Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Nee jij bent geen monster! Niemand is dat! Niemand is een monster hier! Jij bent Nimy en ik zie dat Nimy geen monster is punt uit! Je moet jezelf geen monster noemen. Jij bent en blijft de Nimy die ik ken.''
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik ging naar binnen. Het wordt donker en niemand heeft gegeten. Ik ging naar de keuken en begon met koken samen met de ingrediënten die ik nog had opgeslagen in mijn magische doosje. Ik dekte de gehele tafel en bijna alles  was klaar. Nu moet ik iedereen nog roepen. Ik liep rond en vertelde iedereen dat de eten klaar was.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle hoorde Miyuki roepen dat het eten klaar was, maar ze at niet en had ook niet echt zin om gezellig bij de rest te gaan zitten. Ze zat hier momenteel weg goed diep in het duister verscholen.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik kwam aan tafel zitten. Er was een grote stilte. Iedereen is niet zich zelf vandaag. We moeten dit oplossen.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat iedereen er was maar waar is Gabriëlle? Ik ging zoeken naar Gabriëlle en ging naar de kelder. ''Heei Gabriëlle nog bedankt nog dat je geholpen had tegen die man. Alleen je noemde een naam. Ik vroeg me af of je hem kende? Je kan het me altijd vertellen.'' Ik glimlachte naar haar.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle schudde haar hoofd. "het is een lang verhaal en je hebt vast honger" zei ze. Ondertussen was ze gestopt met huilen en had de poederdoos met de foto weer veilig opgeborgen.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Zo'n honger heb ik ook weer niet. Ten slotte ik heb geen zin om te eten.'' Ik kwam naast Gabriëlle zitten.
''Ik kom bij je zitten als je het goed vindt'' Ik glimlachte naar haar.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle knikte stilletjes en na een lange stilte haalde ze diep adem. "Het probleem is gewoon dat ik hem heb gekend, die schaduwjongen en dat hij eerst helemaal niet slecht was integendeel zelfs..." Ze stopte weer even met praten. Al deze herinneringen hadden altijd diep weggeborgen gezeten en ze nu opeens vertellen was niet makkelijk.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ik snap hoe jij je voelt. Ik heb er ook moeite mee. Je wordt dan ineens overspoeld met gevoelens. Je weet dan niet wat je moet doen. Ik heb ook voor zo'n keuze gestaan.'' Ik glimlachte naar Gabriëlle. Ik wist precies hoe zij zich voelde.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Iedereen zat stilletjes te eten. Toen viel het me op dat Miyuki en Gabriëlle er niet waren. Ik stond op en verliet de eetzaal en ging zoeken waar ze waren.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle schudde haar hoofd. "Dit is denk ik toch nog enen iets anders. Hij is de enige die me ooit heeft laten voelen wat liefde en vriendschap is, maar hij is opgepakt en sindsdien heb ik hem nooit meer gezien, om dan te ontdekken dat hij nog een erger monster is geworden als ik, dat is iets wat ik gewoon niet kan begrijpen, vandaar dat ik hem ook niet kon aanvallen"
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Gabriëlle je bent geen monster! Niemand is een monster! Jij bent wie je bent! Jij bent Gabriëlle iemand waar wij om geven.'' Op de een of andere manier kon ik Gabriëlle aanraken ik zat tegenover haar en pakte haar handen. ''niemand hier is een monster.'' Ik glimlachte aardig.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik liep de trap af en hoorde Miyuki en Gabriëlle praten. Ik kwam binnen en geloofde mijn ogen niet. Miyuki raakte Gabriëlle aan. Dit betekende maar 1 ding. In een boek stond dat je pas een geest of wat dan ook kan aanraken als je een evolutie was ondergaan. Ik keek met grote ogen naar de 2 meiden en was sprakeloos.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle schudde haar hoofd. "Ik ben beroofd van emoties en beschouw de duivel als mijn vader echt goed kun je dat niet noemen" zei ze en zag pas nu dat Miyukis hand op haar arm rustte. Ze voelde nog altijd niets van de aanraking maar toch kon zich ook niet meer herinneren wanneer ze haar fysieke vorm had aangenomen toen ze plots Subaru hen zag aangapen. "Is er iets"
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag Subaru aankomen en ik haalde mijn handen af van Gabriëlles arm. Ik keek op of Subaru antwoordde op de vraag van Gabriëlle.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste