Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



anna oo wat gebeurt plots werd ik weggetrokken he wat is dit aaaa help me gilde ik maar de stem zei rustig maar
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

stont gelijk op rende over de tafel heen pakte anna vast "hou je stevig vast aan mij" ik trok haar naar me toe met al me kracht .kon geen magie gebruiken want me handen waren bezet dus kon nie bij het water"gooi is water op je? snel ik heb het nodig!!"schreeuwde ik dacht: dat ding is sterk ik hou dit niet lang vol"hou je vast ik laat je niet los anna!!" zei ik kei hard.
Anoniem
Minister of Pop



anna ok

moet weg mis ik weer een hoop weh wil iemand me anders ff de samenvatting mailen??
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Als snel hoorde ik geschreeuw. ''Kom mee er iets iets aan de hand!'' Ik zette de frequentie hoog zodat wij met ze'n allen in de eetzaal kwamen. ''Anna, Nimy!'' Ik rende snel naar hun toe ik pakte water en gebruikte twin magie. Ik kopieerde de magie van Nimy en probeerde hem te raken. Samen met Nimy hielden we Anna vast. ''Miyuki Gabriëlle help mee!'' 
Anoniem
Minister of Pop



anna aaaa 

mail me ff de samenvatting kan pas morgen kijken doeiiii
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was helemaal verstijfd. Het was de schaduw man. ''We kunnen dit niet aan! We moeten hier zo snel mogelijk weg!'' Ik rende naar Subaru, Nimy en Anna samen met hun bleven we Anna vasthouden. ''Gabriëlle help!'' ik stak ijn hand naar haar uit. ''Pak mijn hand!'' Ik keek richting Gabriëlle. ''Snel!''
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle aarzelde even, nog een nadeel van haar aanrakingen was dat ze vaak gewoon door de mens werd opgezogen en dan in hun lichaam zat en het controleerde. Uiteindelijk deed ze toch wat er van haar gevraagd werd en richtte haar blik naar beneden, ze wou hem niet nog eens zien, niet nu. Ze voelde de trekkende kracht in haar hand hoe die zich dieper in Miyuki wou boren.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag wat er gebeurde. Niet nu dacht ik. Ik wist dat ik een risico nam maar dit ga op vertrouwen. ''Kom op Gabiëlle. Ik weet dat dit een risico is maar ik vertrouw je! Mij maakt het niks uit als dit niet lukt wij zijn vrienden! Vrienden vertrouwen elkaar en ik weet dat je het kan!'' Ik vertrouw op Gabriëlle. Ook al kon dit fout aflopen ik vertrouw op haar.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle concentreerde zich voedde zich met de schaduw in de kamer en nam toen een vast gedaante aan. "Laat dit alsjeblieft snel gebeuren want lang houd ik dit niet vol" zei ze gespannen en met haar ogen toe geknepen, een en al concentratie.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"hoe kan die gast zo sterk zijn" uit eindelijk liet die anna los.Ik viel achter over"aaaaaa pas op" Ik viel op de grond en had me knie pijn gedaan ik zag de schaduwman niet meer freef over me hoofd"auw t t gelukkig is het voor bij we moeten hier weg"zei ik haastig terwijl ik 1 oog dicht had
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Deze aanwezigheid was heel anders het was niet die geene die we tegen kwamen in de bibliotheek. Ik zag de gevoelens van Miyuki. De eerste keer kon zij Gabriëlle aanraken deze keer moet dat ook kunnen. Ik zag dat Gabriëlle veranderde in haar vaste gedaante. ''Gabriëlle doe dat niet! De schaduw zal alleen meer energie van je afnemen! Het voed zich met magie!'' Al snel ging het wezen weg. ''We moeten hier weg zo snel mogelijk verlaten we deze kasteel we moeten hulp zoeken.''
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Als we hier zo snel mogelijk weg moeten waar naar toe dan? We komen allemaal van een andere dimensie toch? We gaan naar een van onze dimensie toe van iemand en daar zijn we dan voorlopig veilig. We mogen daar niet te lang blijven anders brengen wij onze families in gevaar. Wij blijven daar 3 dagen en dan vertrekken we weer. Iedereen mee eens?'' Ik keek iedereen aan.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"ja is goed maar" niemand kon naar mijn demensi want die was er niet owh wat moet ik doen "ach laat maar naar wie gaan we eerst?" zei ik heel snel achter elkaar en keek met een glimlach om mijn trieste gevoelens niet te laten zien."gaan we nog of blijven we hier zitten wachten op die enge meneer?" zei ik streng en beetje bot "sorry dat kwam er verkeert uit"
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''We zijn nu bij mij dus ik kan al niet meer.'' Ik keek Miyuki aan. ''Jou idee dus jij eerst'' Ik lachte naar haar.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Oké oké. Hoe weet je dan waar mijn dimensie dan is?'' Ik voelde me duizelig en opeens waren we in een andere wereld. Ik keek met grote ogen naar Subaru. ''Hoe... O laat maar. We zijn nu bij mijn dimensie. Oké hier is mijn huis.'' Ik belde aan. ''Ik ben het Miyuki maak de poort maar open en er komen gasten'' Zoals ik vroeg ging de poorten open en we gingen richting het grote landhuis.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste