Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Miyuki! Ben je gestoord geworden? De pilaren van de hel zijn machtig ja maar we moeten niet over gaan naar duister toch? Ik weet dat we geen kans maken als we dat niet doen maar het is gevaarlijk. Wij krijgen dan toch een conflict tussen de hemel en de hel.'' Ik keek Gabriëlle aan. ''Gabriëlle wat denk jij ervan? Als we dit niet doen dan weten we al dat we geen kans maken maar als we de pilaren oproepen krijgt de hel en de hemel ruzie.'' Ik stond vol zenuwen. Ik weet dat Miyuki in gevaar is maar we kunnen toch niet zomaar de pilaren bij halen daarvoor wordt het te gevaarlijk.
Anoniem
Minister of Pop



Anna en nu dzenuwachtigzenuwachtig
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''We gaan het beste trainen en onze krachten laten groeien en meer aanleren. Dat is tot nu toe het beste wat we kunnen doen. We overnachten hier.'' Ik maakte een kampvuur en maakte tenten op. ''Owja ik heb een energie ketting voor iedereen. Deze zijn speciale energie stenen omdat we met elkaar verbonden zijn nu. Dus als er iets is gebeurt kunnen we dat aanvoelen. Plus we hebben dan meer energie en worden minder snel moe.''

_________________________________

schoolfeest tot morgen!
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok
Anoniem
Minister of Pop



Anna oo ja dat wit ingaat het DaphneDaphne
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle dacht na. Lucifer de baas van de hel de opperpilaar was als een vader voor haar, maar waarschijnlijk zou zelfs hij weigeren als ze over een strijd met de hemel begon, daarbij waren hel en hemel helemaal niet zo verschillend, Lucifer zelf was ooit een van Gods favoriete engelen geweest, maar jammergenoeg wisten niet veel mensen hiervan. "Het is echt het beste als we nu gewoon trainen" zei ze uiteindelijk en deed de halsketting om haar hals.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik volvoorbeeldvoorbeeld
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Alles ging veel te snel voor mij ik werd mee gesleurd hier dan weer daar heen toen werd er ketting omgedaan teveel informatie voor mij ik schreeuwde uit volle borst"STOP!!!!!" iedereen keek naar me en hielden hun monden"jullie moet rustig zijn en 1voor1 praten laat Miyuki ook wat zeggen en iedereen zijn plan vertellen ik kan niks zeggen want ik ben nie krachtig genoeg meer."zei ik met een piep stemmetje want mijn stam was verduistert door die ene michel"ik moet wat opbiechten mijn stam is verduistert door die ene Michel als ik mee ga heeft hij mij in zijn macht.Ik ga dus niet mee." zei ik triest van binnen huilde ik triest en pijnlijk."Het spijt me!"Ik stond op en liep weg"Ga jullie maar het spijt maar ik kan jullie niet van dienst zijn" ik maakte me haar los liep weg naar het meer liep er in en ging midden in het meer zitten.Zitten mokken waarom die ene michel het moest zijn "waarom waarom hij"Zei ik en herhaalde het telkens.
Anoniem
Minister of Pop



Anna nimy w8 riep ik en k rende achter haar aan we kunnen het toch terugdraaien of niet
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

Hoorde nog Anna schreeuwen maar negeerde het even later DAT ik op het meer was hoorde ik haar al niet meer
Anoniem
Minister of Pop



Anna dan niet plotseling stond die Michel voor me wat wil je van me vroeg ik bang toen gilde ik help
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

was bewusteloos op het meer gevallen Michel had dat gedaan.Hij had mij weer in zijn macht ik hoorde Anna gillen.Hij zei "Geef mij Miyuki en dank je dat je me hebt geleid naar het laatste meisje van de stam" ik liep haar voorbij en ging richting het gelach af.Ik werd na een tijdje wakker Had 1 rood oog zo dat ik mijn krachten niet kon gebruiken.Dus kon niet van het meer af.Ik zag Anna bang staan van wat gebeurd hier allemaal ik schreeuwde "Anna alles oke ?ik kan hier niet van af hij heeft mijn krachten afgesloten!! ren naar de groep toe ik hou michel wel bezig en zeg tegen hun dat ze weg moeten wezen laat mij maar hier ik kom later" ik schreeuwde uit volle borst.IK ging toen in michel hoofd spoken van "help help ik zal je altijd dienen als je nu komt" Michel kwam meteen achter mij.Deed zijn vleugels op me heen en sprak een spreuk uit.Laatse wat ik zag was dat Anna weg rende richting de groep ik zei zachtjes "Vaarwel" uit me goede oog rolde een traan ik sluitte me ogen en liet alles gaan."Dit is het" Ik werd helemaal omringt door de vleugels van Michel en weg was ik.
Anoniem
Minister of Pop



Anna aa nee nimy
Anoniem
Minister of Pop



Anna aa wat gebeurt er met me ik viel flauw
Anoniem
Minister of Pop



Wie sier??
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste