Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG - I'm Number .....
Dauntless
Wereldberoemd



Plots begon iedereen in de klas enorm te zweten, want het werd veel warmen. 'Zou er iets mis zijn met de verwarming' dacht Victor terwijl de leraar naar de verwarming ging, naar de knop keek en fronste. Toen hij zijn hand erop legde trok hij deze onmiddellijk terug. "We eindigen deze les sneller dan verwacht door een technisch probleem met de radiator" zei hij en hier en daar klonken kreten van blijdschap, terwijl iedereen zo snel mogelijk de klas uit ging.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Ik merkte er zelf niks van dat het warmer werd en keek op. "Wat is er aan de hand?" vroeg ik half slaperig en keek Victor aan als hij op stond en ik de docent hoorde. Ik pakte mijn spullen en liep achter de rest de klas uit. De leerlingen begonnen er over dat er nog gewoon andere leerlingen in de klassen zitten die niks merkte en ging maar op een bankje zitten als we in de kantine zaten. Zelf begon ik mij niet zo geweldig te voelen en kneep mijn ogen dicht. 
Dauntless
Wereldberoemd



Victor ging naast Maya zitten en voelde aan de trillingen in de lucht dat ze haar ogen dichtkneep. "Gaat het" vroeg hij bezorgd. "Misschien is het van die warmte dat je je slecht voelt" zei hij en zocht in zijn rugzak naar een koud blikje cola. Hij opende het en schoof het in haar richting. "Hier dit zou normaal gezien de misselijkheid een beetje moeten wegnemen."
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Ik schrok toen ik een hand voelde en keek Victor gelijk aan. "Nee, niet de warmte." zei ik en sloot mijn ogen weer. Toch pakte ik het blikje aan en hielt het vast, dorst had ik niet en misselijk was ik niet. Ik moest weg hier, misschien wist Ron wat er aan de hand was en probeerde rustig te blijven. Dan keek ik toch weer Victor aan en keek in zijn ogen. Hij was niet van hier, dat zeker niet en slikte. "Ik moet gaan." zei ik en gaf hem het blikje terug, stond op en pakte mijn fiets sleutel en liep naar buiten, door naar het fietsen hok, pakte mijn fiets en fietste zo snel mogelijk terug naar het huis.
Dauntless
Wereldberoemd



Ow Damn ik merk dat ik altijd Maya ipv Sam heb geschreven, maar ik heb niet echt zin om het aan te passen
_______________________________________________

Victor keek verbaasd in de richting die ze uitgerend was. Maya was een vreemd meisje, nee niet vreemd eerder bekend, die stem die had hij echt eerder gehoord, maar waar kon hij zich niet meer herinneren. Al snel kwamen er een paar andere mensen bij hem aan tafel zitten en begonnen met hem te praten. Hij kon zich niet zo goed op het gesprek concentreren, want hij moest steeds aan haar denken.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Ik was eindelijk bij het huis aan gekomen, liet mijn fiets op het gazon vallen en rende naar binnen. "RON!" schreeuwde ik en zag hem gelijk aan komen lopen. "Wat is er gebeurd?" vroeg hij. "Ik weet het niet, maar ik voel me zo vreemd." zei ik en voelde dat mijn lichaam begon te trillen. Hij knikte en nam mij gelijk mee naar zijn kamer waar ik in een stoel moest zitten. Een klein lampje liet hij in mijn ogen schijnen en glimlachte. "Je hebt nog een kracht er bij Maya." zei hij en klapte in zijn handen. Jose kwam naar binnen gelopen en glimlachte naar mij. "Zo zo Je hebt nu 3 krachten. Speed, Night Vision en Temperature manipulatie." zei ze en gaf mij een glas melk. "Dus daarom was het zo koud in het lokaal. Maar ze zeiden dat het bloed heet was." zei ik en nam een slok van de melk. "Ik moet terug naar school he?" zei ik toen en ze knikte. "Maar eerst je zelf weer onder controle krijgen." zei hij en ik knikte.
Dauntless
Wereldberoemd



Een van de meisjes stootte hem aan toen hij weer niet meer bij het gesprek was. "Waar zit je eigenlijk heel de tijd aan te denken, had je een vriendinnetje op je vorige woonplaats." "Nee dat is het niet..." Hij wou verder antwoordden maar ze viel hem al snel in de rede. "Oh nee ik weet het, het is dat andere nieuwe meisje Sam, je hebt een oogje op haar is het niet" zei ze met een grijns en Victor wist dat hij, wat hij ook zij, haar niet van gedachte zou kunnen veranderen dus zweeg hij gewoon. De bel ging en iedereen moest zich omkleden, want ze hadden gym. Of het nu warm of koud was, Victor deed altijd een lange joggingbroek aan om zo zijn littekens te verbergen. Hij zorgde er ook altijd voor dat niemand ze zag tijdens het omkleden.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Samen met Ron waren we bezig om mijn krachten onder controle te krijgen en het lukte mij aardig goed. Morgen zou het vervolg komen en knikte als Ron zei dat ik weer naar school moest. Weer met de fiets, fietste ik terug naar school en niet veel later kwam ik er aan. Fiets stalde ik terug en hoorde de bel gaan. Net op tijd was ik ook bij het lokaal waar ik moest zijn, het gym lokaal. De meiden waren er al niet meer, wat ik prettig vond, en kleden mij snel om. Een joggingbroek had ik aan getrokken en een wat losse shirt er over heen. De deur opende ik naar de zaal en de docent keek mij aan. "Sorry, ik was nog op de wc." zei ik en hij vinkte mij af dat ik er was.
Dauntless
Wereldberoemd



Ze hadden atletiek en Victor kon met gemak alle jongens inhalen als hij wou, maar dat zou opvallen en dat mocht niet. Hij moest in alles middelmatig blijven en daarom kwam hij uiteindelijk pas als vierde aan. Daarna moest hij ook nog eens doen alsof hij echt vermoeid was, wat niet het geval was en toen de jongens hadden uitgelopen waren de meisjes aan de beurt, nu pas merkte hij op dat Sam terug was en hij glimlachte even vluchtig naar haar.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya;

Het ergste aan gym vond ik atletiek. En vooral het rennen. De jongens waren geweest en ik zag dat Victor naar mij glimlachte en glimlachte even terug, maar keek snel weer weg. We we moesten klaar staan, dan ging het fluitje. Gelijk begonnen we met de groep meiden te rennen, zelf moest ik mij inhouden om niet te snel te gaan. Nadat iedereen iets sneller was, ging ik ook iets sneller tot ik als 5e aan kwam en deed alsof ik moe was. Even haalde ik goed diep adem en blies het uit. Nog steeds voelde ik mij niet geweldig en schudde mijn hoofd. Waarom moest ik terug van Ron? Vaak snapte ik het gewoon niet, ik voelde mij gewoon niet fijn tussen al deze mensen in.
Dauntless
Wereldberoemd



De les was gedaan en alle jongens ging terug naar hun kleedkamer, ze douchten bijna allemaal, maar Victor kleedde zich gewoon weer ongezien om vanwege de littekens. Ze hadden nu nog één uur chemie en dan mochten ze naar huis. Victor wandelde dus gewoon rustig naar het lokaal en leunde op de vensterbank terwijl hij wachtte tot de bel ging.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

Eindelijk, de les was voorbij en ik wachtte tot de meeste meiden weg waren en kleden mij toen om achter de muur van de douchecel  Ik was nog net op tijd met mijn broek aan trekken, toen er iemand aan kwam gelopen. "Je moet opschieten." hoorde ik haar zeggen en ik knikte. "Ben bijna klaar." zei ik en ze liep weer weg. Opgelucht adem haalde ik en kleden mij rustig veder om. Eenmaal klaar, pakte ik mijn spullen en liep ik richting het lokaal. Daar zag ik Victor al staan en ging zwijgend naast hem staan. 
Dauntless
Wereldberoemd



"En voel je je al wat beter" vroeg hij aan Sam terwijl ze het lokaal binnengingen. Ze hadden een practicum en moesten samenwerken. "Eehm zullen wij een team vormen" vroeg hij en zette zich klaar achter een van de werktafels waar enkele vloeistoffen en een gasbrander op klaarstonden.
Anoniem
Wereldberoemd



Maya:

De deur was open gemaakt door de docent en keek Victor aan toen hij vroeg of ik al mij wat beter voelde en knikte. Eigenlijk voelde ik mij totaal niet goed en ging zwijgend naast hem zitten. Niet veel later werd er verteld dat we in groepjes moesten en knikte naar Victor als hij samen een groepje wilde vormen. Ik vond het best, iedereen vond mij nu toch al raar en gestoord. Een zucht kwam over mijn lippen en keek naar de vloeistoffen voor mij op de tafel. Hier aan had ik altijd een hekel.
Dauntless
Wereldberoemd



"Ok er zijn drie kleurloze vloeistoffen en wij moeten uitzoeken welke een chlooroplossing is." zei Gabriël en bekeek de drie flesjes. "We zouden eerst de ph kunnen checken want chloor heeft een zuur karakter of een stof toevoegen waardoor chloor begint te stollen en zo zouden we het ook kunnen achterhalen." 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste