdraaide. 'Sorry, ik heb een klant van je weggejaagd.' mompelde Shiro droogjes terwijl hij de kaart in zijn tas stopte en richting de deur liep. 'Adios.' mompelde hij zonder verder nog aandacht te besteden aan zowel Inori als de jongen met het paarse haar.  

DarkDoll
YouTube-ster



Inori
Eindelijk was ik vrij, ik viel op me knieën neer van angst. Mijn ademhaling begon wat sneller te gaan, me ogen waren nog steeds groot. Ik moet weg hier weg van die gasten. Ik stond op en pakte mijn masker, liep rustig naar de deur.''Inori.'' zei ik vlug en opende de deur. Ik stapte naar buiten heel langzaam, sloot de deur zachte. Hopend dat ze niet merkte dat ik weg was. Ik voelde de koude bries over me gezicht heen gaan, ik bedacht me geen seconde later en rende er van door. Ik keek achter me maar niemand achter volgde me, gelukkig maar zuchtte ik. En nu op zoek naar die grote flat, het is maar 2 straten verder. Met een snelheid bereikte ik de flat, ik zocht op seveerrings plaats. Even rond kijken stond er een klein huisje tegen over verlaten en zo in te breken. Ik liep er naar toe en breekte plakken van de ramen af, het maakte best veel geluid maar niet zoveel. Ik klom er snel in en keek wat rond geen bed niks. ''Dat word op de grond slapen..'' zuchtte ik en deed me cape af. ''En me masker is ook nog stuk..'' ik keek er naar een beschadiging in het midden en me draadje is geknapt. ''Hoe ga ik dat maken ik heb geen draad en geen Vullings lijm.'' Ik bedacht me dat Kenji een draadje naar me had gegooid. Ik pakte het en deed het aan mijn masker perfect. Ik had dat draadje on op gemerkt gepakt denk ik, ik herriner het mezelf nog geen eens dat ik dat draadje pakte. Ach wat doet het er toe''Dat is op gelost nu alleen de beschadiging nog. Eerst me rust..''. Ik gaf een kleine gaap en ging op me cape liggen. Ik viel als een roosje in slaap. 
FABQUEEN
YouTube-ster



Ik hing zijn jas over de kapstok en kwam binnen in zijn appartementje. Langzaam keek ik rond, het was best ruim, vond ik dan. Ik had natuurlijk nog nooit een huisje van binnen gezien. Ik liet zijn hand los en keek naar de kamer waar ik mocht overnachten. Een kamer met een mooi bed, een kastje en witte muren. Een simpele kamer maar voelde me al snel thuis. Mijn kamer was ook zo simpel. Ik liet me neer vallen op het bed en sprong een beetje op en neer. Het was dat ik niet zo sociaal was, anders had ik hem om de nek gevlogen. Hij wees me waar de douch was en waar hij sliep in geval van nood vannacht. Hij gaf me aan paar handdoeken en kleding. Eerlijk gezegd had ik het niet zo op de strakke kleding na het douchen, maar ik had al geluk dat ik kón douchen. 'Dankjewel' en een kleine glimlach groeide op mijn gezicht. Ik deed de deur van de badkamer dicht en kleedde me uit. Ik wist niet waar ik mijn vuile kleding moest neerleggen want dat had ik niet meegekregen. Ik draaide wat aan de knoppen van de douche en vogelde zo uit hoe het water uit en aan ging. Ik sloeg een klein gilletje toen ik een koude, echt ijskoude straal voelde lopen over mij rug. Ik sprong aan de kant en draaide ook de andere kant open en zo werd het weer één hete straal die over mij rug liep. Ik probeerde de balans te vinden tussen de twee knoppen en kon uiteindelijk lekker douchen, de lauwe stralen die mijn lichaam raakten waren heerlijk. Na ongeveer een halfuur, of drie kwartier hebben staan douchen kwam ik eruit. Volledig aangekleed liep ik de douch uit. De geur van lasagne vulde het hele huis. 'Het ruikt lekker, waar heb je zo leren koken?'
Anoniem
Internationale ster



Ryuu

Ik draaide me om en was al een portie voor drie aan het maken. ‘‘Iets dat je hopelijk lekker vindt.’’ Ik maakte de borden gereed. ‘‘Miyuki dek jij even de tafel?’’ Ik pakte de borden behendig en nam alles in een keer mee. ‘‘Als je honger hebt mogen jullie al beginnen met eten.’’
Ik liep terug naar de keuken en maakte verdere gerechten. ‘‘Naja als je eenmaal alleen woont moet je wel kunnen koken en ook als je een cliënt heb als getrainde bodyguard moet je kunnen koken. Als je ermee getraind bent dan moet je ook 5 sterren gerechten kunnen maken zoals nu.’’ Ik keek naar Miyuki omdat zij mijn cliënt was. Miyuki was dan ook meer zelfstandiger en kon dan ook wel zonder mij overleven. Toch voor de zekerheid beschermde ik haar en was ik haar toegewezen als persoonlijke bodyguard. Maar nu meestal zien we elkaar als vrienden en collega’s.
Met het koken rook je een fijne zoete maat toch frisse aroma door de keuken gaan. ‘‘Bevalt het je al hier? Ik hoop dat je het na je zin krijgt.’’ Ik maakte de kleinere gerechten klaar die ik serveerde en haalde wat drinken erbij.
‘‘Eet smakelijk!’’,zei ik en wachtte tot de gasten al pakte dat altijd al een traditie was.
Ik keek naar het eten dat ik klaar had gemaakt. Vroeger maakte ik minder porties en waren de gerechten kleiner. De geur van het eten rook dan ook heerlijk met de aroma en het zag dan ook goed uit.
Het eten smaakte dan ook smaken in je mond die je smaakpupillen aan het dansen maakte. Ik keek naar de anderen of het lekker was en het was dan ook zo.
Ik keek naar Miyuki die vroeg of de tv aan mocht. Ik gaf haar de afstandsbediening waarbij we nu naar het nieuws keken. Op het nieuws was de moorden te zien en natuurlijk het figuur in de rode cape. Miyuki keek me met grote ogen aan en ik snapte haar reactie. Deze informatie mocht niet vrijgegeven worden dus meteen excuseerde ik me en pleegde ik meteen een telefoontje naar de organisatie. De organisatie zorgde ervoor dat het nieuws onderbroken werd en werd dan ook vervangen door een andere programma.
Ik keek Miyuki aan en ze keek opgelucht ernaar. Niet veel mensen zouden het gezien hebben hopelijk. We moesten het figuur zo snel mogelijk oppakken en het later met rust laten. We mochten helaas er niet over spreken als er iemand anders bij was en dus moesten we alles bespreken in het gebouw.
‘‘Lusten jullie nog straks een dessert?’’ Glimlachte ik vriendelijk. Het was altijd wel een deel wat Miyuki nooit afslaan als ik haar lievelingsdessert maakte. Het was nou altijd wel goed en zeker als het ijs was. Met een glimlach ruimde ik mijn deel op en bereidde ik meteen alles voor het dessert.
Het moest nou eenmaal goed uitzien als altijd. Ik pakte 3 sorbetijsglazen en vulde de onderkant met verse fruitcocktail en dan zette dan ook 4 smaken ijsbolletjes er boven op dat ik later ging doen. Ik pakte de suiker dat in karamel veranderde zodat ik vlak kon maken dat uit karamel bestond. Het fruit moest dan ook gekaramelliseerd worden en alles moet er goed uitzien.
Desserts waren dan ook de beste gang dat hij kon voorbereiden en al snel zag het er al goed uit ook al was hij nog niet klaar.

Anoniem
Straatmuzikant



Thalia
Na een veel te lange reis was ik uitgeput thuis gekomen. Ik liep naar binnen en wou gewoon op mijn bed gaan liggen slapen maar daar was geen plek meer voor. Oké dan maar andere maatregelen. Ik pakte een koffer gooide er een boel kleren in en mijn lievelings paar schoenen. Ik gooide het ding dicht pakte wat wapens van me en deed mijn jas aan. Daarna snelde ik de straat op naar het appartement. De portier zei nog "Mevrouw woont u hier?" maar toen ik hem één van mijn dodelijke blikken wierp hield hij al snel zijn mond dicht. Ik stampte omdat de lift kapot was door naar de verdieping en was behoorlijk boos toen ik aankwam. Ik had geen zin om te klooien met de bel dus gaf ik een harde trap tegen de deur. Die viel uit zijn scharnieren met een knal op de grond. "RYUU IK TREK BIJ JOU IN OMDAT MIJN WAPENARSENAAL TE GROOT IS VOOR MIJN HUIS EN IK GEEN SLAAPPLAATSEN MEER HEB." Ik zag mensen rond de tafel zitten. Ryuu en Miyuki keken gewoon normaal naar me, ze kende me tenminste maar er zat nog een ander meisje aan de tafel die me aankeek alsof er net een gek binnen was gekomen. Ik haalde mijn schouders op en liep door naar mijn kamer waar ik mijn koffer op het bed gooide en daarna weer terug liep. "Zin in ijs Thal?" vroeg Ryuu aan me. "Ja lekker." zei ik en ik ging aan tafel zitten.
Anoniem
YouTube-ster



Shiro bleef als verstijfd in de deur opening staan en had zijn hand nog steeds om de deurklink geklemd. Iemand wilde dat hij bleef? Ontiegelijk veel vragen stormden door zijn hoofd heen, hoewel hij ze waarschijnlijk nooit hardop zou durven te vragen. Langzaam liet hij zijn hand van de deurklink glijden en bleef hij naar de deur staren, niet goed wetend wat hij moest zeggen. Langzaam draaide hij zich om en keek hij de jongen vragend aan, zich nu pas beseffend dat die jongen zich eerder had voorgesteld als Deyonim. Iets in Shiro wilde zo snel mogelijk weg uit de winkel om onderdak te vinden en natuurlijk om zich uit te voeten te maken voor de winkeleigenaar. Toch was er ook een deel van Shiro dat wilde blijven, puur uit nieuwsgierigheid naar wat Deyonim te zeggen had. 'Omdat je het zo netjes vraagt.' mompelde Shiro uiteindelijk maar terwijl hij naar de toonbank toeliep waar Deyonim achter stond. Shiro haalde een fles rijstwijn, ook wel sake genoemd, uit zijn tas. Als hij dan toch moest blijven wilde hij er wel wat alcohol bij. Hij zette de fles voor Deyonim en keek hem nadenkend aan, hij twijfelende of hij het wel met hem zou delen, iets wat hij namelijk nog nooit eerder had gedaan. Uiteindelijk zuchtte Shiro en opende hij de fles. 'Wil je ook wat?' vroeg hij vriendelijk, iets te vriendelijk voor zijn doen. Het was volgens Shiro wel duidelijk dat hij ontzettend zijn best deed om aardig te zijn, hoewel hij hier toch met tegenzin zat en Deyonim eigenlijk helemaal niet mocht. Deyonim hoefde dat trouwens niet persoonlijk te nemen, Shiro had namelijk een hekel aan iedereen, Deyonim was dus geen uitzondering. 

Dauntless
Wereldberoemd



Het was al donker en Yuwaku had nog steeds geen spoor van de man met het zwarte haar en de felblauwe ogen gevonden. De discotheken zouden zo hun deuren openen en het was ondertussen ook nog eens beginnen regenen. Hij had dus enorm veel zin om zijn zoektocht gewoon te stoppen, want zo enorm veel kon die jongen hem nu ook niet schelen. Hij zag een café naast een wapenwinkel en besloot daar iets te gaan drinken om terug een beetje op te warmen. Terwijl hij er naartoe wandelde en de wapenwinkel voorbij kwam schrok hij toch wel lichtjes toen hij naar de etalage keek. Binnen zag hij de jongen die hij zo wat de hele dag al aan het zoeken was, het geluk lachte hem dus toe vandaag en zijn gouden ogen glommen even in het donker. Hoewel hij het jammer vond, zou die borrel nog even moeten wachten. Hij wandelde nonchalant naar binnen en ging naar het rek met de shurikans zodat hij met zijn rug naar de twee mannen toestond. Hij zou eerst proberen op te vangen waarover ze spraken en aan de hand daarvan zou hij kijken hoe hij dit het beste kon aanpakken.
Anoniem
Internationale ster



Ryuu

Ik maakte meteen nog een portie klaar voor Thalia.
Het was wel gewoon dat ze na een lange reis terug komt en dan geen slaapplek heeft. Als gewoonlijk voordat ze opreis gaat haalt ze haar wapenarsenaal helemaal door elkaar en gooit ze alles overhoop totdat er geen plek meer is voor haar zelf. Iedere  keer als ze terug komt is het wel een normale wekelijkse gebeurtenis dat ze mijn deur intrapt en een week bij me intrekt.
‘‘Thal hoe was je vakantie nog iets neergehaald?’’ Iedereen van de organisatie wist als ze op een buitenlandse zaak was dat Thalia altijd het beschouwde als vakantie. Thalia gebruikte het altijd om mensen te achtervolgen en wat normaal was is dat zij altijd weleens iets had opgeblazen.
Ik pakte de vier sorbetglazen uit de kast en legde een verse fruitcocktail op de bodem, dan 4 smaken ijsbolletjes er boven op en maakte het af met een punt slagroom en een kers. De versieringen erin en klaar was het.
Op een dienblad serveerde ik het ijs met een mooie lepel erbij. ‘‘Thal je hebt veel gemist zou ik zeggen.’’ Ik wenkte naar Thalia dat we vanavond wat te bespreken hadden in de werkkamer. Voor een aantal documenten en de nieuwe verdachte mensen.
Miyuki integendeel was dan altijd wel anders bezig die dan ook gewoon wat zit te spelen met haar wapen en luistert. Af en toe voegt ze dan ook wat informatie aan en dat was dan alles bij haar aanwezigheid.
In de werkkamer is dan niet alleen een kamer vol met boeken maar de gehele onderste verdieping is dan ook eigendom van mij waar dan ook een werkplaats is voor Miyuki en haar spullen en mijn documenten en meer.
Miyuki’s plek daar was dan ook wel een grote wapenontwerper die in het geheim wapens maakt voor de organisatie en is dan ook de geheime onderhandelaar. Niemand weet wie het is behalve Thalia en ik.  Miyuki heeft dan ook haar rijke mensen aan haar zijde en heeft daarvan dan ook veel geleerd dan dat ze niks deed.
‘‘Zeg eens wie van jullie gaat mee naar het festival mogen?’’ Vroeg ik me af aan de anderen. Morgen was dan ook een mooie festival met allerlei leuke kraampjes en ik kon me vorige jaar nog herinneren dat super was.
Vorige jaar was het ook nog wel een kleine problemen festival maar iedereen kon er wel om lachen behalve de man van het kraampje. Vele mensen keken ons toen ook nog aan van dat ze niet wisten met wie ze te maken hadden. Vele mensen van de organisatie kregen heft nieuws ook te horen en waren dan ook onder de indruk van ons gedrag erop. Binnen het organisatie dachten ze dat we serieus waren terwijl dat heel ander uitpakte voor de mensen.
Ik keek Thalia aan voor de zekerheid. ‘‘Deze jaar doe je het niet.’’ Vorige jaar pleegde ze een telefoontje over dat er een bombardement zal plaats vinden en het afgesloten werd. De plan was meer dat we dan de gehele festival voor ons zelf hadden. Iedere dag was er wel iets aan de hand en zo was dat wel grappig.  

DarkDoll
YouTube-ster



Inori 
Ik werd van mijn knorrende maag, ik heb sins vanochtend al niks meer gegeten. Mijn maag begon nog meer te protesteren. ''Ik moet wat eten.'' zei ik tegen mezelf en stond op. Ik liep voorzichtig naar het raam toe die ik open had gebroken. Ik stapte er door heen, eventjes verloor ik mijn evenwicht maar die kreeg ik als snel terug toen ik me aan de rand vast pakte. Ik liep naar het centrale cadétje, waar de meeste mensen kwam voor een borrel, als het goed was kon je er ook eten. Ik opende de café deur en liep naar binnen, gelijk keken veel mensen naar me omdat ik roze haar had. Ik liep naar de bar toe en bestelde mijn eten. ''Mag ik, een patatje met en een salade?'' De man keek me raar, maar maakte het zonder iets te zeggen. Na een tijdje wachten was het eten klaar, de man zette het voor me ''Van het huis.'' zei met een glimlach. Ik glimlachte naar hem en pakte het eten, en liep naar een tafel ver achter in een hoek. Gelukkig maar dat het van het huis was het geld had ik toch niet. De nummers merkte ik niet op als ik eten zie en heb honger dan is eten alleen maar belangenrijk. Ik ging zitten keek naar me eten, eerst at ik mijn patatjes op en als toetje mijn salade.   
Anoniem
YouTube-ster



- Damn oeps was vergeten m'n stukje te posten mijn fout oeps oeps oeps-

Shiro keek Deyonim nadenkend aan. Waarom deed deze jongen alsof hij van niets af wist terwijl hij hetzelfde was als hem? 'Jup, ik probeerde te kijken wat jou waarheid was en of ik hem kon veranderen. Ik beschikt over de gave om te kunnen zien hoe iemand zich voelt, wat iemand geloof, of iemand liegt en desnoods iemands waarheid te veranderen, zoals ik deed bij jou baas en de man van zonet. Het werkt alleen niet op mensen die ook de Date of Death hebben, het kunnen zien van iemands levenscijfers en dood, dus ik probeerde het bij jou. Zoals verwacht werkte het niet, aangezien jij hetzelfde bent als mij.' Zei Shiro alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 'Het verbaast mij eigenlijk dat je er niets vanaf weet, aangezien jij dus ook over de Date of Death beschikt, of haal je een geintje met mij uit?' Shiro ging in de kleermakers zit op de grond zitten en speelde even met zijn katana. 'Weet je, de katana's die jullie verkopen zijn echt veel te duur.' mompelde hij uiteindelijk zachtjes. Shiro staarde naar buiten en stond toen weer op, hij zat niet zo lekker op de grond. 'Mag ik nu wel gaan? Ik moet namelijk een slaapplek vinden, anders kan ik buiten slapen en daar heb ik geen zin in.' 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik voelde een raar gevoel van binnen. ‘‘Waarom is zij hier? Wie is ze?’’ Dacht ik. Was ik nou jaloers of Ryuu? Waarom? Ryuu is maar mijn persoonlijke bodyguard en vriend. Uiteindelijk haalde Ryuu me uit mijn gedachtes. ‘‘Huh? Wat? Owja het festival.’’ Ik moest hier onderuit komen maar aan de andere kant kon ik wel mee. Uit het niets zei ik: ‘‘Nee sorry ik moet dan gaan surveilleren bij het festival weet je wel?’’
Ik zuchtte en staarde naar beneden. Ik voelde me niet normaal en even keek ik naar mijn zwaard dat naast me stond. ‘‘Uhm… Ik moet eventjes gaan. Mijn zwaard weer even onderhouden.’’, zei ik en vertrok meteen.
In de donkere regenachtige nacht liep ik met de paraplu neuriënd naar de wapenwinkel. Je hoorde duidelijk mijn hakken door de kleine steegjes galmen. Neuriënd liep ik door een klein steegje waar een bende achter me aan kwam lopen. Er verscheen een klein glimlachje op mijn mond en wist dat er een leuk spelletje zou komen.
De mannen liepen rustig achter me en lieten me lopen naar het plein waar het wapenwinkel zicht op had.
Ik draaide me om en met een glimlach zei ik: ‘‘Zin in een spelletje?’’ De mannen lachte toen ook alsof ik niks was. Met een glimlach aanvaarden ze de uitnodiging om mee te spelen. Ik keek om me heen en telde de mannen. ‘‘8.. 9.. 10.. Dat is niet eerlijk jullie zijn met 10 mannen.’’ Ik greep naar mijn zwaard. ‘‘Zo nu is het wel eerlijk’’ Ik lachte en wist hoe ik ze uit moest schakelen. Binnen een paar minuten had ik al 3 mannen neergehaald en snel trok ik wat tijd. De mannen vloekte en zeiden dat ze het nu serieus zouden nemen. Ja, daar kwam mijn lachje erbij. ‘‘Zo nu is het wat leuker.’’ Ik lachte en vocht mee.
De mannen waren breed gebouwd en hadden alleen puur brute kracht. De aanvallen waren dan ook niet optimaal en stabiel. Ik haalde ze neer en ze waren helaas geen uitdaging. ‘‘Hmm… dit was een kort spelletje. Tot de volgende keer dan maar’’ Glimlachte ik.
Ik pakte mijn zwaard en ging naar de wapenwinkel. Ik opende de deur en je hoorde een bel rinkelen. Eenmaal binnen zag ik bekende gezichten maar het bekendste was dan ook Yuwaku, mijn collega.
Normaal zou ik opkijken naar de anderen en gedag zeggen maar nu was ik duidelijk niet in de stemming. In een rechte lijn liep ik alsof er niks was naar de toonbank en haalde ik mijn zwaard erbij dat ik op de toonbank legde wachtend op de eigenaar om me te helpen. De eigenaar hier kende me wel. Als gewoonlijk was ik dan ook een vaste klant van hem. Zelfs dit zwaard had ik hier gekocht en in laten smeren met vergif.
Nadat ik mijn zwaard neerlegde keek ik maar wat rond en hield de rest onopvallend in de gaten. Wie is die man die bij Shiro staat? Ik dacht dat hij al een slaapplekje gevonden had doormiddel van mijn kaart dat ik aan hem gegeven had. 

Dauntless
Wereldberoemd



Hij zocht nog een slaapplaats, dat was de perfecte kans voor Yuwaku om zich bij het gesprek van de twee mannen te betrekken. Hij draaide zich rustig om en wandelde naar de twee mannen. "Jah sorry maar ik ving op dat je een plek zocht om te slapen. Ik heb een appartement in de stad en laat wel vaker reizigers overnachten dus als je wilt kan je met mij mee gaan, ik was toch net van plan om te vertrekken, het is hier inderdaad toch net iets te duur." zei hij rustig. Hij drong niet aan, dit was gewoon zijn eerste plan, als het werkte kwam dat hem heel goed uit, anders moest hij maar gewoon iets nieuw verzinnen waardoor hij en die gast met de blauwe ogen een rustig konden praten. Vanuit zijn ooghoek zag hij Miyuki binnenkomen, maar hij kon haar moeilijk gedag zeggen of laten merken dat hij haar herkende. Hij flirtte met een heleboel meisjes, maar zij was een uitzondering. Ten eerste kende ze hem wel goed genoeg om te weten waar hij op uit was en ten tweede kwam ze uit een belangrijke familie en werd ze beschermd door Ryuu en met haar flirten zou een hele hoop problemen met zich meebrengen en Yuwaku was niet uit op problemen. Hij zocht alleen maar naar plezier en probeerde problemen en zorgen zoveel mogelijk uit de weg te gaan.
Anoniem
YouTube-ster



Shiro draaide zich om en keek even naar de twee die nu blijkbaar ook in de winkel stonden, even vervloekte hij zijn onoplettendheid aangezien de man duidelijk al in de winkel was geweest. Ook bij hem zag hij niet de Date of Death, wat betekende dat Shiro vandaag echt ongeluk had. Ook zag hij Miyuki weer, iets wat hem ergens ook wel verbaasde. Shiro haalde de kaart uit zijn zak en wapperde er even mee, 'Ik denk dat ik hier wel genoeg aan heb om een slaapplek te vinden, toch bedankt voor het aanbod.' Even voelde Shiro de neiging om een sarcastische opmerking te maken in de trant van 'Van mijn moeder mag ik niet met vreemde mannen mee naar huis.' Maar toch hield hij zich stil. Shiro glimlachte wel even naar Miyuki, die hij in zijn gedachtes eigenlijk telkens prinses had genoemd, wegens haar afkomst. 'Toevallig dat ik jou hier ook weer tegen kom, prinses.' Shiro glimlachte en keek toen even twijfelend naar de drie om hem heen. Hij vond het een beetje te druk worden. Plotseling hoorde hij hard gevloek terwijl de baas van de winkel weer achter de balie vandaan kwam. Hij keek naar de katana die Shiro vast had en toen even naar zijn kassa. 'Wacht eens jongen! Wat voor geintje heb jij met mij uitgehaald? Ik krijg nog geld van je, die katana was helemaal niet maar duizend Yen!' Shiro vloekte en rende richting de deur, waarbij hij Miyuki een beetje aan de kant duwde, hij zorgde er wel voor dat het haar geen pijn deed. 'Sorry, tot de volgende keer.' Hij had bij die korte aanraking met Miyuki iets in haar handen gedrukt, een klein papiertje waar enkel 'Herberg het gouden vlies' op stond. Het was een herberg die Shiro op de heenweg tegen was gekomen. Hij was er nooit erg druk maar wel druk genoeg om niet op te vallen. Ondanks dat Shiro zulke plekken liever vermeed was hij al van plan om de volgende dag te vertrekken en zag hij geen reden om op zijn laatste avond in deze stad niet even in een herberg te zitten en daarna in een leeg pand te gaan slapen. En zo verdween Shiro in de nacht. 
DarkDoll
YouTube-ster



Inori 
Ik was klaar met eten, zwaaide even naar de barkeeper en liep toen de deur uit. Ik keek even richting de wapen winkel waar vele mensen in zaten. Ik wuifde met mijn hand er naar en liep weer richting het oude huis. Nog steeds vol op mijn hoede keek rond om me heen. Je weet het maar nooit je kan zo achtervolgt worden in deze buurt, met de klere leiers uit die grote flat. Het was inmiddels al donker geworden, en de lichten knipte. Eventjes schrok omdat ik het niet verwachte het licht was te vel om de sterren te zien. Ik miste mijn huisje nu al geen sterrenhemel, me warme bed en mijn eigen deken. Iets verstoorde mijn gedachte dat tegen mijn arm wapperde, het was een flyer die langs mijn arm gleed. Ik draaide me om en ging er achter aan rennen. Ik zag het woordjes Festival staan, ik strekte mijn arm uit en greep met 2 vingers het papiertje. Ik trok mijn arm terug en greep het papiertje steviger vast, draaide het om om het te kunnen lezen. Morgen was een soort liefdes festival, waar van je die mooie jurken mocht aan trekken en masker kon dragen. In mezelf zat ik te overwegen om wel of niet te gaan. Ik zou de neiging krijgen om te veel mensen op 1 plek te doden, maar ik kan wel en nieuwe masker kopen. Of ik kan mijn masker weer gloed als nieuwe maken bij zoon kraampje. Maar zijn ook weer van die gassies van de grote flat, allerlij gedachtes dwaalde door mijn hoofd heen. Maar mijn besluit stond vast ik ging heen, en te proberen om geen mensen te doden en van de dag te genieten. Liep wat verder en ging op het dicht bijzijnde bankje zitten fantaseren over het festival. 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste