Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
fantasie high school VOL
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik werd naar mijn kamer gebracht
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ik wil het graag leren ja maar je hebt gelijk we moeten eerst uitrusten.'' We werden begeleid door Castor naar onze kamer. Hij zei ook dat om 19.30 de avondeten klaar was en naar de eetzalen moesten. We kwamen onze kamers binnen en hadden onze eigen badkamers om ons zelf opfrissen van vandaag. Ik ging op het bed liggen en viel meteen in slaap. Na een tijdje opende ik mijn ogen en werd ik wakker. Het is 19.21 uur en mijn nieuwe kleren lagen op mijn bed. Ik kleedde me snel om en ging naar buiten richting de eetzalen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna ik was op weg naar de eetzaal toen ik plotseling duizelig werd aaa gilde ik
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

''Anna! Gaat het je moet ook niet op dat zwarte vlak staan. Mijn vriend James doet ook allemaal grappen tegen de anderen en helaas ben jij in zijn val getrapt.'' James kwam te voor schijn. 'Sorry! die val was voor Castor bedoelt en niet voor jou. Subaru! Sinds wanneer ben jij terug? Ik heb je kei lang niet meer gezien. Heb jij gasten meegenomen?', zei James opgewonden. ''Het is een lang verhaal James maar gedraag je. Geen vallen meer oké Anna is net in je stomme hoofdpijn val getrapt.'' Ik zag Miyuki die richting de eetzaal kwam.
Anoniem
Minister of Pop



Anna bah a maa net zei ik
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

Ik zag dat Anna bij Subaru lag. Ik rende naar hun toe. ''Wat is er gebeurd?'' en trapte ik op de zwarte tegel. ''Auw! mijn hoofd!'' Ik stond stil en niet meer op die zwarte tegel. Ik genas mijn hoofdpijn. ''Anna gaat het?'' Ik begon Anna te genezen. ''Jeez wat was dat? ik kreeg daarnet ontzettende hoofdpijn.'' Ik keek Subaru aan.
Anoniem
Minister of Pop



Anna opeens kwam er een zwart iemand aan wie is dat
DarkDoll
YouTube-ster



Nami

Werd wakker in een kamer geen idee waar ze was.IK keek om me heen"Ben ik vrij?"zei ik heel zacht ik keek in de spiegel me ogen nog beetje een rode gloed.Er lag een briefje van wanneer het Avond eten begon ik keek op de klok"Is het al zo laat" geschrikt trok ik de kleren aan die er lagen. Renend door de gangen naar de eetzaal.IK bedacht bij me zelf waar is de eetzaal eigenlijk. Toen zag ik Anna staan ik had beetje zwarte kleren aan"Hey Anna"zei ik heel vrolijk.
Anoniem
Minister of Pop



Anna nimy ik schrok me kapot
DarkDoll
YouTube-ster



Nimy

"Sorry ik wou je niet laten schrikken.Weet jij misschien waar de eetzaal is?Hoe is het met de andere?Heb ik wat gemist?" Ik vroeg de veel had ik het idee"Sorry ik hou me mond al.Zullen we naar de eetzaal gaan ik heb beetje honger?"
Anoniem
Minister of Pop



Anna nee weet ik niet opeens werd ik duizelig niet weer he
Anoniem
Internationale ster



Miyuki

''Ja laten we gaan haha. Ik heb ook een beetje honger. Subaru jij leidt de weg want wij kennen het niet. Anna gaat het wel een beetje je bent een beetje bleek.'' Ik genas de hoofdpijn van Anna. Ik had wat thee in een fles. ''Hier drink dit op het helpt tegen de hoofdpijn.'' Deze thee bevat een medicijn tegen hoofdpijn en had een zachte aroma van rozen.
Anoniem
Minister of Pop



Anna bedankt nee ik weet niet hoe het komt srry nou gaan we nog eten heb honger zei ik moe
Natsumi
YouTube-ster



Subaru

Ik leidde de weg naar de eetzalen. ''Sinds wanneer is Subaru de gids? Ik leef hier langer dan jouw hé haha. Wie zijn al deze meiden? Wacht!!! Is dat niet... maar zij is toch...'', James keek Nimy aan. '' Heet jij misschien Nimy? Zijn jouw krachten misschien iets met water? Volgens mij ken ik jou ergens van'', zei James. ''Heei doe een beetje rustig James. Je weet dat ze de gasten zijn hé. Ik wil niet dat je in moeilijkheden komt straks. Sorry Nimy let maar beter niet op James.'', zei ik. Uiteindelijk kwamen we gezamenlijk aan bij de eetzaal. 
Anoniem
Minister of Pop



Anna ok wat wilde hij van nimy
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste