Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
22 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
ORPG // DarkDoll :)
DarkDoll
YouTube-ster



ik kreeg weer zijn bloed pols in me mond gedrukt.dronk heel weinig want ik wou niks drinken leek net of ik veel drink , maar dat deed ik niet.Spuugde de rest wat in me mond uit , veegde me mond af. Toen hij zijn pols weg haalde."Wat liefje.. ik ben je liefje niet" zei ik na een tijdje stil zijn"Ik ben eerder je slaafje zo behandel je me, als je nou is met meer respect behandelde" ik pakte me nek vast waar hij gebeten had , duwde met me hand er op."auw"ik duwde iets te hard op. ik voelde wat warms over me vingers lopen het bloede weer. 
Anoniem
Wereldberoemd



Hij kalmeerde een beetje. 'Je werkt me wel constant tegen, schreeuwt tegen me, wat dus erg veel pijn doet aan mijn oren omdat ik een vampier ben, en je probeert me steeds te slaan, terwijl je toch aan me gebonden bent door bloed en gezworen hebt dat je naar me zou luisteren. En je bent een mens en ik ben een machtige vampier die meer dan 400 jaar oud is, als iemand hier iemand met respect zou moeten behandelen, zou jij het moeten zijn die respect heeft voor mij! Zonder mij zouden de andere vampiers alle mensen op deze school allang hebben afgeslacht, en dat kost moeite, om ze daarvan te weerhouden!'
DarkDoll
YouTube-ster



ino

"Jij zorgt daar allemaal voor, de mensen de meisje meestal zijn gewoon slaafjes, van jullie vampieren denk je dat wij dat leuk vinden, om als een biefstuk rond te lopen?"zei ik met schorre stem "ik schreeuw om tot je door te dringen dat ik vecht voor me leven , niet zomaar op geef. Die belofte maakte ik toen ik doods bang was voor jullie.Maar nu niet meer" zei ik kalm en op een vast berraade stem. Ik opende me ogen zag weer alles normaal. Ging recht op zitten met me armen over elkaar heen. huilde stilletjes. Maar ik keek met een trots gezicht naar hem."Ik ben wel niet zo sterk als jouw zo oud zo wijs, maar 1 ding weet ik zeker niemand wil als een slaaf behandelt woorden zelf jullie niet. Geef maar toe."
Anoniem
Wereldberoemd



Zijn gezicht betrok weer meer. 'Goed dan, als je denkt dat je zo groot en stoer bent en zo goed zonder me kan, doe maar dan... Ik zal wel een tijdje weggaan, en dan zien jullie mensjes maar wat er zal gebeuren. Oh, en de lijken mag je zelf begraven, liefst verbranden, want ze stinken nogal.' Hij glimlachte even. 'Daag, klein meisje!'
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"Wacht!!!"schreeuwde ik want hij was al bij me raam. Ik rende naar hem toe."Wat maar?" sh*t nu geef ik toe dat ik niet zonder hem kan of de school"ik ik awh bagger" Ik zuchtte diep. "Als jij gaat is de school niet meer in de hand, ik geef toe de meisje kunnen niet zonder jouw"zei ik heel zacht en keek naar meneden. "Ik ik kan .....denk niet zonder je"zei ik nog zachter. Ik schaamde me rot van wat ik zei. Zuchtte nogmaals maar dan dieper."Ik ben niet zo dapper....Maar ik moest gewoon zeggen wat ik dacht....ik zei niet dat ik zonder je...kan of de school"
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zuchtte even en draaide zich kwaad naar haar om. 'Had je dat niet eerder kunnen bedenken? Jullie zijn niet veilig! Geen moment! Onthoud nou gewoon dat ik je wil beschermen en dat ik je dicht bij me houd om je veilig te houden, omdat ik om je geef!' Hij pakte haar hand voorzichtig vast, teder zelfs. Toen bracht hij haar hand naar zijn mond en kuste hem.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

ik was zo blij , maar lied het niet merken. Ik trok me hand weg en gaf hem een dikke kus op zijn wang en omhelsde hem"ik zal het onthouden en nooit meer zo dom reageren.En ook niet meer schreeuwen" Ik keek in zijn ogen , ze waren net zo wit als de maan was. Werd er betoverd door. Toen zag ik pas dat ik hem hom helse rond zijn buik.Omdat hij groter was dan ik.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij lachte bij haar woorden en haar omhelzing. Hij sloeg zijn armen ook om haar heen en drukte een kusje in haar haren. 'Ik zal proberen je niet meer als slaafje te behandelen, zolang jij niet schreeuwt.' Hij tilde haar op in zijn armen om haar een kus op haar lippen te geven.
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

: Ik zal niet meer schreeuwen,,,nog sorry daar voor." gaf hem terug een kusje op ze lippen."jij kan toch ook heel snel rennen en hoog springen.Ik had zo het idee , om in de vollemaan te rennen.Is dat goed? en mag ik dan op je rug zitten" ik glimlachte ik wou dat al heel lang meemaken om is lekker los te gaan in de nacht.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij glimlachte even toen ze dan eindelijk haar excuses aanbood. 'Uh... ja, ik kan heel snel rennen en hoog springen, maar om je op mijn rug te dragen en dan onder de maan te rennen lijkt me niet zo supergezellig. Ik ben meer het romantische wandeling type, sorry.' 
DarkDoll
YouTube-ster



Ino

"owhh.. oke" Het deed hem niks als ik hem een kus gaf, wou die alleen me bloed."Dan gaan we wandelen"ik glimlachte en hield me hoofd een beetje schuin."Maar eerst moet ik dan wat warmers aan trekken" Ik zuchtte en liep naar me kast toen.Deed hem open al me kleding was weg.Zat met verbazing te kijken "Umh... ik heb geen kleding meer" 
Anoniem
Wereldberoemd



Hij maakt even een instemmend geluidje. 'Natuurlijk heb je hier geen kleding meer, ik heb alles laten weghalen, ik heb toch nieuwe kleren voor je? Op mijn kamer, daar liggen al je nieuwe spullen. Kom maar mee, ik toon het je wel,' zei hij, waarna hij haar hand vastpakte en haar achter zich meetrok.
DarkDoll
YouTube-ster



Hij trok me mee naar zijn kamer het deed een klein beetje pijn."wacht rustig ik kan ook zelf lopen" Ik rende meer dan dat ik liep.We kwamen in zijn kamer hij liet mijn nieuwe kleding zien, het was zoo zoo ik had er geen woorden voor."Leuk..." ik zocht een broek t-shirt en een vest uit."wil je even niet kijken dank u wel beleeft"Ik liep naar de badkamer toe en deed de deur dicht. Knipte het licht aan en begon om te kleden.
Anoniem
Wereldberoemd



Hij zuchtte bij haar woorden en rolde met zijn ogen. Ze was ook onverbeterlijk... Hij draaide zich even naar zijn kast, en pakte een nieuw overhemd. Hij gooide zijn shirt uit en draaide zich weer naar de deur van de badkamer, waar Ino net uit kwam.
DarkDoll
YouTube-ster



Ik kreeg het shirt van Alexander recht in me gezicht."En bedankt" open de me ogen weer en zag hem half naakt staan, me hart begon heel snel te bonken werd knal rood kreeg het onoemlijk heet.Net als of je voor het eerst verliefd word.Ik trok me vest gelijk uit zo warm had ik het. Maar kreeg het niet over me hoofd heen want me shirt ging ook mee."Kom op stom vest werk mee" Eindelijk kreeg ik het vest over me hoofd heen niet alleen me vest maar ook me shirt. Gooide het weg kwam uit balans botste tegen Alexander aan in mijn BH."Ieeeeee" ik schrok me dood toen ik zag dat ik in me BH stond."Umh...." werd nog roder maar bleef tegen hem aan leunen.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste