Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Het spijt me iedereen.'' Ik liet mijn gezicht niet zien aan de anderen. Ik gaf iedereen een energie drankje zodat ze aansterkte. Ik liep naar boven en ging de dak op. Ik sloot de deur achter me en ging tegen de deur zitten zodat niemand naar het dak kon gaan. Ik vouwde mezelf helemaal op. ''Als ik niet zo stom was was dit helemaal niet gebeurd. Het spijt me iedereen.'' Ik huilde. Ik moest blijven denk aan iedereen die zijn best deed. Ik lag maar op de grond en iedereen deed zijn best. Het begon te regenen ik bleef op mijn plek. Niemand wil ik zien. Kon ik maar verdwijnen dacht ik bij mezelf .
Anoniem
Minister of Pop



Anna gaat het suBart vroeg ik bezorgd aaa gilde ik hard ik viel op de grond 
Anoniem
Minister of Pop



Anna laat het stoppen help me gilde ik hard
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik kwam bij. Ik wou opstaan maar het lukte me niet ik zakte door mijn knieën. Ik verzamelde al mijn kracht om op te staan. Ik zette mijn hand op de schouder van Anna. ''Het is al goed. Hier ben je veilig.'' Ik zag dat Nimy op het balkon stond. Ik wil naar buiten lopen maar ik zakte weer in net voor de deur en hoestte. Ik ben nog te zwak.
Anoniem
Minister of Pop



Anna gaat het vroeg ik bezorgd
Dauntless
Wereldberoemd



Ok ik heb weer een samenvatting nodig.
Anoniem
Internationale ster



Komt eraan!
Anoniem
Minister of Pop



Anna o nee wat gebeurd er met ons
fnuik moet gaan
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

stak neus in de wint en zag dat Sukaru door de knieën zakte "sukkel blijf nou is liggen" ik liep naar binnen en pakte een stoel zette die neer buiten tilde Sukaru op en zette die op de stoel"waarom blijf je gewoon niet liggen"zei ik bezorgt "en gaat het" ik pakte me geneezende water en geneesde zijn knieën "ik hoop dat het werk voor je"zei ik met een kleine glimlach
Anoniem
Minister of Pop



Anna oo ik voel me zo rarariteit moet zo weg
Anoniem
Minister of Pop



Anna help me 
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wist niet wat ze net gezien had. Ze dacht dat hij dood was, dat ze hem nooit meer zou zien, maar hij leefde nog, al was hij helemaal veranderd. Eenmaal in het kasteel verborg ze zich diep in de duisternis van de kerkers en huilde, iets wat ze zo lang niet meer gedaan had. Uit de zak van haar zwarte jurk haalde ze een kleine zilveren poederdoos die al lang leeg was, maar er zat een foto in. Een foto van haar samen met Uriah, toen ze beiden nog mensen waren staand op de resten van de fabriek die hen en talloze andere werknemers jaren onderdrukt had.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Ja ik ben zo'n grote sukkel die niet wil blijven liggen. Je bent geen monster Nimy. Ik heb alles gehoord want mijn oren zijn gevoelig. Het is niet jouw schuld. Het is niemands schuld! Waar wij we ons nu moeten richten is dat we nu veilig zijn! We kunnen lang hier niet lang blijven. Die schaduw man kan ons nog vinden. We moeten nog een veiliger plek vinden.'' 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik schrok wakker in de regen. Ik zag dat Daphne in mijn droom was en ik huilde nog harder. Al snel Kreeg ik zomaar een witte gloed om me heen. ''Wat is dit?'' vroeg ik met tranende ogen. ''Wat gebeurd er?'' Ik werd zomaar opgetild door de lucht en zweefde. Ik voelde me sterker dan van te voren. Ik kwam weer neer. Het ging donderen en ik ging snel weer naar binnen.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"ik ben wel een monster ik bestuur mensen" zei ik met een rustige stem.Ik pakte nog een stoel en ging naast Subaru zitten en vertelde een heel verhaal.Over mijn verleden "en dit mag je tegen niemand egt niemand zeggen" ik knuffelde hem en ging stiltjes op de stoel zitten

_________________________________
ik ga film kijken pirets of the carabian
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste