Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

probeerde uit te spreuk te komen me ogen traande als een gek "i will kill you" zei ik met een donkere stem later kwam ik over over heen"nee nee ik wil dit niet ga uit me" ik probeerde met los te maken uit te spreuk was sterk en dark ik krapte me zelf en begon gel te woorden dacht ik "help help me" andere stem zei "i hate i will kill you" ik zloeg me zelf voor het hoofd en schreeuwde "NEE NEE DIT MAG NIET GEBEUREN!!" Ik kwam los van de spreuk en pakte sukaru stevig vast "het spijt het spijt het spijt"zei ik huilend.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik opende mijn ogen dit gaat fout! Met mijn aller laatste energie nam ik een kei hoge frequentie zodat we teleporteerde  naar een andere kamer. We waren allemaal veilig in een kamer. Het was een kamer van mijn oude privéschool. Het was de oude kasteel die in bezit was van mijn familie. Deze kasteel werd gebruikt voor school maar het is nu verlaten en stil. We waren allemaal in de woonkamer gekomen. Het was nog steeds bezit van mijn familie. Ik ruste uit en sloot mijn ogen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna wow hèhè veilig zuchtte ik
Anoniem
Minister of Pop



Wie is
Anoniem
Minister of Pop



Anna o nee ik werd duizelig aaa
Anoniem
Minister of Pop



Wie is nu
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

keek om zich geen "wie wat waar is het voor bij?" zei ik huilend ik hielt subaru nog steeds vast "ik hoop dat het voorbij is" ik keek iedereen 1 voor 1 aan."alles goed met iedereen?" ik lied Subaru los en ging iedereen langs.Toen zag ik Myiki liggen ik rende naar haar.Pakte speciaal water en geneesde haar stukje bij beetje.
Anoniem
Minister of Pop



Anna help me kreunde ik zachtjes
Anoniem
Minister of Pop



Anna help me alsjeblieft kreunde ik aaaa gilde ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik voelde me nog heel erg zwak. Ik stond toch op en geneesde mezelf snel en liep richting de anderen. Mijn haar bedekte mijn gezicht ik huilde. ''Het is allemaal mijn schuld. Het spijt me iedereen.'' een traan vloog over mijn wang en ik haalde hem snel weg. Ik liep richting Daphne die dichtbij lag daarna Anna. Ik gaf hun snel wat energie en genezen hun wonden. Ik keek Nimy aan. Stil liep ik richting haar. Ik knielde neer naar Subaru. ''Het spijt me. Het is mijn schuld.'' Ik genees Subaru en Nimy. ''Laten we Subaru op de bank liggen en hem zo laten rusten.'' mijn haar bedekte nog steeds mijn gezicht niemand mocht het zien dat ik huilde.
Anoniem
Minister of Pop



annaChantants help me alsjeblieft miyujki kreunde ik zacht
Anoniem
Minister of Pop



Anna help me
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"gaat het?" ik liep naar anna toe en geneesde haar "nee het is jouw schuld niet egt niet wees niet zo hard voor je zelf" even later na het genezen liep ik naar buiten en huilde stilletjes in me zelf ik keek naar me zelf "ik ben een monster ik bestuur mensen"zei ik heel zacht zodat niemand het hoorde ik keek door de deur en zag Subaru op de bank liggen zwak en kwetsbaar
Anoniem
Minister of Pop



annaVannacht subarctisch gaat het op de een of andere manier komen ik hem genezen hoe kan dit nou d8 ik verbaasd
Anoniem
Minister of Pop



Wie is
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste