Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Daphne we zijn er al. Geen zorgen je kan deze dimensies niet verstoren we bedoelen meer naar de werelden gaan waar wij vandaan komen. Miyuki jij hebt wel een grote huis. Ik heb er over gelezen het is toch het landhuis van de royale familie. WACHT WACHT!!!!! Miyuki jij bent dan toch van royaal bloed en dat betekent......'' Ik stond versteld en wist niet meer te spreken.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zei niks en liep door naar de ingang de deuren werden al geopend. ''Jullie kunnen de trap op en dan links gaan kies daar een deur en dat zijn dan jullie kamers. Dan worden er nieuwe kleding naar jullie kamers gebracht en worden jullie straks geroepen voor het diner. Ik heb even iets te doen'' Ik liep naar de grote gang en verdween in de verte.
Dauntless
Wereldberoemd



Ik moet gaan byee
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Wauw het is echt mooi en groot. Ik ga even Daphne halen'' Ik liep terug naar buiten. Ik maakte de deur open en ging naar binnen. ''Daphne alleen zijn is niet veilig kom mee naar binnen. Ook al wil je dat niet.'' Ik liep richting Daphne en tilde haar op en liep naar het grote landhuis naar binnen ging de trap op en zette Daphne neer in een kamer. ''Sorry Daphne maar ik vind het te gevaarlijk om daar alleen te zijn buiten daarom haalde ik je naar binnen. Owja er was nog een jurk geleverd.'' Ik wees naar de kast. Ik wist dat de kast vol met kleding zat maar ze moest het zelf zien.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"wow mooie dimensie en huis" ik keek me ogen uit iedereen ging gelijk daar de kamers toe dus ging ik ook maar ."wowsus mooie kamer" ik ging eerst me mes slijpen toen ging ik bij het raam zitten kijkend naar het meer.Ik zat te twijfelen of ik uit het raam zou springen en dan in het meer plonsen. Maakte het raam al open deed me benen uit het raam en wou gaan springen.Maar kwam iemand binnen ik keek om en het persoon keek  me schrikkerig aan."umh.....hoi"
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was aan het praten met mijn ouders ''Wat?!?! Wanneer komt hij? Ik wil hem helemaal niet ontmoeten!'' Mijn ouders hadden me verteld dat ik een verloofde had en hij kwam vanavond al daarom word er een groot feest gevierd. ''Hoe zit het met mijn vrienden dan? Welke personen komen er allemaal?'' Ze zeiden dat mijn vrienden gewoon ook op het feest mocht zijn. Alle belangrijke personen waren uitgenodigd op het feest. Het feest vond plaats in de grote zaal. ''Oke ik ga het hun vertellen.'' Ik liep naar boven en deed de eerste deur open. Ik zag dat Nimy eruit de raam wou springen en het kamermeisje was in shock. ''Stop Nimy! Ze zijn het hier niet gewend dat de gasten uit het raam willen gaan springen.'' Ik liep naar het kamermeisje ''Het  is goed je kan gaan.'' Ik liep naar Nimy. ''Je wilt naar het meer gaan hé? Ik snap je wel maar er wordt vanavond een grote feest gehouden omdat er iemand komt. Dus je wordt vanavond verwacht in de grote zaal. Dat is dus de trap af en dan door de grote gang en dan zie je het wel.'' Ik glimlachte en ging verder. Ik vertelde het aan iedereen.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"maar ik wil zwemmen"zei ik triets toen zag ik dat ze al weg was "Wacht Miyuki ikhbe geen jurk" maar was al te laat. Ik was zo eigenwijs als een koe"kan toch wel heel eventjes zwemmen" twijfelend sprong ik toch uit het raam rende naar het meer trok me kleren uit en plonsde in het water "ah water ea ik kan staan nu kan ik oefenen" ik probeerde wat nieuwe spullen lukte niet gelijk te tijd vloog voor bij"sh*t ik kom te laat" ik ging het water uit maakte me droog deed me kleding weer aan en rende naar de grote zaal. Keek me ogen allemaal zo mooi zelf de andere vrienden zagen er mooi uit keek naar me zelf  "umh pardon heeft u Miyuki gezien" ik zag haar staan met allemaal mensen om haar hen "pardon sorry het spijt mag ik er langs" eindelijk kwam ik bij Miyuki aan "Miyuki eindelijk...."
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik was aan het praten met de zwager van mijn vader. Opeens zag ik Nimy. ''Excuseert u me even een moment.'' ik glimlachte en ging naar Nimy. ''Wat is er aan de hand? Ow je kleren. Werd er geen jurk naar jouw kamer bezorgt? Kom dan verlaten we even samen de zaal en zoeken we een jurk uit in mijn kledingkast oké?'' Al snel hoorde ik een aankondiging. ''Sh*t niet nu! Uhm... Nimy ik moet even iets doen zoek naar Subaru die helpt je wel even. Als het goed is dan is er een mooie jurk naar jouw kamer geleverd.'' Ik liep snel naar het midden en iedereen maakte al snel een pad klaar voor mijn verloofde die naar binnen kwam.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"maar..maar uhg" ik zocht naar Sabura kon nergens vinden zag ik hem werd ie weer mee genomen door een mooie damen "ugh zo duurt het eeuwen" ik zag Sakura "pardon moet er even langs" iedereen zat me aan te kijken ach wat een lelijk meisje toch haar kleren."sorry mag ik er door" eindelijk kon ik Sakura pakken pakte zijn arm vast sleurde hem mee naar een rustig plekje "sorry dames heb hem even nodig" zei ik ongeduldig "Sakura ik moest jouw zoeken en jij moet mee naar me kamer me jurk aan trekken" terwijl ik dat zei had ik zijn arm vast en sleurde hem mee richting mijn kamer.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Heei!! Wat Nimy!!! Trek me niet mee ik zat net in een gesprek.'' Nimy luisterde niet naar me en sleurde me maar mee. ''Wat is er aan de hand?'' Ik keek Nimy aan. ''Ben je oké? Kom mee we nemen nieuwe kleren voor jou.'' Ik liep samen met Nimy naar haar kamer. Op haar bed stond een mooie gala jurk. Het was een met aqua blauw en met mooie sierlijke stenen erop. Er waren ook mooie sieraden bij geleverd. ''Die sieraden kosten wel duizenden euro's!'' 
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"Nou en help me even" ik had me kleren al uit getrokken "help je even" pakte de jurk en stapte er in Sabura zat me aan te gapen van wat gebeurd hier nu allemaal maar ritste de jurk netjes dicht.Ik pakte uit me zak van me rokje een sieraad voor me haar.Ik maakte me haar netjes maakte me zelf op.En deed de ketting om "meer hoef ik niet kom je weer mee naar beneden?" pakte zijn hand vast "kom je of lig je te slapen?"
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Ja ik kom. Waarom moest ik je helpen met je jurk? Wat was er dan met Miyuki? Volgens mij is het toch met meiden beter dan ik erbij want meestal is het altijd bij kleding helpen met meiden onder elkaar toch?'' We liepen onder tussen al naar beneden en liepen de grote zaal binnen. ''Wie is die man die voor Miyuki buigt en haar hand kust?'' Fluisterde ik naar Nimy
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"dat zie je toch wel dat is haar verloofde" fluisterde ik terug met een beetje afschuw "weet jij waar Gabriëlle is? eigenlijk ik heb haar helemaal nog niet gezien." zei ik een beetje hard

Anoniem
Minister of Pop



anna aa iemand deed een hand voor me mond wat is dit ik wist ook van het feest aaaa gilde ik bang
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had de hoogste kamer gezocht in Miyukis gigantische landhuis. Ze was al die luxe niet gewoon en hoopte dat ze hier veilig zouden zijn, want de dimensie waar zij in leefde zou onbewoonbaar zijn voor haar vrienden. De jurk die boven op haar te wachten lag zou haar jammergenoeg niet passen en gewoon door haar gaan en ze twijfelde ook of de mensen haar hoorns zouden appreciëren vandaar ze ze gewoon op haar kamer bleef.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste