Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

zag dat iemand achter haar rende ik struikelde terwijl ik achterom keek. "auw!" ging toen boos op de grond zitten mokken over waarom ik nou weer over die tas viel.
Anoniem
Minister of Pop



Anna Gabriels wat is er vroeg ik bezorgd
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Al snel keek ik achterom Miyuki was flauwgevallen en Daphne zat bij haar. Toen hoorde ik een grootte plof en zag dat Nimy was gevallen. Snel rende ik naar Nimy en veranderde ik van vorm tot in een sterke leeuw. ''Gaat het Nimy?'' Ik laat Nimy op me steunen in de hoop dat ze haar enkel niet heeft bezeert. Al snel merkte ik dat er toch wel iets aan de hand was met haar enkel.
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle was net buiten de klas terug zichtbaar geworden en al snel stond Anne opnieuw bij haar. Ze was bang dat ze weer zo'n aanval zou krijgen en zweefde een beetje naar achteren toen ze dichterbij kwam.
Anoniem
Minister of Pop



Anna srry Gabriels zei ik zacht ik wist niet wat er met me was en daarom reageerde ik zo bang
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Al snel zag ik een paar visioenen. Dat ben ik samen met andere mensen zag ik. Dat kan niet het is niet 1943. Al snel besefte ik dat het onze ouders waren. Ik herkende ze. Al snel kwam ik bij bewustzijn. ''Wat is er gebeurd? Auw mijn hoofd doet zo zeer'' Al snel zag ik dat Daphne naast me zat.
DarkDoll
YouTube-ster



nimy

"er niks aan de hand rustig maar" laat hem los en loopt gewoon verder ik deed net als ik geen pijn had "kom je nog of niet" loopt dan naar miyuki steek me hand uit "het spijt me dat is een natuurlijke reactie van mij als ik angst heb ik heet nimy aangenaam kennis te maken"
Anoniem
Minister of Pop



Anna Daphne wat is er riep ik geschokt
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Al snel kwamen iedereen bij elkaar. Ik transformeerde mezelf weer in mijn gewone gedaante. Iedereen was er maar waar is dat andere meisje? Ik keek om me heen maar ik zag niks.
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik glimlachte ''Geeft niks het kan gebeuren. Wij zijn hier allemaal om onze krachten te kunnen besturen. Ik ben Miyuki'' Ik keek naar de rest. ''Ik heb denk ik iets gevonden komen jullie mee naar de bibliotheek?''
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok ik ben Anna zei ik
Dauntless
Wereldberoemd



Ik moet wel weg om negen uur
______________________________
Gabriëlle was ondertussen naar de bibliotheek gevlucht, gewoon omdat dat toch zo'n typische rustige plaats was. Uit een van de schappen had ze een boek gehaald, een liefdesverhaal met tekeningen. Ze staarde naar de man en vrouw die elkaar innig omhelsde en probeerde dit te begrijpen. Toen ze voetstappen hoorden gebruikte ze zoals gewoonlijk weer een sliert duisternis die het boek weer op zijn plaats zette en zweefde ze een beetje ongemakkelijk achter de stoel waarop ze had gezeten.
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Hallo Anna. Iedereen gaat naar de bibliotheek toe omdat Miyuki iets interessants heeft gevonden. Kom je mee?'' 
Ik stak mijn hand naar haar uit met een glimlach
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok ben nieuwsgierig hoor en de biedt mooi ik hou van boeken en lezen lachte ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Al snel zag ik dat Daphne moeite had. Ik pakte snel een ketting uit mijn tas en gaf het aan haar. ''Deze ketting is gemaakt van energie steen die uit mijn dorp komt'' Al snel was iedereen in de bibliotheek. Ik rende naar de jaarboeken zocht naar het jaar 1943-1944. '' Ik heb het gevonden!'' Iedereen had zich al in een groepje verzamelt. Ik maakte het boek open en liet hun een foto zien. ''Dit zijn onze ouders. Herkennen jullie ze ook niet?''
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste