Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



anna wat waar ben ik zei i9k bang
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik keek naar Nimy. ''Zij en een verloofde? Waarom verloofde? Zij mag zelf toch uitkiezen met wie de trouwt want anders moet ze een belangrijk persoon zijn toch? Als zij belangrijk is waarvan dan?'' Ik fluisterde en stelde zoveel vragen. ''Haar verloofde ziet er niet uit...'' Ik hoopte dat ik het niet te hard hebt gezegd. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Daar was hij dan mijn verloofde. Hij kuste mijn hand terwijl ik walgde van hem. Waarom dit? Alsjeblieft iemand help me! Dacht ik bij mezelf. Ik had helemaal geen zin in een liefdesverhaal leven te lijden en zeker niet met hem. Ik ken hem niet eens. Waarom gebeurt er nou geen ongeluk?
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Is Daphne er weer niet?'' Ik keek Nimy aan. ''Weet jij waar Daphne is?'' Ik heb Daphne niet meer gezien zou ze toch niet weer in haar huis zitten. Ik rende de zaal uit naar buiten. ''Waar is haar huis nou weer naar toe?'' Ik zette een hoge frequentie en het huis verscheen. ''De deur is ingetrapt! Waarom mocht ik dat nou niet doen?'' Ik rende naar binnen ''Daphne!!! Daphne waar ben je!!!!'' Ik rende de trap op en al gauw zag ik Daphne en een paar mannen die haar pijn deden. ''Achteruit jullie! Ik waarschuw je! Ik gebruikte de schaduw magie die ik geleerd had toen ik klein was. Ik verdween in een schaduw en kwam op de mannen af.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat Subaru uit de zaal rende. ''Sorry ik moet gaan'' zei ik tegen mijn verloofde. Ik rende de zaal uit en zag dat de deur was ingetrapt. Ik rende onmiddellijk naar binnen. waar zijn ze denk ik. Ik hoorde boven rumoer. Ik liep stilletjes de trap op en zag Daphne. Daphne had me gezien. Al snel hoorde ik ze schreeuwen van ''Waar is Miyuki!'' Ik liep naar binnen ''Hier ben ik!!!'' Ik werd kwaad en mijn ogen lichte op. Al snel gebruikte ik mijn krachten van emoties. ''Pijn'' Ik zag dat ze al pijn kregen maar het was niet genoeg vond ik. ''Vurige pijn van de vlammende pilaren'' Ik rende snel naar Daphne. Het was al te laat. ''Geef haar terug!'' Ik werd kwader en kwader al snel ontwaakte mijn echte krachten die ik altijd verborgen hield. Mijn verborgen krachten waren altijd al mijn grootste geheim.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Ik laat je niet zo snel gaan!'' Ik trek de man naar beneden. In de schaduw wereld. Ik voelde dat er iets niet klopte. Deze magie was niet zomaar normale magie. Ik voelde iets veel sterkers. Wat is deze gevoel. Waarom kreeg ik meer energie dan normaal. Al snel zag ik de geest van Miyuki die me vast hield en zei dat ik haar na moest spreken. Dat deed ik. Ik kreeg een grote kracht bol. Wat is dit voor spreuk? Het is zo krachtig. Ik mikte het op de man. Miyuki zei tegen me dat het de kosmische straal was. Ik had hem geraakt.  
DarkDoll
YouTube-ster



samenvatting :$

ik ben zo even off ga dan naar me oa en dan hoop ik dat ik weer onn ben :3
Anoniem
Minister of Pop



anna wa gebeurd er ik zat vast wat is dit laat me gaan ik heb ik niks fout gedaan aaaaa ik viel flauw
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

zag dat Miyuki en Subaru de zaal verlieten haastend ik rende naar voren naar de ouders en verloofde. "Sorry voor de onderbreking mensen blijf rustig alles is oke" Zei ik op mijn kalmste stem "in de tussen tijd dat wij wachten op Miyuki zal ik voor jullie een lied zingen" het was een lied van mij stam hoog gezongen niet iedereen kon het.Ik begon te zingen.Hopend dar ze zo terug kwamen
Anoniem
Minister of Pop



anna waar is i4edereen vroeg ik bang nimy gabrielle wat gebeurd er vroeg ik bang was is iedereen
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik werd wakker met een erge koppijn in een donkere kamer. Daar heb je de deur. Ik rende naar de deur en probeerde het open te maken. Het lukte me niet. Ik keek naar andere uitwegen. ''Was ik nou Gabriëlle dan kon ik door de muren gaan.'' Ik herinner me de twin magie van Subaru. Natuurlijk! Ik concentreerde me. Na een tijd had ik het door. Ik voelde dat ik nu eindelijk door de muren kon gaan. Ik ontsnapte uit de kamer. Niemand mag me zien. Ik maakte mezelf onzichtbaar en liep door de gehele huis. ''Waar ben ik?'' zei ik tegen mezelf. ''Ik heb geen tijd ik moet hieruit!'' Ik ging door de muur en vloog zo snel mogelijk weg. ''Ik moet de andere bereiken. Hoe doe ik dat? Ja! Nimy Nimy hoor je mij? Ik ben het Miyuki. Ik ben in een onbekende gebied. Kan je mijn signaal afgeven bij Subaru hij kan me dan vinden.'' Als snel zocht ik een verstop plek. Ik landde bij een rivier en waste mijn gezicht en verstopte mezelf wachtend op antwoord.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

was nog steeds aan het zingen kreeg is door "Miyuki ben jij dat?!"ik stopte gelijk met zingen  "het spijt me mensen ik moet er van door nog een prettig avond verder" buichde voor de ouders van Miyuki en haar verloofde . liep toen weg "Miyuki hoor je mij nog steeds? Ik kan nergens Sabura vinden" zei ik terwijl ik naar buitte rende "rot jurk dit werkt niet" ik scheurde de jurk korten rende naar me kamer schopte de hakken uit deed me sieraden af pakte me mes deed om en ging op zoek naar Sabura schreeuwde rond "Sabura waar ben? Sabura! Sabura!" na een half uur schreeuwen zoeken vond ik hem nog steeds niet. UItgeput ging ik op een steen zitten."Ik geef het op zo lukt het nooit" teleur stellend huilde ik "het spijt me Miyuki ik kna hem niet vinden." Zei ik een beetje triest.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik vloog weg en hoorde iets maar ik kon het net niet verstaan. Om terug te keren moest ik mijn poort openen. Ik opende mijn poort met veel energie. Ja ik ben thuis ik zag Nimy daar op een steen zitten. ''Nimy!'' Ik rende naar Nimy toe en omhelsde haar. ''Het was zo raar. Ik werd wakker ...'' Ik vertelde Nimy alles wat er gebeurd was. Uiteindelijk voelde ik een warme lichaam die met van achter omhelsde. Het was mijn verloofde die zei dat hij ongerust over me was. Ik knuffelde hem terug.
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

ik zag dat Miyuki terug was "Miyuki!!!!"schreeuwde ik ik omhelsde haar terug ik werd weg getrokken door een magie en toen kwam haar verloofde ik keek afschuw naar hem  toe maar zo dat Miyuki het niet kon zien "Dus je was mee genomen door een engel meneer" zei ik heel sireus "dat is ernstig we moeten maatr is terug gaan.Ik heb Sabura ook nie gezien en Daphne ook niet ik maak me zorgen"
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle had zich onzichtbaar gemaakt omdat ze toch eens wou zien hoe zo'n feest eruit zag maar eenmaal in de feestzaal zag ze dat niemand van haar vrienden hier was. Ze vond Nimy en Myuki buiten en ging naar hen toe maar bleef onzichtbaar omdat er een vreemde jongen Myuki omhelsde.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste