Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Wie is er bedoelde ik
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle begon hier stilaan genoeg van te krijgen, zeker van die Michel die zich zo sterk vond. Ze haatte mensen die dachten dat ze beter waren als anderen en jammergenoeg haalde hij samen met haar krachten haar zelfbeheersing weg, want niet slim van hem was. Haar rode ogen veranderden in katachtige pupillen en haar lichaam begon zich stuiptrekkend te veranderen en hoewel het pijn deed voelde ze vooral woede, de drang om iets te vernietigen. Langzaamaan veranderde ze in een reusachtige leeuw. Het enige herkenbare aan haar waar haren hoorns. Dreigend zette stapte ze richting Michel en gromde gevaarlijk.



Anoniem
Minister of Pop



GabrielsGabriels
Anoniem
Minister of Pop



Anna bedankt Daphne zei ik en nu
Dauntless
Wereldberoemd



Yeshan zou je pleas niet mijn karakter willen spelen want gabbriëlle blijft eenmaal in monstervorm wel een tijdje dat monster het is zeg maar sterker als zijzelf
Anoniem
Minister of Pop



Anna en nu vroeg ik
Anoniem
Minister of Pop



Wie is
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Oké we hebben nu even de tijd. Daphne als ik de sleutel ben heb ik de macht om de sleutel te breken in meerdere delen. Dus ik breek de sleutel dan in meerdere delen en verdeel het onder ons. Als ze mij hebben weten wij dat die explosie niet komt en ze moeten dan ons allemaal hebben. De enigste risico is als ik de sleutel breek, breek ik ook mezelf. Ik weet dat het gevaarlijk is, maar ik doe het.'' Zonder reactie van de andere begon ik de sleutel te breken met al mijn energie. Ik lichtte op met een blauwe vlam. Al snel werd die vlam kleiner en kwam de sleutel te voor schijn. De sleutel brak in de juiste aantallen. Elke stukje van de sleutel ging naar de ander. De blauwe vlam ging uit toen iedereen een stukje in zich had opgenomen. ''Het is gelukt'', zei ik vermoeiend. ''We moeten een plekje vinden om te kunnen rusten en veilig te zijn. Wij zijn nu allemaal samen een deel van de sleutel geworden die wij moeten beschermen. Als ze de sleutel willen dan moeten ze ons allemaal hebben en niet een van ons...'' Ik zakte door mijn knieën omdat ik teveel energie verbruikt heb. 

__________________________________

Oké ben nu helemaal bij xD Jullie hebben wel grote stukken geschreven O.O Srry dat ik zo laat reageerde
Dauntless
Wereldberoemd



Gabriëlle wist dat ze niet snel zou terugveranderen en dat ze nog een tijdje meer dier als mens zou zijn. Haar drang naar wraak op Michel was groot en liefst wou ze hem daar ter plekke verscheuren, vandaar dat ze wel een beetje chagrijnig was op Daphne. Ze had de kans gehad hem te doden en zij stond haar in de weg. Ze ging neer liggen naast Miyuki en tilde haar voorzichtig op haar rug, zodat ze daar kon uitrusten. 
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat Gabirëlle me hielp. ''Het gaat wel en dank je wel.'' zei ik tegen Gabriëlle. Ik stond op en probeerde niet te zakken. ''Daphne het is al te laat iedereen heeft de sleutel. Ook al hebben ze dan jouw magie. Ze moeten dan ons allemaal hebben en dat kan niet in een keer.''
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Daphne ook al heb je het hier beveiligd het is niet genoeg. We moeten een plek vinden waar we ook hulp hebben van anderen. Ik had meer in gedachte om naar de 7e district te gaan. Toen ik klein was werd ik daar opgenomen omdat mijn moeder bij mijn geboorte overleed. Mijn vader heb ik nooit gekend. De mensen daar hebben mij geleerd hoe ik magie kon besturen en daar zijn mensen die sterke magie kunnen gebruiken. Ze kunnen ons daar helpen met trainen op onze krachten en Miyuki is daar dan ook veiliger dan hier. Nobel Michel weet deze plek en komt ons hier vast ook als eerste opzoeken. Miyuki uit de 7e district komen toch ook een paar machtige energie stenen vandaan toch? We gaan beter nu daar naar toe.'' Ik maakte de poort open die alleen mensen die daar geleefd hebben open konden doen. Ik was klaar met het openen van de poort. ''Kom we moeten daar doorheen.'' Ik laat de andere voor en ging als laatste door de poort. ''We zijn er.'' Al snel kwam een man naar me toe. Dat was de man die mij geleerd heeft om schaduw magie te gebruiken.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok en hoe nu verder
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Wauw de tuinen hier zijn zo mooi en levendig. Zie die mooie rozen tuin! Er zijn zoveel mooie bloemen die ik nog nooit eerder heb gezien! Ruiken jullie ook die zoete en zachte aroma van de tuin? Het is zo prachtig hier. Ik wist niet eens dat deze plek bestond. Het gebouw is ook zo groot en mooi.'' Er waren zoveel mooie dingen dat je er zo snel mogelijk alles wou ontdekken. Het was zo groot dat je het op iedere moment kon verdwalen. Dat geef niet want er waren zoveel mensen die er rondliepen en je het kon vragen aan ze. Alle mensen waren hier zo vriendelijk als wat.
Anoniem
Minister of Pop



Anna wauw dit is zon mooie plek zei ik
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Miyuki deze tuinen worden onderhouden met bloemen magie van Nazagi als je wilt kan hij je het aan leren maar nu leidt Castor jullie je naar je kamers en rusten jullie wat uit. Ik moet nog even naar een vriend die ik lang niet meer hebt gezien.'' Ik rende snel naar het plein waar de klassen altijd leren om hun aanvallen te verbeteren die onder leiding was van Mikage. Ik rende naar hem toe en hij was verbaasd dat ik hem kwam opzoeken. We praten en praten verder totdat de zon onder ging.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste